K-A-S-Z-A-N-A. TEN CO PISAŁ SCENARIUSZ JADŁ ZBYT DUŻO KOKI.
JAK BY TO BYŁA KOMEDIA DAŁBYM 10 PKT. NIEZŁY UBAW
nie wiem co ty widzisz złego w tym filmie mnie trzymał w napięciu jak ci się nie podoba to nie oglądaj.Ten film ma bardzo dobry pomysł którego nigdy nie było w tego typu filmach.Jak wolisz tandety to włącz badziewski Polsat i patrz w kółko na to samo gdzie tylko są strzelaniny MATOLE.nara
HAHAHAH Ludzie ten palant znowu wyskakuje z polsatem!!!!! Niezły ubaw jest z ciebie....No ale jak ci sie podobały węże w samolocie to nic dziwnego. jak sie ma poziom 8-latka to film w którym wąż gryzie faceta w fajfusa rzeczywiście jest zabawny. we łbie to chyba trzeba mieć nasrane i narzygane żeby trzymał w napięciu....
ten gościu pewnie ma węża w kieszeni (stąd pewnie to zamiłowanie do węży), nie zapłacił abonamentu, a że jest uczciwy, to musi oglądać tylko polsat:D
Ten film nie był tandetny? Oj chłopie, podaj w takim razie definicję tandety. Jeśli natomistat trzymał Cię w napięciu to chyba masz problem. Strach pomyśleć co jeszcze trzyma Cię w napięciu... stawiam na Muminki.
Technicznie rzecz ujmując to koka (jak wszystkie środki psychoaktywne) musi dostać się do krwioobiegu a jak się tam dostanie to już wolna wola, jak ktoś chce jeść to może jeść a jak wcierać w gałkę oczną to też zadziała.
Ten film zdecydowanie powinien być zaliczony do gatunku komedia, wtedy można go oglądać.
Jak dla mnie tekst filmu to: "Nie wykryliśmy ich, bo są zimnokrwiste", kwestia umierającego gościa rozkładającego się w fotelu (oczywiście o wężach:)).
Ten film może na pewno konkurować z wieloma grami video o miano najgłupszego scenariusza, Samuel L. Jackson musiał przegrać jakiś zakład z kumplem i dlatego zagrał w tym filmie!
Nie widziałem początku, nie wiem jak przemycili 3 tony węży, ale nic dziwnego że linie lotnicze bankrutują, z takim nadbagażem to samoloty spalają 2 razy więcej paliwa:)