PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200939}

Węże w samolocie

Snakes on a Plane
2006
4,1 21 tys. ocen
4,1 10 1 21152
3,9 17 krytyków
Węże w samolocie
powrót do forum filmu Węże w samolocie

Tylko ze względu na tego aktora daje dla tego filmu 2 a nie jeden.

qba_m1

Bo ten film został zrobiony na luzie, dla jaj. Żaden widz o zdrowych zmysłach nie potraktowałby tego na poważnie. Ja się świetnie bawiłem i śmieszyło mnie to całe zamieszanie z wężami. Samuel odwalał czarnucha, wszscy się bali, węże atakowały co 10 minut i super.

Sam tytuł daje do zastanowienia czy twórcy chcieli zrobić coś poważnego czy komedie.

ocenił(a) film na 8
WK1989

Ja mam wrażenie, że Samuel ma większe poczucie humoru od większości ludzi, którzy oglądają "Węże...". Polecam obejrzeć DOKŁADNIE klip do "Snakes on a plane" Cobry Starship a zrozumiesz co mam na myśli;P

ocenił(a) film na 8
qba_m1

Samuel jak tylko usłyszał tytuł, to w ciemno zgodził się zagrać, bo go tak rozbawił. Nawet nie czytał scenariusza. Gość ma dużo dystansu do siebie. Ostatnio zadrwił ze swojego image'u w filmie "Policja zastępcza". Kto oglądał, to wie o czym mówię.

ocenił(a) film na 5
dezertx

Film oglądało się dobrze, mimo, że dobry nie jest. A Samuel grał na poważnie. I grał całkiem dobrze, czego nie można powiedzieć o prawie całej reszcie aktorzyn...

ocenił(a) film na 8
qba_m1

to znaczy że według twoich urojeń samuel nie ma prawa grać w tego rodzaju filmach - a właśnie że ma prawo i zrobił to genialnie dzięki niemu ten film jest zajebiaszczy film jest w nim kupę śmiesznych akcji i tekstów - można o nim powiedzieć że to niby komedia lub sensacja rewelka polecam !!!

ocenił(a) film na 7
qba_m1

Samuel powiedział, że gdyby ten film nazywał się "Węże na Brokeback Mountain", to krytycy byliby zachwyceni. :)