PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200939}

Węże w samolocie

Snakes on a Plane
2006
4,1 21 tys. ocen
4,1 10 1 21152
3,9 17 krytyków
Węże w samolocie
powrót do forum filmu Węże w samolocie

Film trudno uznać za jakiś trzymający w napięciu thriller, jednak trochę broni się humorem. O dziwo film wciągnął mnie na tyle, że z zaciekawianiem udało mi się go obejrzeć, a ze względu na późno porę dobra rekomendacja. Humor może nie jest zbyt wysokich lotów, ale produkcje można uznać za przyjemną w odbierze, o ile nie podejdzie się do niej zbyt poważnie;)

SPOILER

Końcówka od momentu objęcia sterów przez "nowego" pilota też daje rade ;) Co ważne, film z napisami na pewno byłby dużo lepszy, więc daje 6/10 i możecie mnie atakować. Wiele głupich komedii ma kosmiczne średnie (każdy czasem ma ochotę na prostą i nieskomplikowaną produkcję), a ta nie wiedzieć czemu tylko 4,4. Nie było tak źle.

ocenił(a) film na 5
Raku1950HKS

Zgadzam się. Może i film trzymał miał za mało napięcia, ale ten mały humorek prawie to nadrobił ;)

ocenił(a) film na 2
Raku1950HKS

racja jako komedia to nawet ale ocena i tak za wysoka ta twoja 6

Raku1950HKS

Tu się zgodzę, od momentu gdy uznałem, że nie możliwe by "niechcący" wyszedł im aż tak absurdalny film oglądało mi się go znacznie lepiej. Ocenił bym na taką okrągłą piąteczkę, ale jako film z przymrużeniem oka a nie thriller.