Czekam na ten film, bo reżyseruje go David R. Ellis, gra główną rolę Samuel L. Jackson, ma ciekawą fabułę i jest po części horrorem. Wiedziałem, że pójdę na niego do kina, nawet jeśli będzie miał niskie noty. A tu ogromna niespodzianka - 8,4 ocena na IMDB (1,528 głosów jak narazie), w tej chwili 72% na ROTTENTOMATOES. Przez to coraz bardziej chcę zobaczyć ten film :D
jeżeli ten film dostarczy to co obiecuje, to będzie mnóstwo zabawy. Marketing ma nieziemski, świetne recencje. Ja już chcę jsnakes on a motherfuckin plane!
tytuł tytułem, tez uważam że kiepskawy, ale film moim zdaniem bedzie superowy! walić tytuł, nie oceniajmy ksiązki po okładce! bedzie full wypas jak dla mnie. pójde na 100% i też nie moge juz się doczekac, kiedy wreszcie sama go ocenie. no. :D
Hahahahahahahahahahahahahahaha hahhahahahahahihihiihhhahahaha hhahhehehehehe
Nieno człowieku ten film jeste skazany na Porażke!!!!
popatrz jakimi lterami jest napisany najgorszy tytuł świata "węże w samolocie" niewiem czy to ma straszyć czy śmieszyć. A pozatym ja też lubie tego aktora ale każdy aktor czasem zgadza sie wystąpić w takiej picówie bo niewie w co sie pakuje... Każdemy zdarza sie popełnić błąd a jemu sie to przytrafiło (zresztą nie po raz pierwszy)