PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200939}

Węże w samolocie

Snakes on a Plane
2006
4,1 21 tys. ocen
4,1 10 1 21125
3,9 17 krytyków
Węże w samolocie
powrót do forum filmu Węże w samolocie

ale gniot...

ocenił(a) film na 1

jak się mógł tak zeszmacić Jackson.... żal

ocenił(a) film na 2
molos

w szoku jestem, że taki aktor zagrał w tym pseudofilmie ,chyba nie miał co robić

ocenił(a) film na 1
marcalina

się sprzedał niestety... najlepsi tego nie robią - on zrobił :/

ocenił(a) film na 2
molos

"Samuel L Jackson przyjął rolę w filmie "Snakes On A Plane" bez czytania scenariusza, ponieważ rozbawił go tytuł projektu." o to powód.
A w ogóle nie pierd*lcie, że się sprzedał, bo po pierwsze, każdy/a aktor i aktorka sprzedaje się, jeżeli zacznie grać w jakimś filmie, a po drugie, Jackson to taki typ aktora, który gra w prawie każdym filmie, w jakim proszono go o rolę (wystarczy popatrzeć na jego filmografię, gra w paru filmach rocznie).

Szymonyeti

Gość z dystansem, ale rzeczywiście tą ilość marnych produkcji mógłby postarać się ograniczyć.

ocenił(a) film na 2
adeck92

Według mnie właśnie nie, przynajmniej pokazuje, że nie jest tylko aktorem od wielkich, hollywoodzkich produkcji, ale też potrafi zagrać w niszowych, słabych i niskobudżetowych filmach, widać, że gra dla też dla pasji, a nie tylko kasy ( chociaż ten film jest do dupy).

ocenił(a) film na 1
Szymonyeti

chyba jednak mylisz pojęcia - jest różnica w graniu w filach niszowych a w megagniotach

ocenił(a) film na 2
Szymonyeti

film niszowy to nie to samo co słaby gniot
w filmach niszowych lubi grać John Malkovich

ocenił(a) film na 2
marcalina

nie to, że mylę, a wymieniałem, tylko źle to napisałem. Lepiej by brzmiało "niszowych czy słabych".

molos

No ale w końcu sam przecież powiedział:
"I've had it with these motherf*cking snakes on this motherf*cking plane!" ;)