PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200939}

Węże w samolocie

Snakes on a Plane
2006
4,1 21 tys. ocen
4,1 10 1 21152
3,9 17 krytyków
Węże w samolocie
powrót do forum filmu Węże w samolocie

zaraz po włączeniu zacząłem sie zastanawiac czy to oby nie jakis żart ... Przecież to Samuel aktor swiatowej sławy ktory sama swoja obecnoscia wyznacza pewien standard filmu ... niestety nie tego ... kompletny kał nie do oglądania mialem co najmniej 4 myśli zamobójcze podczas oglądania ... powinni kazać stosowac ten film do wykonywania kary śmierci ( zostawic skazańca w celi i właczyć ten film )

Lateralus

Myślę że zamiast kary smierci, wolałbym ogladnąć ten film nawet 2 razy.

jkmusic

nie wiem co ty widzisz złego w tym filmie mnie trzymał w napięciu jak ci się nie podoba to nie oglądaj.Ten film ma bardzo dobry pomysł którego nigdy nie było w tego typu filmach.Jak wolisz tandety to włącz badziewski Polsat i patrz w kółko na to samo gdzie tylko są strzelaniny(to samo do matoła powyżej) MATOLE.nara

ocenił(a) film na 4
DemonChris21

przy każdym temacie do tego filmu zostawiasz komentarz broniący tego filmu (wszędzie taki sam), jak komuś się nie podoba to nie nazywaj go matołem, jak tka ci się podoba to ciekawe jaką radochę masz jak Uwe Boll kręci nowy film

ocenił(a) film na 1
DemonChris21

Kurwa ale inwencja... napierdalasz w ludzi tym polsatem za każdym razem. A sam to gówno oglądasz bo wiesz że leci tam w kółko to samo.... Pewnie ktoś ci kiedyś tak dopierdolił a ty mu teraz wrzute ukradłeś. Dziecko polsatu

DemonChris21

Gdzie ja napisałem że widzę coś złego w tym flmie? Rozumiem że ty jednak wybrałbyś karę śmierci i myślę że nie uratowałby cię nawet ten paszport polsatu. nara :)