to musi być ktoś niezłym psycholem, bryzgająca krew, przemoc i niekończąca się amunicja w strzelbie bezdomnego, ale jak ktoś to lubi to ok, dla mnie bezsensowny średniak, gdyby nie Rutger Hauer to chyba nikt by nie poszedł do kina na tą miernotę
Człowieku każdy ma prawo wyrazić swoją opinię mnie ten film się nie podobał i nikomu nie ubliżam.A w twoim przypadku jimmy najwyraźniej rodzice cie nie wychowali,szkoda mi ciebie.
A co ty człowieku taki nierozgarnięty jesteś nie pamiętasz co pisałeś?Ubliżanie bez powodu nie świadczy o Tobie najlepiej zastanów się co wypisujesz bo chyba nie bez powodu twój komentarz został usunięty.
Nie mam zamiaru się nawet do tego ustosunkowywać. Ty chyba nie wiesz za co się tutaj kasuje posty. A resztę wyjaśniłem ci już na forum Tarantino, wszystko...
Ustosunkowuj się do czego chcesz,jak nie wiesz za co się tutaj usuwa posty to patrz-regulamin.10/10 dla tego czegoś? znawcą wybitnym to ty na pewno nie jesteś ale chamstwem się wyróżniasz.Szkoda mojego czasu na kogoś takiego jak ty.EOT
brof to zależy co kto lubi mi się nie podobał Tobie tak i nie widzę problemu.Pozdro
no dokładnie każdy ma inny gust,albo tak samo tu się możemy nie zgadzać a przy innym filmie tak,ważne że nie wystawiłaś jedynki jak to niektórzy robią nie podoba się to 1 a podoba się to 10,ja wystawiłem 10 ale mam bodajże tylko 40ści 10-tek na około 500 filmów,kiedyś dałem post za co mi się ten film podobał, ale spoko pozdrawiam :)