PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737287
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

co to mialo byc?? rozwalil z 20 orkow... no ok to mozna wytlumaczyc tym ,ze dobrze walczyl... ale dlaczego jak dostal strzalami orkowie zamiast go dobic biegli obok niego? :] a Lotr jako jedyny go dobil? :)

ocenił(a) film na 10
rotanimod

Nie dali rady go dobić , bo za każdym razem jak Boromir upadał po dostaniu strzałom to z powrotem wstawał i zabijał orków , którzy byli obok. A Urk-Hai , który go zabił był daleko i strzelał z łuku. Ja uważam , że ta scena jest piękna. Boromir umarł broniąc Merry i Pipina i wgl później Jego słowa do Aragorna też były piękne. Mimo , że na początku nie uznawał w nim króla to na końcu to uczynił.

ocenił(a) film na 9
feliks35

jest scena kiedy dostal 3 strzala i upadl na kolana ;) wtedy conajmniej 10 orkow przebieglo obok niego ;) jedyne wytlumaczenie to taki ,ze mieli rozkaz porwac niziolkow za wszelka cene... i nie zwracali na niego uwagi kiedy zobaczyli ,ze jest niegrozny

ocenił(a) film na 10
rotanimod

To też ma sens. Priorytetem było dla nich porwanie niziołków , a Boromomirem zajął się Urk-Haik

ocenił(a) film na 10
rotanimod

Skoro miał w sobie już 3 zatrute strzały to był już praktycznie bezbronny, poza tym Lurtz chciał go zabić osobiście i myślę że nawet tępi Uruk-hai dostrzegli co jest na rzeczy, dlatego zostawili go na pastwę swojego kapitana.

ocenił(a) film na 9
Lodowy

ja mysle ,ze moja wersja jest wlasciwa ;)