PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737262
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

1/10 

użytkownik usunięty

Świat już nigdy nie zrobi dobrych filmów.Jedynie animacje im świetnie wychodzą.

Jeżeli twoja skala oceniania polega na dawaniu 10 tym filmom, które Ci się podobały, a całej reszcie 1 to naprawdę bystrzacha z Ciebie. Naprawdę trzeba być wielkim ignorantem, żeby szczególnie w tym filmie nie docenić muzyki, scenerii, kostiumów, no całej oprawy. Idź oglądaj te animacje skoro Ci się podobają, tylko przy okazji mógłbyś być bardziej obiektywny.

ocenił(a) film na 10
Claudija91

Nie karm trolla.... przecież to zwykła prowokacja. Inaczej tego nie sposób wyjaśnić. A jeśli dzieciak na serio oceniał 1 i nie trolluje, to faktycznie żal się robi tak niskiego poziomu intelektualnego, ignorancji i prostactwa w zachowaniu. Gdyż inni patrzą realnie na OCENY na filmwebie a przez tak niedojrzałe zachowanie (niestety znaczna część użytkowników filmweb to dzieciaki, co najwyżej w wieku gimnazjalnym), ocena ta nie jest miarodajna.

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
khazad7_2

To nie prowokacja.Po prostu nie znoszę nowych filmów i 100 razy bardziej wolę te starsze i jedyne co im teraz wychodzi to właśnie animacje.

ocenił(a) film na 10

Daty się pomyliły dla trolla. 11 letni film można nazwać nowym ehh co za kicha.

krystian jestes homoseksualista?

użytkownik usunięty
JANmsciciel

Nawet nie wiesz co to znaczy.

ocenił(a) film na 6
Claudija91

Takich ludzi jest mnóstwo dla których jedyna skala oceniania to ocena 10 i 1 a co najlepsze spotkałem się z czymś takim jak zaniżanie średniej filmu,ci ludzie dawali specjalnie ocenę 1 nie dlatego że film był kiepski ale dlatego że średnia im się nie podobała,żałosne ale prawdziwe.Ja od razu przyznaje że fanem tego filmu nie jestem i dałem ocenę 5/10.Pozdraiwam

?