Totalna klapa,tak jak napisałam w poście do filmu Harry Potter,dla ludzi średnio rozgarnietych,przepraszam jeśli kogoś uraże ale inaczej o tym filmie napisać nie można.Pozdrawiam
I gdzie są te twoje argumenty?!!!!?!?!?! Chyba tylko słowo "głupi" a to nie jest argument. haha nie potrafisz nawet obronic swojego zdania. żałosne, zamknijmy ten temat lepiej.
Jakkolwiek juz wytlumaczylem jak nalezy postepowac z trollami to pozwole sobie na jeszcze jedna, ostatnia uwage. Nie podnoscie w nieskonczonosc takich niemadrych tematow jak ten bo gryza normalnego uzytkownika w oczy, choc przyznaje- poczatkowo przez moment nawet i smiesza.
baska650 nie sadze, aby byla tak niemadra jak to probuje udowodnic swoimi madrosciami z kolejnych tematow, np. o Matrixie tudziez niniejszym- pozuje....i swietnie sie bawi piszac glupoty w stylu:
-"Magda M to madry serial o madrych ludziach" (Magda M ma bardzo niewiele wspolnego z prawdziwym zawodem prawnika)
-"Wladca Pierscieni ma kiepska fabule" (jedna z najbardziej rozbudowanch fabul w historii kina)
-"lubie filmy, na ktorych moge sie posmiac" ( wystawila ocene 10 filmom takim jak: Miss Agent, Dziennik B.J i dziesiatkom rownie "rozwijajacych" jak rowniez serialowi "Swiat wedlug Kiepskich" i mimo upozorowania tak prostego i plytkiego poczucia humoru, nie przeszkadza jej to "dowodzic"(?!), ze to WP jest dla ludzi nierozgarnietych
Podumowujac, nie bedzie w tym topicu juz nawet jednego argumentu z jej strony, bo nigdy takowy mial sie nie pojawic (nie ma go)- tak jak w tematach podobnych temu, odnosnie wielu innych filmow (np. Matrixa, ktory ma zbyt "wiele efektow"i jest nierealny).
Posmialismy sie, ale juz starczy.
baska650- udala ci sie prowokacja, ale juz jej nie kontynuuj, bo to co np. mnie dotad smieszylo, latwo moze stac sie groteskowe
Ostrzegalem przed trollingiem, ale zaapeluje dla tego watka o cos wyjatkowego- niech kazdy wysle prosbe o usuniecie 1 posta, a w konsekwencji tematu. Kto mial sie posmiac to juz sie posmial, innym oszczedzi to upokorzen.
Pozdrawiam
dla mnie film był bardzo słaby, nieciekawa i nudna fabuła, zbyt długie sceny gdzie tylko widać było jak idą sobie przez lasy i góry, bezsens.
może bym ocenił wyżej ten film gdyby nie zachwyty ludzi nad nim, ale niestety tak one mnie irytują że coraz bardziej nie lubie tego filmu.
Uwielbiam takie posty:) Wchodzi sobie dziewuszka na forum, wyraża 'opinię' w której obraża większość ludzi z tego forum korzystających, po czym broni się, że ma prawo do wyrażania swojego 'zdania', blablabla. Jeśli to zdanie wyrażasz w taki sposób, że bez powodu obrażasz inne osoby to tylko świadczy o tym jaki dzieciak jeszcze z ciebie, o braku kultury nie wspominając. Dziesiątki takich postów można znaleźć na filmweb, bo w końcu dzieciarnia siedzi non stop na necie.
dokładnie, jak ktos nie lubi filmu to niech nie lubi ale to NIE JEST POWÓD żeby obrażać tych którzy film lubią
dziewczyno....
średnio rozgarniętych?
Dzieło Tolkiena jest cukiereczkiem prawdziwym! On stworzył cały ten świat, on wymyślił języki elfów.....
Ekranizacja książki jest bardzo dobra, trochę odbiega od oryginału, ale zawsze tak jest.
Ludzie proszę zanim się wypowiecie na jakiś temat to miejcie chociaż trochę pojęcia o czym piszecie, bo jest grono ludzi, które urażają komentarze typu "dla średnio rozgarniętych".
Wstyd i chańba.
przepraszam za błędy, jestem dysgrafikiem.
Marna prowokacja ze strony założycielki tematu!!! Ludzie nawet nie odpowiadajcie na takie zaczepki!!! Użytkownikom takim jak ona tylko o to chodzi!!!! Prowokacja to chyba najbardziej prymitywny sposób wyrażenia swojego zdania :/ świadczący najdobitniej o stanie umysłowym tego kto ją zaczyna!!! "Ilość" argumentów jakie podała aż zwala z nóg :/ i zapewne jest równa ilości jej szarych komórek, dlatego nie ma się co wściekać!!! Tu trzeba załamywać ręce nad takimi ludźmi.
Ponieważ mojego powyższego posta zapewne zaraz zablokują, to jak ktoś chce znać moje zdanie na ten temat to wciśnijcie "odpowiedz" i zobaczycie treść.
Jeśli juz ktoś chce tutaj coś blokować, niech od razu zablokuje ten cały, żałosny temat żeby już kolejne osoby nie musiały czytać wypowiedzi baśki650. Jak już wcześniej pisałem Władca Pierścieni J.R.R Tolkiena jest dla mnie arcydziełem, a film jest jego udaną adaptacją. Temat jest tylko marną prowokacją stworzoną przez nadzwyczaj rozgarnietą i inteligentną osobę.
Pozdrawiam ;)
Baska650 nie zna nawet podstawowych słów, a teraz nie ma czasu pisać bo robi babki z piasku w piaskownicy...
Zgadzam się - temat do zamknięcia
Jak ktoś filmy w stylu "13 Posterunek" czy "Chojrak - tchórzliwy pies" ocenia 10/10 <patrz założycielka tematu> to ja nie mam już nic do dodania ;/ to jest po prostu przypadek nie do uratowania ;/
Tata psychopata - masz rację o czyiś gustach się nie dyskutuje.
Ty np. za wybitną produkcję uznajesz "Świat wedłuch Bundych" czy "Świat według Kiepskich" a ja "Władcę Pierścieni" i obaj mamy do tego prawo.
Ale gdybyś był na tyle inteligentny, przeczytał cały temat i zrozumiał o co nam chodzi wtedy nie wyzywałbyś od debili czy palantów innych użytkowników. Uważasz że to obrońcy filmu prowokują kłótnie, a sam to właśnie robisz.
A ja radzę wszystkim aby już nie pisali i nie podbijali tego bezsenswnego tematu.
Pozdrawiam ;)
Wow a ty pewnie jajogłowy przeczytałeś wszystkie książki świata.
Wkurwiają mnie takie palanty jak ty.No jescze nie spotkałem jakiegoś mądrego fana Frodo ale niech ci będzie w końcu żyjesz w świecie fantazji.
Do White Tiger
Zgadam się z tobą ale sam popatrz.Autor tematu powiedział że nie lubi tego filmu i przyznałem mu rację.Ale przyjdzie taki fanatyk typu Eufegeniusz Doubtfire i Darth Vader i będą mówić że my jesteś my idiotami.I kto w tej chwili wychodzi na idiotę.Ja nie obrażam fanów tego filmu tylko takich fanatycznych idiotów jak ci wyżej wymienieni.
A ty żyjesz w świecie bandich i jesteś kompletnym idiotą, który w dodatku nie zna sie na filmach. Nie przeczytałem wszystkich książek świata, ale zapewne o wiele więcej od ciebie. Widać, że jesteś za tępy na książki, a nawet na filmy i potrafisz tylko pyskówka się odzywać, zero argumentów. Ale cóż żyjesz w świecie bandich i kiepskich(czyt. kretynów).
Do Vadera
Właśnie widać kto reprezentuje kulturę.
I nie nazywaj tych co lubią kiepskich albo bundych kretynami bo ja nie nazywam was debilami.
Należysz do tych któży potrafią wyzywać od idiotów tylko dla tego że nie lubią tego co ty.
Żal mi ciebie chłopcze za to ty masz idealne argumenty, od kretynów fanów bundych.
Ja tylko napisałem że nie lubię tego filmu a tu co odpisują: Debil,Idiota
bo co bo nie lubię filmów przesłodzonych efektami komputerowymi.
Dajcie sobie spokój!!!!!!
Niemożna już wrażać własnej opini bo fanatycy obskczą.
...."I nie nazywaj tych co lubią kiepskich albo bundych kretynami bo ja nie nazywam was debilami...."
No cóż ja się przeczyta twoje powyższe posty to raczej trudno się z tobą zgodzić odnośnie tego "nie nazywania nas debilami" ;/
No i znowu.
Nie wiesz o co mi chodzi.
Nie nazywam debilami tych któży akceptują to ze komuś się ten film nie podoba.
Ale nie lubię tych któży wyzywają od idiotów tych któży twierdzą że to kiepski film.
Kapujesz już czy dalej nic z tego?
Tata Psychopata -
"No jescze nie spotkałem jakiegoś mądrego fana Frodo ale niech ci będzie(...)"
Ja osobiście od Froda i reszty hobitów wolę Aragorna, Arwen i Gandalfa ;]
"(...)w końcu żyjesz w świecie fantazji."
A to źle? Ja nie widzę nic złego w pofantazjowaniu sobie czasami czy w rozwiniętej wyobraźni ;) Mogę powiedziec że gram ostatnio często w system Warhammer Fantasy Roleplay (gra fabularna, odsyłam do wikipedii) i robię to z wielką przyjemnością :)
A teraz skonczmy już podbijać ten temat bo to do niczego nie prowadzi.
Pozdrawiam.
Faktycznie tu pieprzyłem od rzeczy bo się zdenerwowałem.
Przynajmniej umiem przyznać się do błędów.
To niech wam będzie.
Przepraszam jeśli kogoś uraziłem ale ja też mam rację.
Nie mozna już wyrazić opini bo fanatycy cię zjadą.
Nie dacie człowiekowi wyrazić własnej opini.
Jeżeli twierdzę że jest kiepski to jest kiepski według mnie bo np. nie lubię filmów zrobionych wyłacznie techniką komputerową.
Ale nie bo skąd! Zaraz się zacznie. Fanatycy zaraz zaczynają teksty typu "wskocz do szamba"! A ja zwalczam ogień ogniem.
Jezeli o to chodzi to pyskówkę używam tylko wobec "fanatyków"
Chciałem przeprosić fanów filmu za wcześniejsze dosć niecenzuralne teksty.
I co zgoda?
Czy plujemy na siebie dalej?
Bo ja tego nie chcę
Podaj jakieś argument, to podyskutujemy.
Co do tego z technika komputerową. Przesadzasz, grają prawdziwi aktorzy, nawet orków grają ludzie(w większości scen). No i powiedz mi, jak byś np. takiego Balroga chciał zrobić.
A jeszcze jedno, we wcześniejszych komentarzach nazwałeś mnie, debilem, jajogłowym, palantem. I skierowałeś to do mnie. Póki co nie uargumentowałeś swojego zdania. jak to zrobisz podyskutujemy.
Za to że nazwałem cię debilem należą ci się przeprosiny.
Więc przepraszam.
A filmu faktycznie nie dało by się go nakręcić nie używając techiki komputerowej.
To fakt,tyle że mimo to takie filmy mi nie podchodzą i już.
A pozatym nie lubię filmów fantastycznych typu smoki,krasnoludy czy hobbity.
Ale jeżeli komuś to pasuje to w pożądku.
Mam słabe argumenty,nie mam typowych [słaba gra aktorów,kiepskie scenografie] poprostu wolę filmy kręcone naturalnymi sposobami bez komputerowych efektów.
Nie mam zamiaru dyskutować bo swoje już powiedziałem.
Mówiłeś coś o jakimś Barlogu,nie wiem co to jest ale na przykład w gwiezdnych wojnach [tych pierwszych] mistrza Yodę stwożono za pomocą kukiełki.
Jak na te czasy to nie poważne ale grunt że im to wyszło.
Więc może jakoś by to wyszło
Pozdro!
Balrog to ten ognisty demon, stwór w kopalni przez którą przechodzi drużyna. Mi nie przeszkadzają efekty, ale żeby przez to oceniać film na 1?
Jak chcesz to mogę podwyżyć ocenę na 5 za zaprezentowanie nowych możliwości efektów komputerowych w filmie.
|"To znowu ty pajacu.
A jednak cię podniecają czarodzieje i w dodatku hobbity.
Wyrażam swoje zdanie palancie nie każdemu podoba film który nazywasz arcydziełem.I to nie jest prowokacja bo jedyną prowokacją są tacy fanatyczni debile jak ty któży wymieszają innych z błotem bo ich ukochany film się komuś nie podoba. "|
Ty ty pajacem jesteś. Wyrażając swoje zdanie nie musisz wszystkich dookoła wyzywać od palantów itp bo ty jesteś najwiekszym. A skoro tu jesteś to chyba też się podniecasz hobbitami?
|"Nie no nie mogłem wytrzymać. Pokazujesz jak wysoka kulturę osobistą posiadasz. I nazywasz debilami osoby, które z całą pewnością są mądrzejsze od ciebie, jak we Władcy Pierścieni widzisz same Hobbity to ty jesteś kretynem bez wyobraźni, który nie potrafi objąć swoją wyobraźnią ani filmu, ani tym bardziej książek. "|
Dokładnie świete słowa!!
|"Ale gdybyś był na tyle inteligentny, przeczytał cały temat i zrozumiał o co nam chodzi wtedy nie wyzywałbyś od debili czy palantów innych użytkowników. Uważasz że to obrońcy filmu prowokują kłótnie, a sam to właśnie robisz. "|
Dokładnie prowokuje kłótnie, a ja nie jestem pierwszy który w niej uczestniczy jakby sie komus wydawało...
|"Wow a ty pewnie jajogłowy przeczytałeś wszystkie książki świata.
Wkurwiają mnie takie palanty jak ty.No jescze nie spotkałem jakiegoś mądrego fana Frodo ale niech ci będzie w końcu żyjesz w świecie fantazji. "|
To jest twój żywioł! Wyklinanie innych!! Idź stąd śmieciu wstydu sobie oszczędź!!
|"Zgadam się z tobą ale sam popatrz.Autor tematu powiedział że nie lubi tego filmu i przyznałem mu rację.Ale przyjdzie taki fanatyk typu Eufegeniusz Doubtfire i Darth Vader i będą mówić że my jesteś my idiotami.I kto w tej chwili wychodzi na idiotę.Ja nie obrażam fanów tego filmu tylko takich fanatycznych idiotów jak ci wyżej wymienieni. "|
MOZE NAJPIERW POCZYTAJ DOKŁADNIE TEMAT, BO OPRÓCZ TEGO ŻE BASKA650 POWIEDZIAŁA ZE FILMU NIE LUBI TO NAZWAŁA FANÓW "ŚREDNIO ROZWINIĘTYMI I IE OGARNIETYMI" WIEC NIE MÓW MI TU ZE JA ROZPETAŁEM WOJNE BO ZROBILA TO BASKA650!!
Poza tym ja ciebie nie nazwałem idiotą tylko ty to pierwszy zrobiłeś!!!
TY JESTEŚ TEGO TYPU LUDŹMI KTÓRZY POTRAFIĄ "DOLAĆ OLIWY DO OGNIA"
|"a nawet na filmy i potrafisz tylko pyskówka się odzywać, zero argumentów. Ale cóż żyjesz w świecie bandich i kiepskich(czyt. kretynów). "|
haha zgadzam się w 100% idealne podsumowanie tego Psychopaty
|"I nie nazywaj tych co lubią kiepskich albo bundych kretynami bo ja nie nazywam was debilami. "|
Naprawdę??? CHYBA MASZ SKLEROZĘ DZIECKO!! BO TO WŁAŚNIE TY SIĘ RZUCIŁEŚ PIERWSZY!
|"Ja tylko napisałem że nie lubię tego filmu a tu co odpisują: Debil,Idiota
bo co bo nie lubię filmów przesłodzonych efektami komputerowymi.
Dajcie sobie spokój!!!!!! "|
ty tu nie wyrażasz swojej opini!! JESZCZE NIE WIDZIAŁEM! NA RAIE PISZESZ TYLKO FILM JEST @#$@#$@, ALBO "TY JESTES IDIOTĄ" ITP..
|"Ale nie lubię tych któży wyzywają od idiotów tych któży twierdzą że to kiepski film. "|
HAHA NIE LUBISZ SAM SIEBIE??
"|Faktycznie tu pieprzyłem od rzeczy bo się zdenerwowałem.
Przynajmniej umiem przyznać się do błędów.
To niech wam będzie.
Przepraszam jeśli kogoś uraziłem ale ja też mam rację.
Nie mozna już wyrazić opini bo fanatycy cię zjadą. "|
CHOCIAZ COŚ MĄDREGO... SZKODA ŻE NAJPIERW BLUZGASZ A POTEM PRZEPRASZASZ, ALE TO I TAK POSTEP... po raz kolejny pytam gdzie twoja opinia bo narazie dowiedziałem się że wg ciebie "film to @#%@%".
|"Ale nie bo skąd! Zaraz się zacznie. Fanatycy zaraz zaczynają teksty typu "wskocz do szamba"! A ja zwalczam ogień ogniem.
Jezeli o to chodzi to pyskówkę używam tylko wobec "fanatyków" "|
Nie piernicz głupot! sam widziałem jak pyskowałeś do kogoś, nie koniecznie fanatyka tylko osobe lubiąca film, teraz sie nie wykrecaj że jestes niewinny Psychopato! Poza tym TO TY PIERWSZY ZACZĘŁEŚ A NIE JA WIEC NIE PŁACZ TERAZ I NIE KUL OGONA!!
|"Czy plujemy na siebie dalej? "|
NAJWIĘCEJ ŚLINY LECI OD CIEBIE
"|Ale jeżeli komuś to pasuje to w pożądku. "|
OD KIEDY?
3/4 tego posta to cytaty, tak dla informacji
---------------------------------------------
Jeśli komuś to przeszkadza to z góry przepraszam że się tak rozpisałem ale prosze zauważyć że 3/4 powyższego postu to cytaty.
Do Taty Psychopaty:
Nie znasz treści tego tematu, być może nie umiesz czytać ze zrozumieniem, albo w ogóle nie czytałeś tego tematu. Dziwne jest to że ty potrafisz tylko zauważać że fan obraża, np powiedziałes że ja obrażam, a ja wcale nie twierdze że tak nie było, powiem wiecej: może gdzieś obraziłem autorke tematu i nie bez powodu. Ale do czego zmierzam: wychodząc z załozenia że należysz do grupy antyfanów, a ja do grupy fanów, potrafisz tylko zauwazać że fan pluje i bluzga, ale tego że antyfani obrazają to juz nie potrafisz dostrzec. Wcześniej pisałeś:
"A ja zwalczam ogień ogniem."
Widzisz ja działam tak samo, z tym że ja (nietylko ja) jak to piszesz "zwalczałem" baskę650.
Rozwijając jeszcze to co wyżej napisałem, napisałeś też taką oto opinię o basce650:
"Autor tematu powiedział że nie lubi tego filmu i przyznałem mu rację."
A dlaczego nie napisałeś też że Baska650 nazwała fanów NIEOGARNIĘTYMI?? Sam widzisz: potrafisz tylko dostrzec że fani obrażają ale że ludzie z twojej grupy obrażają to juz nie widzisz, a tak to sie składa że to autorka tematu obraziła pierwsza i to od niej zaczeła się afera więc nie dziw się teraz że: "przyszedł taki fanatyk typu Eufegeniusz Doubtfire i Darth Vader i mówi że my jesteś my idiotami" jak to napisałeś. Pozatym kto "my"??? Bo nie rozumiem za kogo tu piszesz.
Więc na drugi raz nie miej tu żalów i pretensji że ktos obraża, wtranzoliłeś się tu ze swoim słownictwem i nie patrząc kto winien, kto nie winien zaczełeś bluzgac na wszystkich, i na mnie a to nie ode mnie poszła wojna, więc na nastepny raz lepiej trzy razy przeczytaj temat bo potem strzelasz gafy i obrażasz nie tych co trzeba i zarówno w ogóle wszystkich nie patrząc na nic. A zapewnieam cię że gdyby Baska napisała tak jak okresliłeś: "Autor tematu powiedział że nie lubi tego filmu i przyznałem mu rację." Inic więcej to nie byłoby tu trzech stron tematu i nie byłoby afery, no ale oczywiście chcąc być tym mądrzejszym wyszedłes na głupszego.
I zanim nabluzgasz tu nastepnego posta na mnie lepiej sie trzy razy zastanów, bo piszesz wielce że "też masz rację" a wcale jej nie masz i wyciągasz błędne wnioski odbijające sie tym że ktoś cie "obraża", a jak sam widzisz nie tylko ja ci uwagę zwróciłem, bo sam zaprezentowałeś chamskie zachowanie a wrzeszczysz że ktoś ma być grzeczny i miły. Dobrze ze chociaż zdobyłeś się na to żeby co poniektórych przeprosić za swe bezczelne zachowanie.
I to tyle troche rozpisałem się, wiem że za duzo, ale umiem "przyznac się do błędu"
I faktycznie może przedstaw wreszcie swoje argumenty że nie lubisz filmu, bo narazie dowiedzieliśmy się tyle że film jest według ciebie #@#@%
I grzeczniej proszę
A jak ci sie nie chce czytać tego posta to w ogóle nie odpowiadaj mi na posta swoją łaciną.
Albo w ogóle koniec tematu, popatrzmy na ostre zęby Taty Psychopaty.
eh... można się było tego spodziewac...
Mówilem nie odpisuj..
"To potwierdza że jesteś popierdolony wsiadaj na miotłę i spierdalaj z tąd. "|
Kolejny przykład na to że jesteś człowiekiem prymitywnym i ta twoja łacina...
Ja ci nie każę płakać. Jak chcesz to płacz, i nie pisz tu o kulturze kto jej ma a kto nie ma bo ty nie masz jej w ogóle, i zauwaz że ja cie nie obrażam (już) a ty nadal to robisz, to o tobie świadczy.
A jeśli już mówimy o tym kto ma sobie stąd pójść ( w twoim języku: spie*****ć) to raczej ty powinieneś bo ja napewno nie bo należę do grupy fanów filmu więc moje przebywanie tu jest uzasadnione, twoje natomiast nie bo należysz do grupy antyfanów
Eufegeniusz Doubtfire wrote "to moja piaskownica więc stąd idź, ale i tak mam jeszcze wiele innych argumentów"
bla bla bla, ludzie są problematyczni, na wszystko muszą mieć odpowiedź, że wam sie tak chce marnować czas
Nie ja zaczełem
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
sie czepiasz...
:)
#############################################################
Hahaha! A wy nie wiecie, co to jest prowokacja? Tutaj wystarczy, że wpisze siębzdurę w stylu "Władca Pierścieni gorszy od Złotopolskich" by wywołać dyskusję ciągnącą się od pół roku ;) Weźcie ludzie po prostu zignorujcie babę złośliwą, i nie nakręcajcie tej dyskusji w nieskończoność obalając jej niepoważne argumenty ;)
W pełni popieram poprzednika ;)
Już było spokojnie dopóki nie wpadł kolejny urażony (Eufegeniusz Doubtfire)^^ by obrazić osobę, która obraziła wcześniej jego. Co doprowadziło do kolejnej inteligentnej kłótni ^^
Jak już wcześniej pisałem (nie ja jeden) skończcie już tutaj pisać. Pokłócić możecie się na PW, zwłaszcza że teraz temat już nie jest o tym kto lubi, a kto nie lubi filmu, tylko o tym kto kogo bardziej obraził ^^
Pozdrawiam.
White Tiger ;)
|"Tutaj wystarczy, że wpisze siębzdurę w stylu "Władca Pierścieni gorszy od Złotopolskich""|
No tutaj to akurat nie masz racji, mnie na ten przykład nie obchodzi kto co uwaza, ale poszło oto że, jak trafnie ujął to Salvo:
|"Uwielbiam takie posty:) Wchodzi sobie dziewuszka na forum, wyraża 'opinię' w której obraża większość ludzi z tego forum korzystających, po czym broni się, że ma prawo do wyrażania swojego 'zdania'"|
Napewno jak ktos wchodzi i pisze że gorszy od Złotopolskich to jeszcze nie jest tak źle, bo to czyjeś zdanie, ale jak ktos obraza wszystkich fanów nazywając ich nieogarnietymi to potem macie aferę.
|"Już było spokojnie dopóki nie wpadł kolejny urażony (Eufegeniusz Doubtfire)^^ "|
HA HA po pierwsze to ja nie wpadłem tylko cały czas tu jestem
po drugie już było spokojnie dopóki nie pojawił się Tata psychopata, bo zauwaz że temat już powoli wygasał, a tak sie składa że ty też cały czas tu piszesz ^^.
Jesli o mnie chodzi to ja tez moge przestać pisać tutaj, zwłaszcza że ten temat już w ogole nie jest na temat...
Ma ktoś jakieś znajomości u werów, żeby zamknęli ten nic nie dający (po za zaśmiecaniem forum) temat??? ^^^ Bo to już się zaczyna robić nudne ;/ Owszem sama pisałam tu swoje zdanie, ale już je wyraziłam i skończyłam, a niektórzy cały czas wracają uparcie do tego samego <wzajemnych wyzwisk od początku> ;/