Filmweb mówi ze cala seria jest 100% w moim guscie, myslicie ze warto mu zaufac i obejrzec, bo nie
przepadam za taką fantastyką
Oglądaj! Gorąco polecam, bo nie jest to typowa fantastyka. Znajdziesz w tym wiele interesujących rzeczy. Dylematy moralne, wartość przyjaźni, poświęcenie dla ważnych spraw, super zdjęcia i muzyka, która od razu trafia do serca. Naprawdę warto obejrzeć całą tę trylogię!
no ba polecam jak Harry Potter ci się spodobał a to też fantasy to to na bank ci się spodoba ale jak nie oglądałaś władcy polecam najpierw obejrzeć Hobbita
Też polecam, bo cała trylogia jest znakomita, a niestety "Potter" nie doczekał się tak wiernej i dobrej adaptacji, w której czuć po prostu ducha książki. No, ale nie można mieć wszystkiego. :(
akurat u mnie Harry Potter to bardzo wysoki poziom kocham sagę Harry Potter i nie mam jej nic do zarzucenia fakt że tylko tyle że od 5-8 nie miały już tego klimatu co od 1-4 więc u mnie żaden film nie prześcignie .
Harry Potter czy choćby dorówna chociaż dorównać może na przykład Igrzyska śmierci dorównują teraz będzie spin of z Harry Potter więc kto wie jak w praktyce to wyjdzie ,
tak samo władca pierścieni i Hobbit żaden film nie prześcignie choć Hobbita niestety może prześcignąć bo najlepiej to on nie wyszedł trzeba to powiedzieć jeśli chodzi o Hobbita mimo że bardzo lubię ten film , no niestety Hobbit nie jest ręko arcydziełem
kolejny film u mnie który również żaden film nie jest w stanie dorównać to oczywiście
słynny Titanic 1997 i to jest prawda ale to moje zdanie możesz się z nim nie zgodzić , to jednak ja go nie zmienię póki mnie nie oczaruje inny film
no jeszcze filmy Marvela naprzykład Kapitan Ameryka winter solider i Avengers ale tu chyba coś w przyszłości prześcignie te filmy .
Ale dla mnie Harry Potter jest lepszy od Lotr i Hobbit co nie znaczy że Lotra oceniam gorzej czy Hobbita nie wcale nie
Ależ ja też uwielbiam tę sagę, tyle że ze względu na książki nie na filmy, które również lubię oglądać, lecz żałuję, że nie są lepsze. Wiem, że gdyby za HP zabrał się ktoś z wizją, jajem i zamiłowaniem do serii i pozwolono by mu na nakręcenie tego po jego myśli, tak jak udało się to z Jacksonem, to filmy byłyby na poziomie "Władcy Pierścieni".