To jakiś koszmar! jaki jest sens w oglądaniu filmu, jeśli się go zna na pamięć? Ostatnio włączyłam sobie Władcę, a że byłam wykończona, zaczęłam przysypiać. Oczka same się zamknęły, a film leci. Na podstawie samych dialogów i muzyki miałam cały obraz przed oczami. Co to za przyjemność, jeżeli nie trzeba patrzeć w telewizor, żeby oglądać film? :D
Może głupie pytanie, ale co zrobić, żeby to cudo znowu było tak samo niezwykłe, jak kiedyś? ;D Ulubiony film, a tu nagle coś takiego... =)
A moze zmienisz forum? Nie widze w Twojej wypowiedzi ani dowcipu ani sensu... posty niedotyczące tematu i w takim stylu jak Twoj sa co najmniej niesmaczne...
Jestes... Nie mam ochoty na polemike z toba... zalatuje od ciebie trollingiem na odleglosc. Przykro mi ale nie znajdziesz w mojej osobie kompana do klotni. Tak nisko intelektualnie jak ty nikt nie upadl wiec... zegnam.
JesteS ?
,,Nie mam ochoty na polemike z toba... zalatuje od ciebie trollingiem na odleglosc. " typowy dzieciak wyjeżdżający z mamusią Trudno upaść jak się jest na dnie jak ty . Dno dna sobą reprezentujesz . Z takim downami pisze , bo są śmieszne
PS Pozdrów mame trolla ...
Słabo... popracuj nad stylem i wroc za 5 lat jak dorosniesz bo poki co tylko potwierdzasz to co napisalem w moim poscie powyzej.
Skąd wiedziałem , że dziecko odpisze . Poucza mnie , a sam , ś" nie potrafi napisać .
miarka sie przebrala,wysylam screeny twoich wypowiedzi z kilku forow do administracji,mam nadzieje ze szybko i bezbolesnie rozprawia sie z twoja osoba.
pozdrawiam i na przyszlosc radze nie hejtowac a wypowiadac sie w filmach ktore sie lubi.
Nie ty pierwszy i nie ostatni ciebie żal wogóle czytać hipokryto .
,,Tak nisko intelektualnie jak ty nikt nie upadl wiec... zegnam." kogo swój mózg czy nie piszesz , że kończysz , to kończ ludzie ja cie tu nie zapraszałem ;/ Gdybyś był mądrzejszy , to byś nie odpisał .
Dobra nara ci gnojku .
ty kiluś, a nie zauważyłeś czasem, że wszyscy się z ciebie tylko śmieją, że nikogo nie denerwujesz swoimi postami, robisz tylko z siebie pośmiewisko, lubisz tak? :P no chyba żeś sado-maso, to przepraszam xD.
??? Sad maso dziecko po ty powinieneś się przedstawić i by była prawda o tobie .
PS Zamiast ty daj ja i zamiast kikukuś 09grotek (9 , to miejsce najgłupszej osoby na fb ) Zawyżony ale ...
Co ty tam sapiesz? xD
Dziwne, że mnie ludzie szanują, tak samo na forach, jak i w rlu, a ciebie nikt nie chce, w rlu pewnie też.
Ja sobie robię od kolejnych oglądań dłuższe przerwy. No ale to, że coś co już znamy(zwłaszcza zbyt dobrze) przestaje na nas oddziaływać jest niestety problemem. Spróbuj tak się nastawić do oglądania jakbyś to robiła pierwszy raz(to nic, że znasz treść). A najlepiej to zrób sobie od LOTRa przerwę.
Kileeer nie musisz się tu dzielić własnymi marzeniami.
Nie dziele się tobą nie martw się , bo mieć bachora na utrzymaniu , to nie jest szczyt moich marzeń .
Jak dla mnie prawda jest taka że film powinno się obejrzeć jeden raz. Nie wiem dlaczego tak sądzę, może ze względu na to że film zapadnie Ci w pamięci taki jaki był dla Ciebie za pierwszym razem. Z każdym kolejnym obejrzeniem jest coraz większe prawdopodobieństwo że najzwyczajniej w świecie film przestanie Ci się podobać. Ale najśmieszniejsze jest to że głoszę takie mądrości, chociaż sam ich nie przestrzegam. No bo niektóre filmy wręcz trzeba obejrzeć kilka razy. :P
Popieram :) poza tym uwazam ze podejscie Ivalora jest tez z sensem. Robiac dluzsze przerwy miedzy seansami narasta pewnego rodzaju "tesknota" co dobrze wplywa na pozniejszy odbior filmu. Ja np staram sie ogladac raz na 2-3 miesiace trylogie. I chyba dzieki tej metodzie to dzielo wogole nie traci smaku, wrecz przeciwnie bo za kazdym razem dostrzegam cos nowego :)