wczoraj odświeżyłam sobie WP Drużyne pierscienia i doszłam do wniosku, że chociaż od premiery
minęło już ponad 10 lat, Cate się nie zmieniła. Tak samo pieknie wygląda w Hobbicie.
W końcu to pani z Lorien ;]
A tak na serio, to masz rację. Może to też zasługa charakteryzacji w filmie, jednak nawet bez tego porównując zdjęcia Cate sprzed tych 10 lat i obecne, nie ma wielkiej różnicy.
nie wiem czy to charakteryzacja. popatrz na Blooma. on wygląda już dużo gorzej w Hobbicie.
ma kobieta rewelacyjne geny
Wiem, Orlando się po prostu bardziej postarzał niż Cate. Życie. :)
mimo to obydwoje byli poddani charakteryzacji, z tą różnicą że Cate tego aż tak bardzo nie potrzebowała, może jedynie jakieś machnięcie pudrem czy czymś.
ona na zywo różni się od Galadrieli tylko tym że Galadriela ma elfie uszy i długie włosy :P
z resztą jeśłi chodzi o charakteryzację Blooma wydaje mi sie że ich poniosło... za dużo jasnego pudru i kolor oczu kiepski :P
To fakt :)
z tymi oczami to jakoś dziwnie, bo chyba we Władcy miał ciemniejsze, a teraz niebieskie... Albo mi się tylko wydawało ;p
Cate po prostu jest urodzoną Galadrielą:)
A tak poważnie to dla mnie jest to jedna z najbardziej zachwycających aktorek, jakie miałam okazję zobaczyć w filmach. I tak sobie myślę, że jej piękno to nie tylko fizyczna uroda - ona chyba musi mieć również piękną duszę. Widać w niej taką promienność, dobroć, czułość, godność oraz spokój, coś co jest poza jej fizyczną atrakcyjnością, że nigdy nie moge oderwać od niej wzroku.
dokładnie. Ma bardzo szlachetną urodę. A na czerwonym dywanie bije inne aktorki na głowę.
Z resztą jest jak piszesz że ma cos w sobie, co jest poza fizyczną atrakcyjnoscią. Żyje bez skandali. Ma klasę.
DOKŁADNIE - jak / gdy ją ujrzałam przed laty - nie wiem czy nie w ELIZBETH bo interesuję się też tą królową i to jest obok Gladrielii kolejna wielka rola postaci z krwi i kości - polubiłam ją a po seansie WŁADCY - powiedziałam sobie - ONA MA PRZYSZŁOŚĆ w tej branży - nie pomyliłam się.......
Ma dobre geny :) A Hobbit dobrego grafika :) Hugo tez ładnie odmłodzili. Ma nawet mniej zmarszczek niż w WP :D.
Ale to prawda, że Blanchett i bez tego cały czas wygląda olśniewająco :)
ostatnio oglądałam jej zdjecia w Cannes i wyglądała olsniewająco... Aż miło patrzec na nią.
A co do Hugo- faktycznie niewiele się zmienił :p
To prawda, widziałam jej zdjęcia z Cannes. :)
Nie, nie Hugo się zmienił. Wygląda starzej tylko, że nie ma tylu zmarszczek :)
no wiesz... Z naszej 2 Ty pewnie dokładniej sie mu przyglądasz ;)
a tak poważnie to wygładzili go pewnie tu i tam...
Nie twierdzę, że jest inaczej :). Oj tak przyglądam mu się nie musisz pisać że to żart :D
Jak mówisz, że go wygładzili tu i tam to zastanawiam się gdzie jest to "tam" :P
Ha ha ha :D. Bo on utył i "zmężniał". Jak grał we Władcy to taki bardziej chłopczyk był :). Poza tym faceci którzy są śliczni (nie mylić z przystojnymi) i a rysy twarzy są u nich bardziej kobiece niż mocno zarysowane męskie, szybko i brzydko się starzeją. Spójrz na DiCaprio. To samo.
chyba nawet już rozmawialiśmy o tym. On ma/ miał taką niewinną urodę ( z tego powodu pewnie był
przedmiotem żartow w internecie gdzie to dawano do zrozumienia, że jest lalusiem :p)
chociaż DiCaprio wygląda całkiem nieźle a zwłaszcza z zarostem.
Tak podrzucałyśmy sobie memy z nim :) Ludzie sobie z niego żartowali bo mu zazdrościli powodzenia u pań. :)
DiCaprio z zarostem?