Z przyjemnością ogląda się to arcydzieło. Stało się już filmem kultowym i mnóstwo scen jest po prostu ikoną kina. Dla wielu aktorów było to film przełomowy, po którym ich kariery się rozwinęły.
Mi się tak dobrze oglądało, że zaraz idę wypożyczyć sobie wersje reżyserskie Dwóch Wież i Powrotu Króla... Macie mnie, TVN...
Nie rozumiem dlaczego tak wielu ludzi uważa ten film za jeden z najlepszych.Jak dla mnie jest on średni, jedyna scena która bardzo mi się podobała to ta jak Gandalf walczył z tym potworem na moście i pozwolił reszcie drużyny uciec,ten potwór przypominał mi trochę diablo, a po za tym jest zdecydowanie za długi...Dopiero wczoraj, po nie wiem którym już podejściu udało mi się ten film obejrzeć w całości od początku do końca.Ocena 5/10
Oczywiście, brak scen batalistycznych takich jak w TTT i RotK według ciebie deklasuje cały film, ludzie złapcie sie za książki a nie za naruto...
Jakim TTT i RotK? Chyba raczej takich jak w Transformers albo Szybkich i Wściekłych ;)
Zgadzam się, z wielką przyjemnością wczoraj po raz kolejny wróciłam do tego filmu.
Mam takie same odczucia, az dzisiaj zrobie sobie seans z pozostalymi czesciami ; )
Zgadzam się z tobą, Władca Pierścieni dla mnie nadal jest świetne. Z każdym oglądaniem mam wrażenie jak bym oglądał ten film pierwszy raz. A moja ukochana część Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia dalej wznosi się ponad szczyty (według mnie). A no i ta muzyka w Drużynie Pierścienia jak i wrażenia z każdym kolejnym obejrzeniem. Mówię to moja ukochana część.