Zastanawiam się nad zakupem filmu, i nie wiem czym różnią się te dwa wydania
http://www.empik.com/wladca-pierscieni-druzyna-pierscienia-edycja-rozszerzona-ja ckson-peter,p1062693649,film-p
http://www.empik.com/wladca-pierscieni-druzyna-pierscienia-wydanie-dwuplytowe-ja ckson-peter,127445,film-p
To pierwsze,czyli edycje rozszezona,50min dluzszy film :D W dwoch wierzach tez 50 min ,a w Powrocie Krola az 60 min,sam niedawno ogladalem wszystkie 3 czesci rozszezone i naprawde warto !
oops ...ale byk faktycznie,ale pozno juz bylo,moj dzidzius juz spal i chcialem jak najszybciej i jak najciszej to napisac i z tego pospiechu tak wyszlo ;)
Też się tak tłumaczyłem ;-)
Ale już nie mogę bo stare chłopisko mi wyrosło .
Żartuję oczywiście i bez obrazy. :-)
Niech się małolat/ka zdrowo chowa.
Dziekuje,coreczka ma dopiero trzy miesiace .Dobra wymowka nie jest zla :D Ta akurat byla prawdziwa.
Uuuu bracie , to młody Tatuś jesteś.
Powiem Ci uczciwie , jak Czekista Czekiście:-) , że kabaret to masz dobry przed sobą. :-)
No i jesteś w domu w mniejszości....panienki u Ciebie w przewadze :-))))
Zmontuj co szybko jakiegoś chłopaka dla równowagi ;-)
Matko bosko , mam nadzieje , że Twoja żona tego nie czyta bo awansuję na public enemy numero uno :-)))))))
Oglądałem wersję rozszerzoną i też miała być 50 minut dłuższa a na prawdę wyszło 20 minut reszta napisy. Ale wszystkie sceny które z niej ucieli to jednak wychwytywałem :P Początek fajny, dobrze wyjaśnione z pierścieniami.
Zdecydowanie wybierz wersję rozszerzoną! Jak napisał BRAVEACHILLES, naprawdę warto. Nawet nie sądziłam, że teraz można w takiej niskiej cenie te rozszerzone kupić... kiedyś to kosztowało, jak na płyty DVD, fortunę.
Zgadza sie... wtedy to byl rarytas... pamietam ze w MM trzeba bylo zaplacic ponad 300zl w pakiecie z figurkami krolow z Argonath... teraz za takowe wydanie trzeba zaplacic 2 razy (a na ebayu 3 razy) tyle :) ja mam dwa wydania Druzyny Pierscienia w wersji kolekcjonerskiej i jak ktos bylby zainteresowany to mozemy sie dogadac :)