Tak jak w temacie jeżeli tak to jaką postacią nie musi być to bohater np: Aragorn albo ktoś inny i dlaczego ta postać i w jakim czasie jeżeli to nie jest bohater filmowy oczywiście?
Zacznę pierwszy
Ja chciałbym przeżyć życie z WP jako człowiek-wampir tak jak w serialu Czystej Krwi im starszy tym lepszy i od pierwszej ery oczywiście.
*Dlaczego tak?
Ponieważ mógłbym być panem swego losu i mógłbym stworzyć swoją własną historie taką tajemniczą nie wiem może stałbym się Sauronem w końcu nie wiadomo jakiej jest on rasy w każdym bądź razie chciałbym zobaczyć co się działo od początku Śródziemia aż do końca może spotkałbym Gandalfa albo inne postacie które są bardziej interesujące albo uczestniczyłbym w jakieś bitwie wiecie taka największa jadka. ;-)
Masz bardzo bujną wyobraźnie:D. To jest oczywiście komplement :)
Sam się nawet kiedyś DAWNOOOO temu zastanawiałem jak by było to przeżyć co bohaterowie w Książce.
Troche dziwny temat...przyznaje ale po namysle chcialbym byc jednym z Wielkich Orłów. Nie wiem czemu :) Ale lubie w powieści wątki z nimi bo sa majestatyczne, madre, silne i pojawiaja sie wtedy gdy sa najbardziej potrzebne. Poza tym obserwowaly zapewne wszystkie wydarzenia z gory i czekaly na odpowiedni moment aby wesprzec sily dobra :) W filmie bylo ich niestety ZA MAŁO. Ale mysle ze w "Hobbicie" bedzie ich wiecej (w końcu fabula ksiazki jest z nimi zwiazana bardzo mocno :) ).
ja bardzo lubię postać aragona i legolasa
zastanawiałbym się nad tymi dwoma panami :D
Kocham LOTR i chciałbym żyć w którejś krainie Środziemia. Powiernikiem pierścienia jednak nie chciałbym być... nie sądzę by w mojej krwi znalazło się dość siły, brakowałby mi też odwagi.