PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737315
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

Jak to możliwe, że tak znakomity film ma tak niską ocenę? To przecież niedorzeczne. Przecież taki chłam jak "Wodny świat" ma większe oceny. Bez przesady. Rozumiem, że komuś się "WP" może nie podobać, ale niewątpliwie zasługuje na lepsze noty

ct23

Dlaczego nie masz tego filmu w ulubionych?

ocenił(a) film na 10
Kadaj___grozny

Przecież nie powiedział, że jest jednym z jego ulubionych, ale że jest znakomity. I z tym się zgadzam. Skandal, że wyższe oceny ma 'Karol: Człowiek...' . No ale Czesiek chyba dobrze wie, że ten kraj to Ciemnogród... Pozdrawiam Czesia - NFKwW (Największego Fana Klanu we Wszechświecie) :)

ocenił(a) film na 9
ct23

Mimo wszystko chyba jednak dodam wszystkie części Władcy Pierścieni do ulubionych. Realizacja jest znakomita i przyjemnie się ogląda więc powienienem wyróżnić w ten sposób trylogię Jacksona, zwłaszcza, że w ulubionych mam około 80-90 pozycji

ocenił(a) film na 10
ct23

Ja tam kocham cały ten film i żałuję że 10 000głosów oddać nie mogę żeby zmienić jego ocenę a muzyka jest genialna władca pierscieni trylogia jest i zawsze będzie moim ulubionym fimem pozdrawiam wszystkich którym się ten film podoba

ct23

Ma taką niską ocenę, bo widocznie się tak podobał Filmwebowiczom. :P

ocenił(a) film na 10
ct23

bo wiekszosc ludzi to niestety przyglupy, ktore nie potrafia poznac sie na mistzostwie!

WP to jeest film, który kocham i po prostu nie ma innego! Orgazm!