napisałeś to na forum, aby pochwalić się swoimi filozoficznymi przemyśleniami ?? ;______; Ja widze to tak : Jakiś frajer nie przeczytał recenzji i nie sprawdził gatunku filmu a teraz hejtuje przez swoją głupotę
co za lewacka logika, czytaj ze zrozumieniem, ja nie hejtuje tylko wyrazam swoja opinie nt filmu! ja chce sie wyroznic? zobacz na date kiedy ja zrobilem ten wpis, to ta lewacka prostaczka dzis zaczela watek o tym.
wg mnie i tak hejtujesz, aleeeee skoro mówisz, że wyrażasz zdanie to ja to szanuje ;) ale nie musisz wszystkich od lewaków i kvrw wyzywać -.-
"jestes lewacka prostaczka dlatego sie czepiasz innych nacji". Jesteś pewien że rozumiesz znaczenie słowa "lewacki"?
dobrze że masz nie lubię ludzi, którzy nie mają, ale trzeba się nim tak przechwalać na forum ?? ;_____;
szanuje czyjeś zdanie, ale to co ty robisz nazywa się hejtowaniem a wyzywanie od lewaków brakiem szacunku dla drugiej osoby
normalny człowiek wyrażający zdanie napisałby po prostu, że nie podoba mu się film , że nie przepada dostrzegasz różnicę ? i po co tak obrażasz wszystkich, którzy się z tb nie zgadzają to jak ty mówisz jest lewackie zachowanie zadbaj o kulturę osobistą ;_______;
dzięki jeszcze raz za pomoc przy tym......... nie wiem jak nazwac jego ciężki przypadek....
polską nie rządzi polszczyzna tylko wódka to po 1 a po 2 to wyjadę z tego kraju jak tylko szkołę skończę
jak chcesz wiedziec to przeczytałam 11 ksiazek w 4 miechy więc sam ić coś poczytaj ty buraku cukrowy
Lewaccy przyjaciele!
Zjednoczmy się aby zrobić coś z tym niewygodnym człowiekiem i pomóżmy chronić nasz kochany film!
jak chceszwiediec to najkrutsza ksiazka miala jakies 350 stron a najdluzsza 600
poza tymczekalam 2 miesiace na nowa bo zostala wydana dopiero na poczatku listopada a teraz czekam na jescze inna ktora bedzie dopiero w lipcu albo sierpniu
To nie jest film akcji, rach ciach i po wycieczce, nie każdemu pasuje i tyle. Dla mnie wymiata, ubóstwiam trylogię, tak jak i książki ! Na Eru, to dopiero film!