PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737334
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

Ten film to jedna wielka pomyłka. Nie oszukujmy się. Jest zdecydownie jednym z najbardziej debilnych filmów wszechczasów. Tylko dla dzieci, którzy wierzą w skrzaty, różdżki i inne bzdury. Radzę omijać z daleka!!!!

użytkownik usunięty
kiziaa

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAAHHAAHAHAHUAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAAHHAAHAHAHUAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAAHHAAHAHAHUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHH AHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAAHHAAHAHAHUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAAHH AHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAAHHAAHAHAHUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAH AHAAHAHAHHAAHHAAHAHAH

Paulos84

Jeżeli sądzisz że twórczość Tolkiena (co za tym idzie również ekranizacja "trylogii") jest oparta na przedstawianiu skrzatów i różdzek to serdecznie współczuję...
Ehhh...muszę przynać, że prowokacje które ludzie wytwarzają w opiniach są coraz głupsze :|

ocenił(a) film na 10
Paulos84

Nie czytałem wszystkich odpowiedzi na ów temat założony przez niejakiego Paulosa84, ale trafiłem na jedną, adekwatną do tematu odpowiedź Generała Pattona(wyraża ona wszystko).
A propo to co napisał Paulos84, czyż to nie fantasy wysokich lotów?!

ocenił(a) film na 10
buczykij

|"Jeśli komuś sie nie spodobal sie film to znaczy ze totalnie sie nie zna i chyba nie co robic skoro pisze takie bzdury. I nie mysl ze masz racje bo wedlug wielu znanych krytyków film jest uznawany za jeden z najlepszych. Według mnie totalnie nie masz pojecia o filmach."|

Ale rozróżnij dwie rzeczy: jak sie komuś nie spodobał i jak sie komuś niespodobał i wypisuje takie bzdury. No bo to co ponawypisywął Paulos świadczy tylko o tym że sie nie zna wogóle przynajmniej na WP.

Beliar

hehe sory troche sie spieszyłam i sama bzdury powypisywałam ;P ale i tak on sie nie zna hehe

dagmaraa12345

I na cholere odświeżasz ten stary temat, idiotko.

BRAK_UZYTKOWNIKA

bo mi się tak podoba debilu i nie do cb pisze to co sie odzywasz