PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737287
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

Ja oglądam na pewno! ;) Film będzie leciał do 23:50, w międzyczasie będę nagrywał film Jeremiah Johnson, który leci na TVN7. Piątunio z dobrym kinem, to lubię ;)

ocenił(a) film na 8
Flashpoint

Wiadomo jaka wersję puszczają ? Jeśli nie reżyserską to niestety prawdopodobnie nie skusze się na ten seans :P

ocenił(a) film na 10
Loir

Zwykła wersja trwa 180 minut, czyli 3 godziny, a Władca na TVN zaczyna się o 20 i kończy o 23:50 ... Wliczając w to przerwy reklamowe, wniosek jest prosty - puszczają zwykłą wersję.

Flashpoint

prawie 25% straconego czasu na reklamy? tak się nie da filmu oglądać

ocenił(a) film na 8
aaaddd

i tak polsat króluje w temacie reklam.
Ja oczywiście oglądam :) świeżo po Hobbicie idealnie jest sobie przypomnieć 1 cześć Trylogii :)

ocenił(a) film na 9
Loir

a czym sie różni reżyserska od zwykłej ? ;>

Cz3slaf

jest o pół godziny dłuższa :

użytkownik usunięty
Flashpoint

Wpisuję się :)

ocenił(a) film na 8
Flashpoint

ja ;)

Flashpoint

Czas filmu podany na stronie tvn: 230 minut. Wniosek? 52 minuty reklam. Ale i tak obejrzę jednym okiem. ;)

ocenił(a) film na 10
Flashpoint

Ja również będę oglądać. Wstyd się przyznać, ale jeszcze nie widziałam ani jednej części w całości ;)

Flashpoint

ja oglądam! za nic w życiu nie przegapię!

Flashpoint

Ja również obejrzę z miłą chęcią, choćby dlatego że jak AngelinaEngel nie widziałam jeszcze żadnej części w całości ;)

Flashpoint

Ostatnio obejrzałem wszystkie filmy w wersji reżyserskiej - polecam zakup w Empiku, wersję Bluray - mają w tej chwili w przystępnej cenie!

Co do pytania: tak, obejrzę dzisiaj jeszcze raz!!! Zdecydowanie najlepsza trylogia w historii kina!!! I chyba też najbardziej nagradzana!:)

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
MarekAntonivsz

Ja się waham, bo jak tvn walnie reklame to obawiam się że nie dam rady, więc pewnie będę patrzył i jednocześnie internet przeglądał.

ocenił(a) film na 7
Flashpoint

Nie wiem

ocenił(a) film na 8
Flashpoint

Cholera a ja wczoraj prawie limit wyczerpałem na mobilnym, bo nie wiedzialem ze dzisiaj leci ...

ocenił(a) film na 10
Flashpoint

Oczywiście, że tak! :)

Flashpoint

Ja będę oglądać na pewno! Muszę się przyznać, że oglądałam ten film mając 5 lat i nie zrozumiałam prawie nic, może teraz będzie lepiej :P

ocenił(a) film na 10
Flashpoint

Nie przegapię. Muszę obejrzeć :)

Flashpoint

Ja będę oglądać ale wersję reżyserską na DVD i włączę ją wtedy gdy na tvn będzie lecieć zwykła zobaczę co się szybciej skończy...
O zaczęło się!! :D:D:D

ocenił(a) film na 9
Flashpoint

Też macie wersję i z napisami i z lektorem? Wiecie jak mozna wyłączyć jedno lub drugie?

ocenił(a) film na 9
AUTO

to już zależy od modelu TV czy dekodera, poszukaj gdzieś w opcjach / na pilocie.

ocenił(a) film na 9
Flashpoint

Ja :)

Flashpoint

Ja :) uwielbiam ten film :)

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
Flashpoint

Za 2 tygodnie TVN wyemituje drugą część, 'Dwie Wieże, a za 4 tygodnie ... sami wiecie co :D

ocenił(a) film na 7
Flashpoint

mam włączony ale jestem sama w domu i już wiem, że bedę sie bała. szkoda, że mam 22 lata..

ocenił(a) film na 7
Flashpoint

Niezly film ale dlugi przez co to troche zajmuje czasu.

ocenił(a) film na 10
Napier

Dla mnie Władca Pierścieni mógłby trwać 10, 40, 60,90, 100 godzin... Kocham te uniwersum, kocham tę trylogię.

ocenił(a) film na 9
Flashpoint

oczywiście, że i ja! jak za każdym razem. :)

Flashpoint

Nie oglądam. Za często to leci. Poza tym Drużyna to najsłabsza i najnudniejsza część.

ocenił(a) film na 10
Penguin27

Na TVN raz na rok puszczają całą trylogię. Bo ja wiem czy za często...

Flashpoint

Powinni puszczać co 3 lata. Wtedy człowiek chętniej patrzy bo nie pamięta wszystkiego. Ja tam w takie dni jak dziś (kiedy to nic ciekawego dla mnie nie leci albo kiedy leci to co już widziałem) wolę ściągnąć z sieci jakąś nowość:P

ocenił(a) film na 8
Penguin27

mnie tam najmniej sie podobaja Dwie Wieże...

Flashpoint

Teraz reklama ;/ oczywiście wpisuje sie. Reżyserską oglądałam w święta z całą rodziną.Od kilku lat nie przegapiłam żadnej części na tvn.Oglądanie władcy w tv to taka moja tradycją . ;)

Flashpoint

oczywiscie, ze ja :)

Flashpoint

Podpisuję się :).

Flashpoint

obowiązkowo;))))

Flashpoint

Melduję się posłusznie !! ;)

ocenił(a) film na 9
Flashpoint

obejrzane, pierwszy raz w zyciu :))

LadyRotten

Lepiej nie mówić tego głośno ! ;)

Flashpoint

obejrze, chociaż jak dla mnie ta cała trylogia jest śmiesznie krótka
peter jackson powinien był pomyśleć i zrobić conajmniej 5 części po 3,5h

ocenił(a) film na 10
h4r

Wielkie kino fantazy ! ;)

ocenił(a) film na 10
Flashpoint

wredne orki teraz zasnąć mi nie dadzą;/ ale Władcy Pierścieni nigdy nie przegapię ....choć mogę oglądać codziennie przecież bez reklam :D