Ja oglądam na pewno! ;) Film będzie leciał do 23:50, w międzyczasie będę nagrywał film Jeremiah Johnson, który leci na TVN7. Piątunio z dobrym kinem, to lubię ;)
Wiadomo jaka wersję puszczają ? Jeśli nie reżyserską to niestety prawdopodobnie nie skusze się na ten seans :P
Zwykła wersja trwa 180 minut, czyli 3 godziny, a Władca na TVN zaczyna się o 20 i kończy o 23:50 ... Wliczając w to przerwy reklamowe, wniosek jest prosty - puszczają zwykłą wersję.
i tak polsat króluje w temacie reklam.
Ja oczywiście oglądam :) świeżo po Hobbicie idealnie jest sobie przypomnieć 1 cześć Trylogii :)
Czas filmu podany na stronie tvn: 230 minut. Wniosek? 52 minuty reklam. Ale i tak obejrzę jednym okiem. ;)
Ja również będę oglądać. Wstyd się przyznać, ale jeszcze nie widziałam ani jednej części w całości ;)
Ja również obejrzę z miłą chęcią, choćby dlatego że jak AngelinaEngel nie widziałam jeszcze żadnej części w całości ;)
Ostatnio obejrzałem wszystkie filmy w wersji reżyserskiej - polecam zakup w Empiku, wersję Bluray - mają w tej chwili w przystępnej cenie!
Co do pytania: tak, obejrzę dzisiaj jeszcze raz!!! Zdecydowanie najlepsza trylogia w historii kina!!! I chyba też najbardziej nagradzana!:)
Pozdrawiam
Ja się waham, bo jak tvn walnie reklame to obawiam się że nie dam rady, więc pewnie będę patrzył i jednocześnie internet przeglądał.
Cholera a ja wczoraj prawie limit wyczerpałem na mobilnym, bo nie wiedzialem ze dzisiaj leci ...
Ja będę oglądać na pewno! Muszę się przyznać, że oglądałam ten film mając 5 lat i nie zrozumiałam prawie nic, może teraz będzie lepiej :P
Ja będę oglądać ale wersję reżyserską na DVD i włączę ją wtedy gdy na tvn będzie lecieć zwykła zobaczę co się szybciej skończy...
O zaczęło się!! :D:D:D
Też macie wersję i z napisami i z lektorem? Wiecie jak mozna wyłączyć jedno lub drugie?
to już zależy od modelu TV czy dekodera, poszukaj gdzieś w opcjach / na pilocie.
Za 2 tygodnie TVN wyemituje drugą część, 'Dwie Wieże, a za 4 tygodnie ... sami wiecie co :D
mam włączony ale jestem sama w domu i już wiem, że bedę sie bała. szkoda, że mam 22 lata..
Dla mnie Władca Pierścieni mógłby trwać 10, 40, 60,90, 100 godzin... Kocham te uniwersum, kocham tę trylogię.
Powinni puszczać co 3 lata. Wtedy człowiek chętniej patrzy bo nie pamięta wszystkiego. Ja tam w takie dni jak dziś (kiedy to nic ciekawego dla mnie nie leci albo kiedy leci to co już widziałem) wolę ściągnąć z sieci jakąś nowość:P
Teraz reklama ;/ oczywiście wpisuje sie. Reżyserską oglądałam w święta z całą rodziną.Od kilku lat nie przegapiłam żadnej części na tvn.Oglądanie władcy w tv to taka moja tradycją . ;)
obejrze, chociaż jak dla mnie ta cała trylogia jest śmiesznie krótka
peter jackson powinien był pomyśleć i zrobić conajmniej 5 części po 3,5h