PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737287
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

Niemiłosiernie długi

użytkownik usunięty

Ja zasnęłam w połowie, a wy?

ocenił(a) film na 10

Nigdy. Osobiście szkoda mi siadać na kanapie dla obejrzenia 1,5godzinnego filmu. Dla mnie prawdziwy film to taki 2h+.

użytkownik usunięty
Cleaa

To muszą być bardzo wciągające. Dla mnie ten był nudnawy.

ocenił(a) film na 10

Oglądałem każda część ponad 30 razy i nigdy nie zasnąłem : )

ocenił(a) film na 10
Joecrou

Nigdy przenigdy!!! Zawsze go oglądam tak jakbym oglądała pierwszy raz a na końcu żałuje tylko tego że to już koniec. Pozdrawiam wszystkich fanów Tolkiena!!

użytkownik usunięty
galadria44

To chyba nie jestem fanką. Oglądałam kiedyć powrót króla i pamiętam, że był nawet całkiem, całkiem.
Ja jakoś nie przepadam za fantasy, więc to pewnie dlatego.

ocenił(a) film na 10
galadria44

To zależy jak się ogląda. Jak puszczają na tvn to też mnie sen łapie tak w okolicach drugiej reklamy.

użytkownik usunięty
reese

No włśnie, relkamy!

Joecrou

Może mi ktoś streścić ostatnie 15 minut, bo chyba niedoszli do Mordoru i zniszczyli pierścień??

ocenił(a) film na 8
davidson51

Nie, nie doszli. To w następnej części. Skończyło się na tym że stanęli przed Mordorem i Frodo powiedział "Cieszę się, że tu jesteś" do Sama.

ocenił(a) film na 10

ja nigdy nie odczułem na nim zmęczenia a oglądałem go około 50 razy
Żaden film nigdy nie dostarczył mi tyle radości

użytkownik usunięty
lotr12345

50?! O, Ty to masz zdrowie. Zazdroszczę.

ocenił(a) film na 10

w liceum potrafiłem oglądać jedną część raz w tygodniu

użytkownik usunięty
lotr12345

Podziwiam. 15 min dziennie, tak?

ocenił(a) film na 10

nie np w sobotę rano do śniadania drużynę za tydzień dwie wieże za 2 powrót króla
my fani Władcy tak mamy
jak spotyka się dwóch fanów to często pada pytanie "ile razy ?"- już wiadomo o co chodzi

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 10
lotr12345

Ja nie umiał bym powiedziec ile razy to oglądałem mysle ze tez ok 50 i nie załuje każdej minuty, przyznaje ze raz zasnołem na 5 minut jak oglądałem z kolegami przez całą noc maraton rozszezonej wersji czyli 11 godzin cos pieknego :) czekam na Hobbita

ocenił(a) film na 10
Franek94

pozdrawiam fana Lotra

ocenił(a) film na 10
lotr12345

Dzieki wzajemnie :)

użytkownik usunięty

Ja jakimś cudem wytrwałem ale niemienia to faktu że fabuła Władcy pierścieni jest słabiutka. Same efekty specjalne, scenografia i muzyka to nie wszystko

użytkownik usunięty

Dłuuuuży się strasznie.

ocenił(a) film na 10

To obejrzyj sobie wersję rozszerzoną. Każdy z filmów jest dłuższy o około pół godziny, Dwie Wieże albo Powrót Króla się kończy jak licznik dobija prawie do 4 godzin.

ocenił(a) film na 10

Ja nie nudziłem się ani chwili. Wszystkie 3 filmy to arcydzieło. Wersje rozszerzone są lepsze od podstawowych. Oglądam wszystkie 3 przynajmniej raz w miesiącu i będę tak do końca życia to mi się nigdy nie znudzi.

ocenił(a) film na 10

Właśnie po raz 20 chyba oglądam cała trylogię w wersji rozszezonej..i zawsze becze na ostatniej od momentu jak Sam wspomina Różyczkę, poprzez koronacje Aragorna i pokłon dla 4 hobbitów..epickie sceny ;')

ocenił(a) film na 10

nowy temacik gdomeczko,muehuheuheuheueh!

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 10

Nie, nigdy się nie nudziłam na tych filmach są świetne, podobnie jak książki;) Ale Władcę trzeba po prostu kochać, pozdrowienia dla wszystkich fanów Tolkiena!!!!!!:)