"Paru gości na spacerze,przez 3 filmy idą do jeba..wulkanu,tam nawet jeba... drzewa chodziły" Cytat Sprzedawcy 2 Pozdrowienia dla fanów filmó kevina Smith'a
Słabo, filmweb to nie blog, zmień strategię lub prowadź blogaska w miejscu do tego przeznaczonym.
Haha wiedziałem , że zaczniesz mnie porównywać do rodziców !
W porównaniu do ciebie wiem . Z kretyniały bachorku chodziło mi o to , że uważasz , że powinny świecić pustką posty w tematach . Ale osobą wyjeżdżającymi z trollami pojęcie wpisu zajmuje godzinę .
Nadal nie wiesz co piszesz, poza tym w prostym poście robisz 3 błędy :) Jak już napisałem wcześniej, słaby z ciebie troll.
Jak i ty
Wiesz może byłbym twoim ojcem i byś był pół człowiekiem ale TROLL na schodach mnie wyprzedził . Więc ;?
Umiesz wskazać gdzie czy mama Ci podpowiada .?
Jako uzupełnienie mojego wcześniejszego komentarza, dodam jeszcze jedno:
http://www.photoblog.pl/kileeer/84082259
Teraz wszystko się wyjaśniło. Bye gimbo.
Zrobiłeś sobie zdjęcie ? Bardzo NIE-fotogenicznie na nim wyszedłeś oooo widzę też twoja mamusię zboku !.? uuuu
Nie dyskutuj nawet z tym upierdliwym kretynem bo to nie ma sensu, sam widzisz że to dziecko całymi dniami tylko siedzi na forum i dodaje swoje bezsensowne komentarze, to jest zwykła upierdliwa ciota którą wszyscy olewają a satysfakcje czerpie z tego że ktoś przyzna mu racje na forum, a jak nie to do bólu będzie odpisywał swoje nic nie warte komentarze.
Sam zacząłeś z nim rozmowę i teraz radzisz innym . Trzeba było na starcie go olać , a nie robic z siebie biedaka .
Nie doceniasz filmu.Ten film jest arcydziełrm cala trylogia jest arcydziełem filmowym a książka zaje ^^