PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737262
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

Ja nie wiem czy to są jakieś jaja czy ponury żart ale puszczanie takiego filmu na drugim planie jest
głupie. Puszczają go jak film klasy B a jest to film 10 gwiazdkowy.A najlepsze jest to co puścili
przed tym,Jak wytresować smoka. HAHAHA to jakiś żart puszczać jakąś bajkę na rzecz LOTR-a i
ciekawe kto to ogladał? i ciekawe czy oglądało to więcej osób niź LOTR-a.

ocenił(a) film na 10
blade96

LOTR leciał już 80 razy, a to o smokach 13, więc to wolą puszczać

blade96

Jak wytresować smoka puścili dla dzieci, w zdecydowanie odpowiedniej godzinie.

blade96

Po premierze Pustkowia Smauga w styczniu zapewne wyemitują trylogię na TVN o 20:00.

ocenił(a) film na 10
blade96

Nie puszczają go jako film klasy B, tylko jako film, który wciąż jest arcydziełem. Nie uważam także, aby było to nietaktowe puszczać LOTRA'a od razu po "Jak wytresować smoka". Jest to odpowiednia godzina bajki dla dzieci, chyba normale, prawda? A konkurencyjna godzinna względem innych stacji, np. tvp1 park jurajski itd. itp. Władca jest teraz emitowany, ponieważ w grudniu mamy kolejną częsć Hobbita, nakręcają juz nas po prostu :)

ocenił(a) film na 10
blade96

A ja akurat, między innymi filmy takie jak Władca Pierścieni czy Hobbit lub Harry Potter ,to lubię oglądać po 20-21 zależności jaka pora roku.

Wiosna Lato- od godziny 21:30
Jesień zima - od godziny 18-19

Po południu to se mogę Shreki oglądać.

ocenił(a) film na 10
Gandalf_Szary_2

No ja to napisałem 23 listopada czyli była wtedy późna jesień a ty wolisz na jesieni oglądać wcześniej niż 22

ocenił(a) film na 10
blade96

Tak ale tylko wtedy gdy robi się ciemno już o 18:00. Czyli cały listopad, grudzień i przesilenie zimowe. Jeśli w telewizji lecą bzdury to o tej porze mogę se włączyć. Władcę Pierścieni czy Harry Potter, Hobbita albo filmy marvel, epicką grawitację.