PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737221
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

Andy Serkis ma tu średnią 9,2,a w tym filmie tylko się chwilę na Gandalfa gapił, hahaha ha co w tym niezwykłego, pytam się?

użytkownik usunięty
Faraon_filmaniak

Bo on występuje też w Dwie Wieże, i powrót króla, zresztą co ty gadasz?

ocenił(a) film na 7

W tym filmie,1 część, chodziło mi o to, że dają mu takie wysokie noty w tym filmie, a on tylko się na Gandalfa gapił,to takie wspaniałe?

użytkownik usunięty
Faraon_filmaniak

Aż tak cie boli ta średnia?

ocenił(a) film na 7

Ta średnia jest według mnie zbyt wysoka jak na postać,która nawet słowa nie palnęła w tym filmie,więc to głupie.

użytkownik usunięty
Faraon_filmaniak

I dlatego dałeś 7 filmowi?

ocenił(a) film na 7

Wszystko było w tej produkcji OK,lecz zdziwiło mnie aktorstwo innych postaci -jakieś takie... dziwne i przesadnie królewskie,a zwłaszcza Elrond i Gandalf.

użytkownik usunięty
Faraon_filmaniak

czytałeś ty książkę?

ocenił(a) film na 7

Czytałem do tej pory "Hobbit :tam i z powrotem" i sądzę, że Gandalf był taki w książce, jak i w filmie.

Faraon_filmaniak

PRZEPADNIJ DEBILU, BOŚ ZA GŁUPI NA WŁADCĘ.

ocenił(a) film na 7
Solaris_fw

Ach, nie ma to jak powrót do mojego komentarza sprzed 9 lat, gdy pisałem na forach byle co i gdy nie byłem zbytnio zainteresowany LOTR-em, częściowo z powodu obłąkanych fanów, którzy zlinczują każdego, kto nie ubóstwia tych filmów i książek od urodzenia...ostatnio naszła mnie ochota na zapoznanie się z serią jak należy, ale jak widać fani Tolkiena ani trochę się nie zmienili!