Trylogia Władca Pierścieni w TVN 2015/2016
18 grudnia o 20:00 Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia
w nowy rok o 20:00 Dwie Wieże
15 stycznia Powrót króla o 20:00
hmmm ciekawe pytanie :D myślę że w dniu premiery niewiele osób pójdzie :) więc obejrzą :)
nom ale nie wszyscy też pójdą na premierę bo tłumy, poza tym w niedzielę powtórka
po południu, przed ugotowanymi, czyli dając na to że film trwa ponad 4 godziny w TVN z reklamami, to gdzieś około 13-14 po południu
No ale chyba jako szanująca się fanka posiadasz wszystkie części Władcy Pierścieni na DVD, mam rację? ;)
No właśnie nie! ;( Mam dwa wydania trylogii, parę innych książek Tolkiena, ale filmu ani jednej trzeciej :(
Wiem, aż wstyd się przyznawać. Muszę to w końcu naprawić.
Koniecznie musisz naprawić ten godny potępienia grzech! I nie licz na rozgrzeszenie, póki nie zameldujesz nam tu o posiadaniu filmowej trylogii na własność! Że też nie gryzie Cię sumienie - tego nie rozumiem...
No to nie dziwię się że tak bardzo oczekujesz WP w TV, w sumie nawet ma to swój urok :)
potwierdzono że Hobbit Pustkowie Smauga wejdzie do otwartej TV w tvn wiosną tego roku premierowo
https://m.youtube.com/watch?v=fZFdUkHFIpw&itct=CDIQpDAYAiITCPLFku305M8CFZWNHAodi ocFhDILYzQtb3ZlcnZpZXdaGFVDOWU3R2RFOEhrWm94N3FYTU1KRm95Zw%3D%3D&client=mv-google &hl=pl&gl=PL
20 grudnia o 14:15 powtórka dla tych którzy w piątek nie będą mogli obejrzeć z jakiś powodów :)
W piątek o godz. 20.00 będę sobie siedzieć elegancko na fotelu w kinie, oglądając Star Wars Ep.7 :) A Ty Flower wybierasz się? A jak tak to kiedy?