w ten piątek na tvn będzie .... TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Władca Pierścieni:Drużyna Pierścienia
Odświeżę go sobie na pewno. Ostatnio oglądałem ten film 6 lat temu! już się doczekać nie mogę. :)
Pozdrawiam!
Niech sobie trwają te reklamy i długie godziny. Dla mnie to świetna okazja by ponownie obejrzeć Drużynę Pierścienia w wersji reżyserskiej. ;)
to chyba się zawiedziesz ale w telewizji nigdy nie ma wersji reżyserskiej jakiegokolwiek filmu:) chyba że sie mylę. jeśli tak to bardzo proszę mnie sprostować ale z pełną kulturą.:) pozdrawiam fanów filmu
Trochę niejasno napisałem. Miałem na myśli wersję reżyserską na DVD. Rzadko kiedy oglądam filmy w TV, bo to samobójstwo... ;)
a to co innego:) zgadzam się w 100%. jedynie w telewizji publicznej można "normalnie" obejrzeć film. takie czasy. pozdrawiam
Tylko, że na publicznej jest inny kłopot - genialny lektor i jego nieziemskie tłumaczenie. Po "Wściekłych Psach" nie mam ochoty w ogóle telewizora włączać.
Ja dokładnie jak Ariles, tydzień temu wreszcie zdobyłem Trylogię na DVD i obejrzę w świetnej jakości bez reklam :D Klimat jakiś lepszy : )
Ja także planuję odpalić wersję rozszerzoną. I tak będzie krótsza niż TVNowska z reklamami
Ładna Piosenka leciala na TVNie pare minut temu na zwiastunie Drużyny Pierscienia...ktoś może zna tytul ?
Mialem ogladac co innego ten na TV4 fakt nic chyba nie ciekawego ogolnie ogladac nie ma co no Krol lew ale go kojarze i nie lubilem tam sceny jak ginie Mufasa jako dziecko na razie ogladam to
milion razy oglądałam ale wczoraj też obejrzałam ! nie ma bata! moim zdaniem najlepsza adaptacja filmowa !!! ;))
Jakos mnie ten film w kinie troche wynudzil a wczoraj zlecial mi szybko bylo milo i ciekawie nie ktore watki zapomialem nie ktore pamietalem Chyba sobie przypomne cala trylogie w czasie filmu dziwilem sie ze tyle godzin wysiedzialem w kinie nie chodzi o to ze film jest zly bo nie jest tylko chodzi o ten czas.
Kocham ten film! Obejrzę go jeszcze na 100% Legolas, mój ulubiony bohater powraca :D