hah czyli tak jak myślałem wypadłeś z formy, szkoda kiedyś byłeś spoko teraz zadajesz się z Thranduilami taurielami i adidasami i ci to nie służy. No cóż ale idzie nowy rok więc może sobie wezniesz na siebie poprawkę :D
gdzie ja trolluje misiu?
Choćby teraz pisząc takie głupoty. I to ty jesteś tutaj żałosnym konformistą. Tak, możesz sobie wygooglować to słowo.
to nie trolling, stwierdzam prawdę o tobie bardziej... haha nie muszę bo wiem co to oznacza nie mniej zgłaszam cię za obrażanie!
Serio nie domyśliłeś się że to parodia twojego zachowania? Myśl bo to nie boli :D
Na jakiej podstawie stwierdzasz, że mojego? Jesteś jakoś ograniczony umysłowo? Bo ja widzę, że napisał to do ciebie.
na twoje też nie reaguje piesku, zresztą wy mu spamicie na priv a to gorszy syf współczuje mu
Ja w ogóle do niego nie piszę i nigdy nie napisałem na priv. Spać gówniarzu albo do twojej mamy zadzwonię.
Po pierwsze blok to nie ban, a po drugie pochwal się ile razy ty dostałeś permanentnego bana. Pośmiejemy się wszyscy, chociaż i tak się wszyscy z ciebie śmieją Denisku. :)
znowu zrobiłeś syf, mam wrażenie że już cie nie zbanują bo mają z ciebie bekę jak z katedry.
Ty zrobiłeś syf tępy i wielokrotnie zbanowany trollu. Nawet nie potrafisz odpowiedzieć na to co napisałem. Bardzo łatwo cię zatkać. :) Zresztą znasz mnie nie od dziś, czy ty naprawdę się łudziłeś, że wygrasz ze mną dyskusję? Hahaha