PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737221
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

gniot

ocenił(a) film na 6

mam wrażenie że nawet '' rekinado'' mogloby z tym wygrać xDDD

ocenił(a) film na 10
neela96

Widzę, że to już drugi Twój temat na tym forum o tym jaki to Władca Pierścieni jest beznadziejny. Widzę też, że dałaś 10 dla Barbie. Zaintrygowałaś mnie, powiedz coś więcej

ocenił(a) film na 6
hevi129

szkoda że zauważyłeś tylko ocene Barbie ( sentyment do bajki z DZIECIŃSTWA ;) a innych wartościowych filmow juz nie :)
to moja opinia i mam do niej prawo, dla mnie Wladca pierścieni to największy gniot jaki kiedykolwiek powstał i tyle ;) możesz sie z tym nie zgadzać ale mało mnie to obchodzi :*

ocenił(a) film na 8
neela96

sama jesteś .... a szkoda w ogóle na twoją prowokacje odpowiadać

ocenił(a) film na 6
Yoda_MistrzJedi

ojojoj ''sama jesteś'' faktycznie odpowiedź na poziomie ;) nie podoba sie to nie właź w moje wypowiedzi.. to jest FORUM, mam prawo pisać co chce chyba że to zbyt skomplikowane dla Ciebie by to pojąć ;) to jest film który każdy ma prawo ocenić.. opinie nie zawsze muszą byc dobre :) to że ktos ma odmienny gust od Ciebie to juz nie moze nic napisać? haha śmiechu warte ;) piszcie dalej przynajmniej dzień zrobi sie weselszy ;)

ocenił(a) film na 10
neela96

Wyrażać zdanie możesz, ale raczej nie oczekuj, że ktoś Cię weźmie serio. Nie chodzi mi o same dość dziwne oceny, a chociażby to, że nie podałaś żadnego argumentu. Mówienie, że każdy ma swój gust, może pisać co chce i usprawiedliwianie tym wszystkiego jest jednym z większych raków internetu.
Tak poza tym nie uważasz, że dawanie 1 filmowi, który powszechnie jest uważany za jeden z najlepszych w historii kinematografii i usprawiedliwianie tego tym, że nie przypadł Ci do gustu jest trochę głupie? Mi też dużo filmów nie przypadło do gustu, ale doceniam chociażby aktorstwo, efekty specjalne, muzykę, scenografię itp. Naprawdę ciężko jest mi znaleźć film, który zasługuje na 1, poza tak zwanym kinem klasy z :)

ocenił(a) film na 6
hevi129

wylewaj swoje żale dalej ;) nie cierpie tej serii i oceniłam na 1 ;) nadal nie rozumiem jaki masz z tym problem ;) poza tym nie oczekuje żeby ktos brał serio moją ocene itd :) wcale nie każe nikomu tego komentować, nie pasi to omijać ;) ehh
ja nie wylewam zalów pod twoimi opiniami a na pewno też znalazłoby sie pare które by mi nie odpowiadały ;3 ale twój filmweb twoja sprawa ;) uszanuj to też w drugą strone albo sie nie odzywaj

ocenił(a) film na 10
neela96

Po co w ogóle zakładać temat na forum, jeśli nie chcesz dyskutować o swojej opinii o tym filmie? Forum jest raczej dla dyskusji niż monologów

ocenił(a) film na 6
LadyLannister

po to zebys sie tak pytała właśnie ;) dykutujcie sobie ile chcecie po prostu nie rozumiem takiego podejścia jakim jest narzucanie komuś że dany film musi mieć wyższą ocene bo jest taki czy siaki :D wolny kraj ;) moge sobie dać nawet 10 dla świnki peppy i co? też bedzie lincz że za wysoko? ;> ludzie haha dajcie na luz :) po to jest filmweb zeby oceniac filmy które sie widziało.. a że nie cierpie danego filmu to daje 1 ( mimo że może w przekonaniach wielu osób zasługiwać na więcej.. i byc moze tak jest ) co nie zmienia faktu że jesli czegos nie trawie nie bede dawać wyższej oceny tylko dlatego że ''może zasługuje''.. w moim mniemaniu NIE.. więc problemu nie widzę :) wy go stwarzacie z niczego

ocenił(a) film na 10
neela96

Ja się nie czepiam oceny tylko faktu, że zakładasz temat na forum, a potem masz pretensje do innych użytkowników, że śmieją ci odpowiedzieć.