PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737287
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

najlepsza postać

ocenił(a) film na 10

Która postać trylogii (kobieta i mężczyzna) jest waszą ulubioną i dlaczego?

ocenił(a) film na 5
martynab

arwena - bo ma ładną buźkę

najgorszy - frodo - jego gały w każdym filmie są kiepskie

ocenił(a) film na 10
plantum

hahaha- niech żyje Frodo! :P

martynab

No cóż jak przedmówca pierwszą postacią żeńską jest Arwena, bo jest PIĘKNA !,
Co do Froda, to powiem szczerze, że bardziej mi się nie podobał Legolas.

użytkownik usunięty
martynab

Aragorn and Bilbo off course :)
Bilba lubię bo się go nie da nie lubić, a Obieżyświata za 'koczowniczy' tryb życia - Nie wiem jak inni, ale ja bym mógł tak całe życie wędrować po Śródziemiu xD

O kobietach z Władcy nic nie powiem bo nie było tam rudych xD

Ty, masz uznać, jakoby Arwena, pięknością na całym świecie była, albo wyzwać na potykanie będę musiał cię xD

użytkownik usunięty
Gotrek09

Hańba! Zniewaga! Najpiękniejszą na całym świecie jest moja ruda prawie luba, która niebawem mą lubą zostanie ;p Ale dość tego gadania, stawaj Waszmość na szable to zaraz poznasz, kto tu Pan, a kto cham, chyba żeś całkiem tchórzem podszyty i żelaza nie utrzymasz prosto. xD

Śmiesz Waszmość grozić mi, nadzieję cię na mą zimną stal psubracie ty !!

użytkownik usunięty
Gotrek09

Toś Waszmość chyba jeszcze nie poznał, jaki czort we mnie siedzi! Janko, podaj mi tu szablę, zaraz Tomasz odszczeka swe słowa! xD

walcz psie na śmierć !! [wyciąga lightsabera i z podniesionym ostrzem szarżuje na kluska xD]

użytkownik usunięty
Gotrek09

Ale Yoda nie dobiegł do celu, bo dostał zawału i padł martwy ;P

" i padł martwy"... w ostatnim tchnieniu wypuszczając z ręki odbezpieczony granat xD

użytkownik usunięty
Gotrek09

Boooooom! xD

[Klusek, został rozerwany na strzępy, i wtedy okazało się, że Yoda jednak żyje, "IT'S LIVE"
Podszedł do rozerwanego splugawionego truchła, i z pogardą splunął obfitą flegmą, na kawałki niegdysiejszego ciała] xD.

użytkownik usunięty
Gotrek09

Bajeczki jedyneczki ;P

A ty już się nie udzielaj, boś nieżywy. xD

użytkownik usunięty
Gotrek09

Ty chamie !
3............2............1............. Już nie żyjesz Gotrek !!! Zdychaj !!! - http://patylkaa.wrzuta.pl/sr/f/2rwCYhVCK4y/justin_bieber ;p

I znów obrzygałem monitor, kurde niedługo monitor będzie do wymiany xD

użytkownik usunięty
Gotrek09

Sam sprowokowałeś, dostałeś nauczkę ;p

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:I49OKHOxF0MIVM:http://i781.photobucket.com/al bums/yy92/icecream234rwerw/38483_106017589451881_100001309208918_49729_4853278_n .jpg&t=1

Mam przeczucie że po tym wylecisz przesz okno xD

użytkownik usunięty
Gotrek09

Nie wyleciałem ;P Ale jak mogłeś tak postąpić? Przez tą pedofilską fotkę umrę ze 20 lat wcześniej :P Wstydź się xD

użytkownik usunięty

Rób tak dalej a zostaniesz tylko ty i goje xD

a zdychaj xD, w sumie kto wie może za 20 lat pisane było ci umrzeć i dziś czas twej zagłady.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5
Gotrek09

macie nasrane...

plantum

Ty też ;]

użytkownik usunięty
plantum

A do mnie się boisz zaadresować? :) Hehehe.

użytkownik usunięty

A moje ulubione postacie to Hobbici i ich wioska, która przypominała mi poją wioskę z przed lat zanim ją zalali asfaltem i betonem.
Achhhhh cudownie by było wrócić do tamtych czasów.

ocenił(a) film na 10

a ja najbardziej lubię Gandalfa i Aragorna :) a z kobiet... hmmm (nie ma zbyt wielkiego wyboru) ale chyba tez Arwene

ocenił(a) film na 10
martynab

Najlepsze postacie Gimli, Aragorn,Legolas i Gandalf:) Nie da sie wybrać jednej bo wszyscy są zajebiści:)