PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737287
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

O co chodzi? od kilku miesięcy srednie niemal wszystkich filmów spadją bardzo szybko i to o kilka dziesiątch ( z 8,8 na 7,9 8,5 na 7,8, 8,7 na 8,3) to chyba nie jest normalne. jednoczesnie liczba głosow w ciągu roku w wikęszkosći filmów sie potroiła...

ocenił(a) film na 10
donkamillo3

Zdaje się że jest jakaś aktualizacja i normalizacja systemu ocen. Biorą średnią ważoną i oceny aktywnych użytkowników są cenniejsze niż jednorazowych kont

ocenił(a) film na 10
donkamillo3

zgadzam się i nie rozumiem dlaczego takie arcydzieło nad którym wiernie pracowano 2 lata dostało 8/10 a filmy w stylu zmierzch gdzie nie ma porównania co do efektów, gry aktorów , budżetu mają nawet czasami wyższą ocenę

ocenił(a) film na 10
zumek14

oj tu nie chodzi o zmierzch, zmierzch ma ocenę 6,5 i na taką zasługuje, ale inne filmy strasznie spadają, niedługo nie bedzie filmu z oceną powyżej 8

donkamillo3

I warto zauważyć także Problem Trolli czy jakby to inaczej ująć "Antyfanów", którzy dają 1, choć spokojnie mogli by dać powiedzmy 5, według mnie też dlatego ocena spada, taki manypakiao, dał 1 bo nie lubi Fantasy, argument oczywiście z dupy, bo według mnie ocena nie ma kierować się do lubienia czy nie lubienia tylko filmu jako całości.

użytkownik usunięty
Gotrek09

Dlaczego tak nisko oceniłem WP
- nudny, że musiałem do tego ze 4 razy podchodzić, oglądałem to wieczorem i zwyczajnie zasypiałem
- nie cierpię filmów fantasy i różnych tego typu bajek. Trolle, hobbici, elfy, smerfy itp.- to nie dla mnie
- gara aktorska nie powala, ogólnie w tym filmie nie gra żaden wybitny aktor
- muzyka - nie pamiętam jej, a to źle o niej świadczy
- efekty może i dobre, ale ja nie lubię filmów gdzie 50% filmu stanowią efekty
- ogólnie takie filmy są przeznaczone dla dzieci i młodzieży, dla dorosłych nie za bardzo

A co was jakieś tam rankingi obchodzą ;]
I co was obchodzi przekładanie swoich kompleksów trolli na forum.
Chill out

ocenił(a) film na 10

NIE MA jakichkolwiek słów, aby uargumentować ocenienie Władcy Pierścieni na 1/10 ... 4/10 to ocena najbardziej minimalna z możliwych w tym przypadku, nawet gdy się nienawidzi tego gatunku ... WP na 1/10 może w takim przypadku ocenić jedynie imbecyl (zwany tutaj często Trollem);/

ocenił(a) film na 8

ahahahahah!! a co to są za minusy?? To jest prawda obiektywna czy co? Człowieku ile Ty masz lat, co mnie obchodzi, że nie zapamiętałeś muzyki czy, że nie lubisz gatunku fantasy... muhahauhaahahahahah!!!!!!!!!! "ogólnie takie filmy są przeznaczone dla dzieci i młodzieży, dla dorosłych nie za bardzo " a to znowu jakaś prawda objawiona? Skąd Ty bierzesz takie teorie, jakoś akademia oscarowa składa się głównie z osób dorosłych, które doceniły ten film, a nie dzieci. Że niby nudny? a co to za argument?! :|.. chyba jedynie osób, które nie mają nic do powiedzenia. Twoje "minusy" są głupie i pozbawione najmniejszego sensu, zresztą tak samo jak Twoja osoba. Tak, tak wiem, zaraz odpiszesz mi coś w stylu "dziadek miał wąsy bo babcia i dziadek powiedział babci że auto.." bla bla bla wiemy wiemy....

użytkownik usunięty
DLoN92

A od kiedy ja mam obiektywnie oceniać filmy, oceniam po swojemu. Jest w regulaminie filmwebu gdzieś napisane że trzeba byś obiektywnym? Dałem 1 bo miałem taki kaprys, film był nudny - piszesz że to żaden argument - może dla ciebie, dla mnie nie!
Ogólnie takie filmy są przeznaczone dla dzieci i młodzieży - oczywiście że tak! Nie wyobrażam sobie starszej osoby aby oglądała to coś, nawet osobiście się o tym przekonałem. Akademia oscarowa składa się głównie z osób dorosłych - a może im się ten film naprawdę nie podobał, a nagrody w technicznych kategoriach musieli przyznać, bo raczej innego wyjścia mieć nie mieli. Nie jestem jakimś krytykiem tylko zwykłym człowiekiem. Dałem 1 bo miałem taki kaprys, film był nudny - piszesz że to żaden argument - może dla ciebie, dla mnie nie!
Muzyka - nie pamiętam jej, bo nie zrobiła na mnie wrażenia i jest wiele lepszy soundtracków niż ten WP

Może ty jak wielki krytyk zasugerujesz mi jak powinienem ocenić ten film, biorąc pod uwagę fakt że się strasznie wynudziłem na tym filmie

Fantastyka w bardzo małym stopniu przeznaczona jest dla dzieci, właściwie fantastyka nie jest przeznaczona także w dla większości dorosłych gdyż jest dla nich za trudna do zrozumienia. To nie jest śmieszne(raczej smutne) w czasach gdy przeciętny Polak nie potrafi przeczytać jednej książki rocznie nic dziwnego, że nie podoba mu się fantastyka. Bo żeby w pełni zrozumieć filmy fantasy trzeba z reguły przeczytać książki na ich podstawie co otępiałemu i rozleniwionemu społeczeństwu przychodzi coraz trudniej. Oczywiście nie mówię tu o Potterach które są wytworem kultury masowej i z poważną fantastyką mają niewiele wspólnego.
Chcesz być traktowany serio to oceniaj obiektywnie. Chcesz być traktowany jak gówniarz który sobie coś ubzdurał oceniaj tak jak oceniasz, proste ? Bo dla mnie bardzo.

Skoro to jest dla ciebie nudne to co jest dla ciebie ciekawe ?
Jak: kradną co się tylko da, nieustannie leje się krew, mordują , ganiają po ulicach, pier....la się obojętnie z kim popadnie, niszczą co się tylko da bez najmniejszego sensu ? Takie terminatorowe filmy Ci się podobają i ciebie ciekawią ? Bo Ojca Chrzestnego klasykę dramatów gangsterskich także oceniasz bardzo słabo.

użytkownik usunięty
Ivalor

Odpi*rdol się od Terminatora bo to jest arcydzieło w swoim gatunku, tylko ostatnio spada w tym rankingu przez trolli rok temu jeszcze był na 40 miejscu. Film od pierwszej minuty do ostatniej minuty trzyma za jaja.
'Fantasy trudna do zrozumienia' - błagam nie pisz takich bzdóry, no chyba że chodzi ci o jakiś inny film, bo władca pierścieni nie jest wielce skomplikowany - w końcu jakby nie patrzeć to kino familijne

W żadnym wypadku to nie jest kino familijne. Skoro za takie je uważasz to jest z pewnością dla ciebie zbyt skomplikowany. Wątków i wartości jest we Władcy bardzo dużo, nie mówiąc, że w niektórych scenach bohaterowie mówią nawet sztucznymi językami stworzonymi przez Tolkiena. Potrafił byś od podstaw stworzyć kilka języków z gramatyką, fleksją słownictwem i pisownią ?
Wydaje mi się, że nie. Czemu się nie odniosłeś do reszty tego co napisałem ?

użytkownik usunięty
Ivalor

No to teraz się odniosę
Z tym czytaniem książek, cóż przyznaje się bez bicia, że sam z siebie książki bym nie przeczytam - czytam kiedy muszę

Nic mnie to nie obchodzi jak ktoś mnie traktuje w końcu to tylko forum Oceny jak na razie nie zmienię na pewno nie pod wpływem presji innych użytkowników. Może jak kiedyś TVN wyemituje trylogię WP i obejrzę jeszcze raz to się ponownie zastanowię nad oceną

Ojca Chrzestnego nie był taki, ale nigdy w życiu nie będę go uważał za jeden z najlepszy - 7/10

ocenił(a) film na 10

"Odpi*rdol się od Terminatora bo to jest arcydzieło w swoim gatunku, tylko ostatnio spada w tym rankingu przez trolli rok temu jeszcze był na 40 miejscu. Film od pierwszej minuty do ostatniej minuty trzyma za jaja."

Obwiniasz trolli, którzy dają Terminatorowi słabe oceny, a sam nim jesteś. Z resztą uważasz, że WP to film dla dzieci. Za to Terminator opowiada o cyborgu, który przybył z przyszłości, by zabić matkę przywódcy ruchu oporu, więc ruch oporu wysyła swojego człowieka z przyszłości, by go powstrzymał. Nie lubię w ogóle Terminatora, ale w życiu nie dam mu 1! Piszesz, że efekty niezłe, ale nie lubisz gdy jest ich dużo w filmie. Co z tego? Nie zmienia to faktu, że efekty są niezłe. I scenografia, muzyka (to, że jej nie zapamiętałeś to nie znaczy, że jest zła), kostiumy, aktorstwo (nie ma żadnej wybitnej roli, ale nie ma też złej roli).

użytkownik usunięty
MatiZ_3

Obwiniam tych Trolli którzy załatają po 10 kont i gnoją wszystkie filmy Camerona (Terminatory, Obcy 2, Avatar-dla mnie to gniot, wszystkie te filmy był w TOP100 i nagle diametralnie zaczęły spadać) Terminator nie jest na pewno bajką, nie latają żadne krasnoludki, elfy, hobbici i różnego typu stworki, poza tym Terminator jest przeznaczony od 16 roku życia, a jego gatunek to Akcja / S-F. Więc w żadnym wypadku nie mowy tu o bajce.

ocenił(a) film na 10

Za to teraz wyglądasz mi na człowieka, który usilnie stara się podkreślić swoją dorosłość. I odseparowuje się od wszystkiego co uważa za niegodne swojego wieku. To dosyć ponure.

użytkownik usunięty
MatiZ_3

Następnym razem daruj sobie te pseudo psychologiczne opinie

To, że manypakiao zachowuje się jak troll i dzieciak to już połowa filmwebu wie. Nie wiem tylko jaką to radośc dla niego to trollowanie ?

ocenił(a) film na 9
Ivalor

manypakiao jest typowym nie spełnionym człowiekiem który nie radzi sobie w życiu co przekłada się na trollowanie i agresję na forach internetowych.

użytkownik usunięty
Ivalor

ta jasne, jak się nie ma argumentów najlepiej nazwać kogoś trollem, po co się wysilać

A ty masz jakies oprócz tych swoich wielkich dwóch ("Nie lubie Fantasy", "Za dużo efektów), jak juz kiedys wspomniałem te dwa argumenty są z dupy i nie tłumacza wystawienia filmowi jedynki, uargumentuj porządnie to czemu uważasz że Lotr, jest tak beznadziejny, choć dostał od cholery Oscarów, i wiele nagród filmowych, znakomite zdjęcia Nowej Zelandii, muzyka Howarda Shore'a która zasługuje na miano arcydzieła, obsada samych Gwiazd, role świetnie odegrane, nie wspomnę już o efektach i to wszystko zasługuję, na 1?! według ciebie?, jak podasz jakieś sensowne argumenty na poparcie tej oceny, albo nawet pfu, podejścia bo ta ocena jest nic nie warta to przeczytam chętnie i wtedy pogadamy, bo na razie to co piszesz jest mało warte, warte tyle by podetrzeć sobie tym dupę, chociaż bardziej prawdopodobne jest to że twym celem jest denerwować, i śmiem podejrzewać że daję ci to chorą przyjemność, wywoływać awantury na forach, twoja jedyna linia obrony jest pisanie ze ktoś się kompromituję, ale sry, ty się skompromitowałeś na każdym forum na które wlazłeś.

ocenił(a) film na 10

A według mnie jesteś prostym człowiekiem, pacanem który próbuje zgnoić świetny film/ Mam w dupie średnią, każdy wie, że LOTR to genialny film(każdy normalny) i nikogo nie obchodzą rankingi oblegane przez dzieci neo nie mające żadnych innych zajęć niż codziennie siedzenie na fw i kraczenie. Irytuje mnie twoje zachowanie,myślisz że jesteś fajny, bo wstawiasz 1 dobremu filmowi i chwalisz się tym na forum. Podkreślasz swoją dorosłość, a jednocześnie używasz argumentów jak powiedział Gotrek - z dupy wziętych.

Żebym nie był gołosłowny
- "nie cierpię filmów fantasy i różnych tego typu bajek. Trolle, hobbici, elfy, smerfy itp.- to nie dla mnie" TO po jakiego ch*ja oglądasz?

-"- muzyka - nie pamiętam jej, a to źle o niej świadczy" to, że jesteś idiotą, który nie potrafi zapamiętać pięknej melodii, to świadczy źle o TOBIE.

-"efekty może i dobre, ale ja nie lubię filmów gdzie 50% filmu stanowią efekty" Efekty muszą być, bo to fantastyka. A co twoich"gustów" patrz wyżej

-"- ogólnie takie filmy są przeznaczone dla dzieci i młodzieży, dla dorosłych nie za bardzo " jest dokładnie odwrotnie, dzieciaki oglądają terminatory, alieny i tak dalej, bo to jest fajne kino akcji, lecz nie wybitne.

Reszta twoich argumentów jest żałosna i banalna, więc nie chce mi się marnować czasu na ich zbijanie. To jak kopanie niewidomego na wózku.

"Z tym czytaniem książek, cóż przyznaje się bez bicia, że sam z siebie książki bym nie przeczytam - czytam kiedy muszę" - robisz z siebie kretyna, a potem dziwisz się, że cię tak nazywają.

Daj sobie spokój, zostałeś wyśmiany przez wszystkich i każdy uważa cię za idiotę . Oczywiście twoja genialna osobowość, inteligencja i siła perswazji oraz nienaruszalne argumenty za moment powalą mnie z krzesła. Twój post będzie wyglądał prawdopodobnie tak - "Następnym razem daruj sobie te pseudo psychologiczne opinie". Żałosne, i tyle

użytkownik usunięty
Joker_WhySoSerious

Co to miały być za argumenty w stylu robisz z siebie kretyna, jesteś dzieciakiem, jesteś pacanem, po hója oglądasz,
Cała strona napisana a sensownej treści i tak zero

ocenił(a) film na 10

manypakiao7: Najpierw naucz się pisać, wtedy będziesz mógł zacząć z kimkolwiek dyskutować. Wydaje mi się, że w gimnazjum przykładają już większą wagę do stylu pisania.

użytkownik usunięty
JackBauer

jakiś problem?

Jeżeli masz siebie na myśli, to tak, jesteś wielkim problemem, na całym portalu. :)

Oj many many, sprawdziły się twe obawy uruchomiłem to zło, to złe trollowskie konto, i teraz zgnoję, te twoje gówniane filmiki :D.

użytkownik usunięty
Gotrek_Gurnisson

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
TERAZ TO SIĘ KONKRETNIE OŚMIESZYŁEŚ

Gotrek09 to TROLL
Gotrek09 to TROLL
Gotrek09 to TROLL
Gotrek09 to TROLL
Gotrek09 to TROLL

No i co myślisz że mi na złość zrobiłeś że oceniłeś moje wszystkie którym ja dałem 10 filmy na 1, mimo że ich nie oglądałeś - oznaka trollingu. Widzę że inteligencją to ty nie grzeszysz myśląc parę jedynek przy tylu tysiącach głosów coś zmieni, to będzie jak ukłucie komara.

Gotrek09 musisz być naprawdę jebnięty.

Jak chcesz robić szambo z tego portalu to nie ma sprawy, ja mam to dupie

użytkownik usunięty
Gotrek_Gurnisson

Oczywiście ja też bym mógł w ramach rewanżu zgnoić te twoje Matriksy, Gwiezdne wojny, Złam mnie..., Filadelfia, Schmidt itd. ale wolę jednak pozostać tym mądrzejszym. A ty cóż trolluj dalej. Powodzenia

UUUU... pojechałeś ostro po bandzie robię dokładnie to co ty, i co myślisz śmieciu, że Władca się schowa przy twojej jedynce, ja tylko robię dokładnie to co ty, czyli burdel, nie wiem czy jest ci to tak obojętne chyba jednak troszku boli kakao

"Odpi*rdol się od Terminatora bo to jest arcydzieło w swoim gatunku"

Widać że płaczesz, a teraz cię złość rozsadza, i próbujesz ją ukryć nie cioto?, może i teraz Trolluje, ale cóż, mam autorytet w twojej osobie.

"mógł w ramach rewanżu zgnoić te twoje Matriksy, Gwiezdne wojny, Złam mnie..., "

Mam cię złamać nie ma takiej potrzeby, bo ty już jesteś złamasem, i to od chwili gdy dostałeś do ręki Internet, Wiadomo, że ani ja ani ty nie obniżymy oceny tym filmom, jednak moim celem było naśladowanie ciebie, i pokazanie ci jakim jesteś jołopem i że jesteś jak komiks i to jakiś dwu kartkowy, można z ciebie czytać, choć cię na oczy nie widziałem, to tylko świadczy o tobie że jesteś niezłym psem na kupy.

Nara i UMRZYJ.

"Gotrek09 to TROLL
Gotrek09 to TROLL
Gotrek09 to TROLL
Gotrek09 to TROLL
Gotrek09 to TROLL"

Aha, pytanko ty masz downa człowieku, to haha na dwie strony i ta wyliczanka, to jak u dziecka w podstawówce, które pokazuję palcem i cieszy mordę z "HÓJ" czego, a może ADHD, albo do gorsza jakieś spotkanie z pedobearem, bo teraz już jestem pewny że jesteś gówniarzem zwykłym po jakiś przeżyciach, może ktoś cie molestował hój wie, większość Trolli zachowuję się jakby je ktoś molestował w dzieciństwie.

Gotrek_Gurnisson

wiem skompromitowałem i ośmieszyłem się, teraz tylko nie zrugaj mnie za bardzo bo jeszcze się zamknę w sobie :P

użytkownik usunięty
Gotrek_Gurnisson

Ja przynajmniej oceniam te filmy które obejrzałem a to że mi się nie spodobał Władca tu już inna bajka.

Nie wiedziałem że to, aż tak cię zaboli i dopuścisz się do tak desperackich ruchów.

Naprawdę żal mi ciebie

Ale ja te wszystkie filmy tez widziałem i tez mi się nie podobały, ale jak wiesz ja im wcześniej dałem oceny od 6 do 8 bo choć nie podobały mi się nie nazywałem ich dnem i nie dawałem 1, ja te oceny poprawię bo nie będę robił z siebie debila jak ty, żal to jest słuchać twojego pie%dolenia, i tych śmiesznych kontrargumentów, typu ośmieszyłeś się skompromitowałeś się a teraz doszło nowe zrobiłeś w desperacji Wow co jeszcze wymyślisz.

użytkownik usunięty
Gotrek_Gurnisson

Kompromitacja na całej linii

Many many czy ty naprawdę jesteś taki niekumaty, czy tylko udajesz nieinteligentnego ?
On to specjalnie napisał, żeby wyśmiać twoją żałosną filozofię oceniania filmów. Gotrek myślał, że jak zobaczysz posty równie idiotyczne jak twoje to może skapniesz się, że coś nie tak z twoim rozumowaniem jest. Teraz rozumiesz cokolwiek czy dalej nic ?

użytkownik usunięty
Ivalor

Mylisz się, on nie raz już kiedyś mnie straszył że zjedynkuje moje filmy - to mu odpowiedziałem proszę bardzo

Niedawno zgłosiłem cię na listę Van_Helsinga największych trolli. Widocznie chłopak tak się tym przejąłeś że postanowiłeś w akcie desperacji zjedynkowac ze swoich multikont wszystkie moje ulubione filmy.

Mnie ta cała stacja strasznie rozbawiła. On pewnie liczył że ja też się tak poniżę i wezmę odwet, ale ja go porostu wyśmiałem. On po jakimś czasie zrozumiał że ta jego cała akcja propagandowa niem sensu i postanowił zmienić oceny.

Myślę że ta cała stacja strasznie nim wstrząsnęła i strasznie się spienił.
Proszę zwrócić uwagę ile elokwencji i zimnej krwi jest w jego poście

''''Aha, pytanko ty masz downa człowieku, to haha na dwie strony i ta wyliczanka, to jak u dziecka w podstawówce, które pokazuję palcem i cieszy mordę z "HÓJ" czego, a może ADHD, albo do gorsza jakieś spotkanie z pedobearem, bo teraz już jestem pewny że jesteś gówniarzem zwykłym po jakiś przeżyciach, może ktoś cie molestował hój wie, większość Trolli zachowuję się jakby je ktoś molestował w dzieciństwie.'''''

Nie mam pytań

No cóż coś jednak poskutkowało, zmieniłeś ocenę, z nieporozumienie na bardzo zły, no cóż między tymi dwoma ocenami jest jednak różnica :P, Ivalor miał rację, chciałem zachować się dokładnie tak jak ty, i nie że zmieniłem oceny widząc że nic nie wskóram, po prostu nie ma w zwyczaju zaniżać, ocen, to prawda kiedyś się odgrażałem że zaniżę oceny twoim filmom, i były to starania rozzłoszczenia cię, bo pierdoły opowiadałeś, mój wczorajszy Trolling miał za zadanie wyśmiać twoją osobę, a choć udajesz nie wzruszonego, miałeś pewnie niezłą ku*wicę.

"Myślę że ta cała stacja strasznie nim wstrząsnęła i strasznie się spienił.
Proszę zwrócić uwagę ile elokwencji i zimnej krwi jest w jego poście"

-Prędzej rozbawiła, to tobą wstrząsało gdy ktoś stwierdził że terminator to tez zwykłe efekty, aż czuć było złość emanująca z posta, a co do tej elokwencji, to nie było mówione w złości zapewniam, nie posrało mnie jeszcze żeby wpieniać się za monitorem jak dzieci neo, mam świetną zabawę, prowadząc z tobą tę durna dyskusję, i twoje śmieszne przypieprzenie się do mojego multikonta :P.

Dobrze postaram się usunąć to drugie konto, a wtedy may you find peace :P

użytkownik usunięty
Gotrek09

To co czułeś to były twoje śmierdzące skarpety.
Ja tylko chciałem stwierdzić że kolega jest w błędzie

Ja pi%dole jakie suchary.

od: manypakiao7
2011-02-21 18:07
Naprawdę chcesz wojny?

Chcesz abym zakładał multikonta i gnoił wszystkie twoje ulubione filmy?
odpowiedz

A GNÓJ DO WOLI, (sry ale dostałem padaczki jakieś, ze śmiechu), ale ty jestes żałosny, rób rób te multikonta, może za tydzień ocena zleci o 1, ale dawaj praca czyni mistrza.

HAHA xD xD, BÓJMY SIĘ NADCHODZI GNOJOWNIK I ZROBI NAM KOMPOSTOWNIK Z FORUM. :D
Nie no nie mogę, takiego śmiesznego człowieczka to ja dawno nie miałem okazji poznać.

"Naprawdę chcesz wojny?
Naprawdę chcesz wojny?
Naprawdę chcesz wojny?
Naprawdę chcesz wojny?
Naprawdę chcesz wojny?
Naprawdę chcesz wojny?
Naprawdę chcesz wojny?
Naprawdę chcesz wojny?"

A chcę więc zacznij działać, a ja sobie popatrzę :)

użytkownik usunięty
Gotrek09

O czym ty kórwa piszesz, coś ci się chyba poj*ebało

Nie poje%ało tylko zobaczyłem istnie Trollowski szantaż lub coś w rodzaju zastraszenia na mojej poczcie mailowej, FILMWEBOWSKIEJ

użytkownik usunięty
Gotrek_Gurnisson

Nawet gdyby doszło do tej 'twojej urojonej wojny' to i tak nikt nie byłby wygranym

urojonej?? :O, skopiowałem co do joty twój Privet mail do mnie.

użytkownik usunięty

Zwiększył ocenę z 1 na 2 żeby Gotrek09 przestał płakać

(chlip)

Ivalor

On chce wojny, słyszałeś, to?

Gotrek_Gurnisson

chyba muszę uruchomić moje 39 multikont (WYDAŁO SIĘ) :D
Dawaj dawaj tylko żebyś się nie skupkał czasem.

Dobra a tak na poważnie, to raczej źle świadczy o kimś tekst, że chce wojny w Internecie, na jedynkowanie, myślałem że jesteś tylko głupim dzieckiem teraz na serio widzę że masz Mongoła na ryju :D

użytkownik usunięty
Gotrek_Gurnisson

Mylisz się, on nie raz już kiedyś mnie straszył że zjedynkuje moje filmy - to mu odpowiedziałem proszę bardzo

Niedawno zgłosiłem cię na listę Van_Helsinga największych trolli. Widocznie chłopak tak się tym przejąłeś że postanowiłeś w akcie desperacji zjedynkowac ze swoich multikont wszystkie moje ulubione filmy.

Mnie ta cała stacja strasznie rozbawiła. On pewnie liczył że ja też się tak poniżę i wezmę odwet, ale ja go porostu wyśmiałem. On po jakimś czasie zrozumiał że ta jego cała akcja propagandowa niem sensu i postanowił zmienić oceny.

Myślę że ta cała stacja strasznie nim wstrząsnęła i strasznie się spienił.
Proszę zwrócić uwagę ile elokwencji i zimnej krwi jest w jego poście

''''Aha, pytanko ty masz downa człowieku, to haha na dwie strony i ta wyliczanka, to jak u dziecka w podstawówce, które pokazuję palcem i cieszy mordę z "HÓJ" czego, a może ADHD, albo do gorsza jakieś spotkanie z pedobearem, bo teraz już jestem pewny że jesteś gówniarzem zwykłym po jakiś przeżyciach, może ktoś cie molestował hój wie, większość Trolli zachowuję się jakby je ktoś molestował w dzieciństwie.'''''

Nie mam pytań