O co chodzi? od kilku miesięcy srednie niemal wszystkich filmów spadją bardzo szybko i to o kilka dziesiątch ( z 8,8 na 7,9 8,5 na 7,8, 8,7 na 8,3) to chyba nie jest normalne. jednoczesnie liczba głosow w ciągu roku w wikęszkosći filmów sie potroiła...
Ja nie jestem trolem, Gotrek nie jest trolem, nie many jest trolem, ty jesteś trolem, tamten jest trolem, inny jest mega trollem a Legolas ubił trolla w Morii... jak małe dziecko many many jesteś, nie popłacz się.
Manypakiao widocznie pragnie dalej trollować mimo iż wyraźnie jest pisane iż ta dyskusja już jest zakończona. Może nie rozumie po polsku hm ?
Najskuteczniejszą bronią jest nieodzywanie się teraz i nie reagowanie na jakąkolwiek zaczepkę, niestety w Internecie się inaczej nie da można jedynie nie reagować.
Pozdrawiam.
Nie wiem czemu brniecie tego szczura, przecież nie ulega żadnej wątpliwości że to on trolluje - argumentu podałem
O to chodzi ze dzieciaki opalaja sie marycha popijajac alkocholem, potem tworza konta widma i wszystkie najlepsze filmy znizaja. Tak to wyglada. Bez obrazy ale przyszlosc jest skazana na debili ;/
Chyba powinniśmy bardziej optymistycznie patrzeć w przyszłość. Na świecie jest mało idiotów, są tylko tak sprytnie porozstawiani, że wszędzie się na nich napotykamy :P
Szczerze ostatnimi czasy patrząc do dochodze do wniosku, że ich jednak naprawdę jest bardzo dużo. (jakieś 95% społeczeństwa). A, że są sprytnie porozstawiani to fakt, czasami tak sprytnie że znaleźć mądrego to święto (w takim sejmie na przykład :D )
Teraz tak dla odmiany odpowiem na pytanie z tematu: to rzeczywiście dziwne i niepokojące, na szczęście w dużej mierze zależy to od liczby głosów. Nie jest więc tak, że jakiś godny pożałowania film, na którego oddano 4 głosy i ma średnią przypuśćmy 9 przewyższa znakomite dzieła, które na koncie mają ponad 100 000 głosów.
Co do długiej i obfitej w piękne argumenty konwersacji w tym temacie uważam, że jak ktoś nie lubi jakiegoś gatunku i nie ogląda filmów do niego należących, to nie powinien ich w ogóle oceniać i pisać takich bzdur jak manypakiao.
PS: Pozdrowienia dla panów doktorów.