PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737334
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

O co chodzi? od kilku miesięcy srednie niemal wszystkich filmów spadją bardzo szybko i to o kilka dziesiątch ( z 8,8 na 7,9 8,5 na 7,8, 8,7 na 8,3) to chyba nie jest normalne. jednoczesnie liczba głosow w ciągu roku w wikęszkosći filmów sie potroiła...

i po ch*ja się powtarzasz? :D

użytkownik usunięty
Gotrek_Gurnisson

Mylisz się, on nie raz już kiedyś mnie straszył że zjedynkuje moje filmy - to mu odpowiedziałem proszę bardzo

Niedawno zgłosiłem cię na listę Van_Helsinga największych trolli. Widocznie chłopak tak się tym przejąłeś że postanowiłeś w akcie desperacji zjedynkowac ze swoich multikont wszystkie moje ulubione filmy.

Mnie ta cała stacja strasznie rozbawiła. On pewnie liczył że ja też się tak poniżę i wezmę odwet, ale ja go porostu wyśmiałem. On po jakimś czasie zrozumiał że ta jego cała akcja propagandowa niem sensu i postanowił zmienić oceny.

Myślę że ta cała stacja strasznie nim wstrząsnęła i strasznie się spienił.
Proszę zwrócić uwagę ile elokwencji i zimnej krwi jest w jego poście

''''Aha, pytanko ty masz downa człowieku, to haha na dwie strony i ta wyliczanka, to jak u dziecka w podstawówce, które pokazuję palcem i cieszy mordę z "HÓJ" czego, a może ADHD, albo do gorsza jakieś spotkanie z pedobearem, bo teraz już jestem pewny że jesteś gówniarzem zwykłym po jakiś przeżyciach, może ktoś cie molestował hój wie, większość Trolli zachowuję się jakby je ktoś molestował w dzieciństwie.'''''

Nie mam pytań

użytkownik usunięty

Nie trolluj.

użytkownik usunięty

już przestał

użytkownik usunięty

To nie było do niego xD

SIEMA IRISH !!!!

xD

Mamy tu mały zgrzyt jak widzisz, to Trollisko przyczepia się do jak ktoś ma tam jakieś durne multikonto jedno, A wiesz co to oznacza chyba ? :P

BANDOBRASIE TOOKU WE NEED YOUR HELP !!!

użytkownik usunięty
Gotrek09

Siema, dawno mnie tu nie było ;p
Bandobras kazał przekazać, że jak na razie nie chce się mu logować, może później xD

tak po za tematem, to ja czatowałem na forum bobera, i chyba jako pierwszy dałem 1 xD, trzeba eis tam wybrać i zgnoić pokemony bo znów się rozmnożyły!

użytkownik usunięty
Gotrek09

Gratuluję :)

użytkownik usunięty
Gotrek_Gurnisson

Myślisz że jak zablokujesz sobie dostęp to nikt nie będzie wiedział jak bardzo trollujesz

Czas upuścić nieco krwi (przesuwa kciukiem po ostrzu, pojawia się jasna kropla krwi) :D

użytkownik usunięty

Nie trolluj. I połknij sobie 30-sto centymetrowego ;D Wiesz o co biega xD

użytkownik usunięty

http://www.filmweb.pl/person/Jenna+Jameson-66109/discussion/Niesamowita+jest-156 8209

ocenił(a) film na 10

o ile mnie pamiec nie myli S-F nalezy do gatunku fantastyki, tak samo jak horror i fantasy ;D

ocenił(a) film na 8

Oooo, muzyki nie pamiętać, Enya ma anielski glos... Gra aktorów- best, reżyser... świetny. Nie dla dorosłych? Pff... Jeśli przez slowo dorośli rozumiemy ograniczeni umysłowo pijacy, którzy zamiast pójść do kina czy restauracji chodzą do baru naa piwko, to RZECZYWIŚCIE nie dla " dorosłych ", Jak nie lubisz " tego typu bajek" to nie oglądaj, nie oceniaj - i będzie zaje.biście.

ale dałeś trolu :D WP na 2 ? zgiń, przepadnij w czeluściach piekielnych !!! :D:D:

użytkownik usunięty
dun111

strach się bać

dun111

Strąćmy tę plugawą bestię w otchłań ! xD

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

niech zdycha, na pohybel sku**ysynom!

Joker_WhySoSerious

Many nie mógłbyś sobie zrobić wolnego od forum ? Straszny burdel tutaj przez ciebie powstaje.

użytkownik usunięty
Ivalor

przecież to Gotrek09 trolluje

To czemu nie odpuścisz ? Znasz przecież powiedzenie "hola, nie karm trolla " co nie ?
(ironia)

użytkownik usunięty
Ivalor

Ponieważ Gotrek09 to mistrz riposty, piszę inteligentne posty, którymi mnie nieustannie zadziwia, no i te jego wyrachowanie...
(ironia)

ty za to walisz takie inteligentne riposty, że hoho :)

ocenił(a) film na 10

po godzinach obserwacji stwierdzam iż osobnik ten- manypakiao7 (dziwna nazwa świadczy o bezmózgowiu zwanym kretyństwem) choruje na nieuleczalny typ choroby - idiotyzm. Prace nad antidotum są prowadzone, narazie wiadomo tylko, że zakażony cechuje się niemal całkowitym zanikiem funkcji mózgowia oraz wzmożeniem aktywności fizykoruchowej poprzez walenie głową w stół. Profesor Gotrek09 oraz doktor Ivalor nie ustalalili dotąd genezy tej katastrofy, plotka jednak głosi iż przyczyniła się do tego złowroga sieć zwana neostradą.Terapia słowna nie odnosi pożądanych skutków, pacjent wciąż nieustannie potrzebuje pomocy ze strony zwykłych ludzi(1% podatku). Choroba nie ustępuje, czas pokaże , jak się ona rozwinie, wywołana przez wirus zwany Debilizmus pospolitus.

Joker_WhySoSerious

hehehehe, Manypakiao7 sie po prostu nudzi i dlatego wymyśla te głupoty. Jakby rzeczywiście był taki mądry za jakiego się uważa to by przestał się interesować tym tematem już dawno temu.

Joker_WhySoSerious

HEEH dobre :P, co do many pakiao, to imie tego Pana co ma w Avatarze, jakiś bokser chyba.
Profesor Gotrek Gurnisson xD, stwierdził iż Manypakiao7 ma kompleks Trolla, gdzieś w nim iskrzy się promień, jego dawnego jestestwa, i żałuje tego co robi, a żeby sobie ulżyć, zwala swoje Trollowskie zachowanie na kogoś innego, by móc choć na chwilkę poczóć się normalnym człowiekiem ganiąc rzekomego Trolla :), Doktorze Ivalor, co Pan myśli o mojej teorii co do Pacjenta? :D

Dziękuję xD

użytkownik usunięty
Gotrek09

Czegoś nie rozumiesz. To ty jesteś trollem

Pacjent, przejawia, wyjątkowe skłonności, do Hipokryzji, nazywa kogoś Trollem choć sam nim jest, podajmy cyjank potasu i zobaczmy co się stanie :)

użytkownik usunięty
Gotrek09

u kogo się leczysz?

Ja u doctora ivalora, a ty u mnie więc w czym problem?

użytkownik usunięty
Gotrek09

w tym że trollujesz

No cóż< jesteś raczej nie uleczlnym przypadkiem

użytkownik usunięty
Gotrek09

a na co choruję? czekam na diagnozę

Doctor Joker_WhySoSerious postawił już diagnozę, zostałeś zaatakowany przez wirus zwany Debilizmus pospolitus, który jest częstym powodem dość często dziś spotykanej choroby cywilizacyjnej zwanej Trollum Neostradus, jest na to lekarstwo, dość proste, musisz jedynie uwolnić się z pod jarzma Internetu, który potęguję, rozwój wirusa w twoim mózgu, odetnij go, zwalcz, wsłuchaj się w głos krzyczący wewnątrz twego umysłu "OBETNIJ KABEL", i wtedy zostaniesz uzdrowiony.

użytkownik usunięty
Gotrek09

Joker_WhySoSerious opisał tylko swoją przypadłość, z resztą skąd by tyle o niej wiedział

Dobra NFZ przestał już ciebie finansować więc OUT, do widzenia.

użytkownik usunięty
Gotrek09

To NFZ mnie finansuje o kórwa a ja myślałem że to z kasy chorych

No widzisz

ocenił(a) film na 10

Oj, manymany jesteś dowcipny jak Strassburger w Familiadzie, wszyscy się śmieją, ale nie z dowcipu, tylko z ciebie

ocenił(a) film na 10

"Joker_WhySoSerious opisał tylko swoją przypadłość, z resztą skąd by tyle o niej wiedział "

"po godzinach obserwacji stwierdzam iż osobnik ten- manypakiao7" - uczymy się czytać?

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

hahaha dobre. Manycośtam - jesteś żałosnym pasożytem siedzącym na filmwebie i nie mającym swojego życia, obydwoje wiemy że w realu jesteś pipką, którą z przyjemnością bym skopał. Wszyscy się z ciebie leją, a ty myślisz że jesteś fajny) w sumie to zabawne, z jednego barana takiego jak ty wszyscy się nabijają, ty oczywiście myślisz że każdy cię słucha:) Nawet mi nie odpowiesz, tylko w jakichś pobocznych dyskusjach obgadujesz za plecami. Skracając i mówiąc ogólnie i jakże trafnie : => Jesteś idiotą.

użytkownik usunięty
Joker_WhySoSerious

@Gotrek09, @Joker_WhySoSerious - chyba nie zaczniecie sobie nawzajem obciągać?

ocenił(a) film na 10

Sprzedaj twarz, po co ci dwie dupy

Joker_WhySoSerious

Dobra już dajmy sobie wszyscy spokój. Pax między chrześcijany. Many kończy trollowanie my kończymy jego obrażanie. Wszyscy będą szczęśliwi ok ?

Ivalor

no :), też już mi się nie chce

użytkownik usunięty
Ivalor

Jak to 'Many kończy trollowanie' przecież to Gotrek09 do cholery trolluje
On zakłada multikonta i gnoji filmy, prowokuje, jego wypowiedzi to prostactwo i ubogi wyraz słownictwa ograniczająca się tylko do wyzwisk.

Może byś już przestał co ? A ty dobrych filmów nie obrażasz(WP, Ojciec Chrzestny ) ? Daj już sobie spokój bo te trollowe afery do niczego nie prowadzą.

użytkownik usunięty
Ivalor

Nie obrażam ani nie gniję tych filmów z multikont. Gotrek09 jest prawdziwym trollem