byłem dziś w kinie na władca pierścieni drużyna pierścienia hit za 10 zł i zapłaciłem tylko 10 zł w kinie Helios Rzeszów i niesamowicie się taki film ogląda w kinie pierwszy raz byłem na tym w kinie patrzyłem na stronie kina Helios galeria w Reszowie ze planują też wyświetlać dwie wieże też planuje iść może i puszczą powrót króla zawsze to było moje największe marzenie zobaczyć trylogie władcy pierścieni na dużym ekranie jak uda się pujść na dwie wieże to już połowa suksesu ale juz jestem zadowolony z samej drużyny pierścienia nie powiem ze był to najlepszy film jaki widziałem w kinie bo takiego narazie niebyło ani nie był to najlepszy film fantasy na jakim byłem w kinie jak uda sie pujść na powrót króla wtedy mogę powiedzieć że bedzie to najlepszy film fantasy na jakim byłbym w kinie ale nadaj nie najlepszy na jakim byłem moje najwieksze marzenie to zobaczyć park jurajski z 1993 w kinie to byłby najlepszy film na jakim byłbym w kinie jurassic parków starych nie puszczaja wiec chyba niema szans chyba ze kiedyś puszcza w kinie ale chociarz trylogie władcy zobaczyć w kinie a kto wie może kiedyś i parki jurajskie stare puszcza w kinie ale władce ogląda sie niesamowicie w kinie jako film fantasy jak puszca powrót króla musze iść wtedy to będzie najlepszy film fantasy na jakim byłbym w kinie
Żeby być na temat przyznam ci rację; Również Władca Pierścieni i Park Jurajski zawsze były dla mnie tymi filmami, które na wielkim ekranie oglądało(by) się najlepiej. Z Parkiem Jurajskim było mi dotychczas nie po drodze. Ze Śródziemiem na szczęście się udało. Filmy tak nastawione na stronę wizualną zawsze wiele tracą gdy ogląda się je na domowym sprzęcie.
[Nie zwykłam wytykać ortografii czy interpunkcji; każdy ma prawo do błędów, ale powiedz mi; Czy kropki i przecinki na twojej klawiaturze wyginęły? Pisanie tak długich wypowiedzi bez żadnego Enter po drodze już ciężko się czyta, a co dopiero jedno zdanie na jednym wydechu z pięcioma powtórzeniami na każdym kroku. Proszę, nie czyń tak więcej.]