jak dla mnie nie ciekawy film, zbyt dużo się w nim dzieję, no gdyby się jeszcze coś ciekawego działo to jeszcze by uszedł, fabuła mi się wcale nie podoba, "aż" 3 gwiazdki dostał jedynie za postać zgredka, która i tak moim zdaniem "ukradziona" jest z 2 części Pottera, przyznam się nawet że do końca nie dosiedziałam bo albo zasypiałam albo wyłączałam, a oglądałam co 5 minut odchodząc ze zmęczenia tymi "akcjami", i oglądałam jedynie dlatego że moi starzy oglądali, jak dla mnie to dno, nie wiem dlaczego wy się tu tak bulwersujecie, nawet jeśli dałam najgorszą ocenę na świecie to i tak nie mam zamiaru zmieniać zdania!!!
Zastanawiam sie po co to robisz.Drugi raz piszesz DOKŁADNIE TĘ SAMĄ wypowiedź.Skoro tak lubisz jak Cie ktoś nazywa idiotką to zatrudnij sie w telekomunikacji.
I tak czy siak "Mrs_Metalowa" nie ma racji. Nawet wychodzi na to, że nie oglądała filmu, bo nic z niego nie rozumie. Porównanie WP do HP to trochę nie na miejscu. Zauważ, że wcale po raz drugi nie pisze, ktoś usunął inne posty. Jestem ciekaw, dlaczego, akurat w tym temacie?
jeśli tak jest to popełniłem pomyłke ale też nie wiem po co ktos miałby to robić.Chociaż to nie byłby pierwszy paradoks na tej stronie.
Uuu odkrywcze masz wyczerpane teksty.
Padłeś na innym temacie i tu zaczyna si odnowa wszystko
Mnie , a to dziecko każe mi si nuczy psa hihihihahha a sam prostych słów nie potrafi napisać nawet w tym poście. ;ppppppppppppppp
postac golluma powstala 70 lat przed zgredkiem w wyobrazni prof. tolkiena. jak mozesz pisac takie glupoty?
Internet coraz bardziej nabiera inteligencji w całej okazałości. Trolle są nie do pokonania, bo z głupotą nie wygrasz. Co zrobić ;/
Heh sławny troll z filmweb'a, ale swoją drogą na YT też nie jest ich wcale tak mało.