PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31451}

Władca Pierścieni: Dwie wieże

The Lord of the Rings: The Two Towers
2002
8,3 519 tys. ocen
8,3 10 1 519070
7,9 89 krytyków
Władca Pierścieni: Dwie wieże
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Dwie wieże

A gzie jest Frodo?

użytkownik usunięty

Ja chce więcej Froda!!!! Legolas wcale nie jest taki fajny!!!

użytkownik usunięty

W zupełności się z tobą zgadzam. Frodo jest moją ulubioną postacią z "Władcy...". Uwilbiam go! Jest super!!!!!

użytkownik usunięty

tak!!!! w dwuch wieżach woodziu wyszedł najlepiej!!!! dosłownie ślicznie !
i świetnie pasuje do roli hobbita!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10

Legolas jest (zygi) a Frodzio (buja w obłokach) Zresztą spójrzmy też jak wyglądają w rzeczywistości no Elijaszek Woodzik wygląda cool a Orlando Bloom no coment... Myslę że więcej osób popiera moje zdanie...

użytkownik usunięty

Frodzio mmmmmm Boski obiekt pożądania te oczy te usta to ciało .......

ocenił(a) film na 10

aha aha !!!!!!!!!!!!!!!!!! te usta te oczy.......

Nuriko

moze powiecie coś a jego uszach i wzroście. Może się nie znam w końcu tylko przeczytałem ksiazke, obejrzałem film, przekopałem wszystkie recenzje, dodatki, należe do klubu D&Dwięc moje zdanie się nie liczy ale wiecie fabułe napędzaja postacie pierwszo i drugo planowe więc wszyscy sa ważni.

ps: Niziołki wedzług D&D nie są zbyt przyjaznie nastawione do obcych a elfy tak

użytkownik usunięty

Ja uwielbiam tego gościa. Delikatnie go naśladuje (tak przy okazji to film lacznie wszystkie trzy czesci obejrzalem okolo 100 razy, jak ktos mnie przebije to jest dobry, oczywiscie dalej caaly czas ogladam). Mam zamiare miec takie wlosy jak on :P. Oprocz tego ze mam 190 cm wzrostu i do roli Froda bym sie nie nadawal eh. A szkoda.

Powiem wam i powinniście wywnioskowac z mojego zdjęcia że ja wole elfy, a poza tym każdy bochater jest wazny.

ps: krótka wypowiedż bo nie mam czasu

ocenił(a) film na 10
Darandol

Ok, ok jeśli każdy "bochater" jest ważny to chyba sam/a nie wiesz co piszesz. Aha i co do mojej wcześniejszej wypowiedzi: "Legolas jest (zygi) a Frodzio (buja w obłokach)..." wiecie chyba muszę ją zmienić Legolas i Frodo są bardzo fajni.

P0ZdR@w!@M

użytkownik usunięty
Nic_dwa_razy

Tesz przyznam że wszyscy som ważni i wszystkich tak samo LUBIE!!som SPOX!!!!!nio ale swojom drogom to FRODZIA koffam.......AHHHH te oczka ....ciało....mmmmm wdzięk Anioła Frodzio jest idealny wręcz doskonały!!!żadnej wady same zalety!!!

użytkownik usunięty

JA CHCE FRODAAAAAA!!!!!!!!!!STRASZNIE MAŁO SCEN Z FRODZIEM A ON JEST TAKI BOSKI !!!!!!!!! FRODO FOREVER

użytkownik usunięty

Frodo może być, a Legolasa gra Bloom więc jest Brzydki.

Moim zdaniem to go było za dużo, akurat jego lubię najmniej. Ale to tylko moje zdanie.