W zupełności się z tobą zgadzam. Frodo jest moją ulubioną postacią z "Władcy...". Uwilbiam go! Jest super!!!!!
tak!!!! w dwuch wieżach woodziu wyszedł najlepiej!!!! dosłownie ślicznie !
i świetnie pasuje do roli hobbita!!!!!!!!
Legolas jest (zygi) a Frodzio (buja w obłokach) Zresztą spójrzmy też jak wyglądają w rzeczywistości no Elijaszek Woodzik wygląda cool a Orlando Bloom no coment... Myslę że więcej osób popiera moje zdanie...
moze powiecie coś a jego uszach i wzroście. Może się nie znam w końcu tylko przeczytałem ksiazke, obejrzałem film, przekopałem wszystkie recenzje, dodatki, należe do klubu D&Dwięc moje zdanie się nie liczy ale wiecie fabułe napędzaja postacie pierwszo i drugo planowe więc wszyscy sa ważni.
ps: Niziołki wedzług D&D nie są zbyt przyjaznie nastawione do obcych a elfy tak
Ja uwielbiam tego gościa. Delikatnie go naśladuje (tak przy okazji to film lacznie wszystkie trzy czesci obejrzalem okolo 100 razy, jak ktos mnie przebije to jest dobry, oczywiscie dalej caaly czas ogladam). Mam zamiare miec takie wlosy jak on :P. Oprocz tego ze mam 190 cm wzrostu i do roli Froda bym sie nie nadawal eh. A szkoda.
Powiem wam i powinniście wywnioskowac z mojego zdjęcia że ja wole elfy, a poza tym każdy bochater jest wazny.
ps: krótka wypowiedż bo nie mam czasu
Ok, ok jeśli każdy "bochater" jest ważny to chyba sam/a nie wiesz co piszesz. Aha i co do mojej wcześniejszej wypowiedzi: "Legolas jest (zygi) a Frodzio (buja w obłokach)..." wiecie chyba muszę ją zmienić Legolas i Frodo są bardzo fajni.
P0ZdR@w!@M
Tesz przyznam że wszyscy som ważni i wszystkich tak samo LUBIE!!som SPOX!!!!!nio ale swojom drogom to FRODZIA koffam.......AHHHH te oczka ....ciało....mmmmm wdzięk Anioła Frodzio jest idealny wręcz doskonały!!!żadnej wady same zalety!!!
JA CHCE FRODAAAAAA!!!!!!!!!!STRASZNIE MAŁO SCEN Z FRODZIEM A ON JEST TAKI BOSKI !!!!!!!!! FRODO FOREVER