Według mnie to jest beznadzieja. Gorszego filmu nie widziałam. Kto może wymyślać takie tandectwo. Normalnie żal.
Coś Ci się pomyliło, dziewczynko. Ten film to klasyka kina, a jeśli Ci się nie podoba, to spokojnie mogę stwierdzić, iż to przykre, że takie osoby jak Ty mają na tyle odwagi by podpisać się pod tak kultowym filmem i napisać bezsensowny komentarz.
Kto może wymyślać takie tandectwo? A Tolkien na przykład. Zdziwiona? To człowiek niesamowity, mało prozaiczny, o umyśle geniusza. Jak widać, nie zrozumiałaś. Nie trafia do ludzi, którzy kochają filmy pokroju "Zmierzchu".
Pozdrowienia w dalszym konsumowaniu "tandety".
UWAGA TROLL!!!!!!!!! Nirrini nie wdawaj się w dyskusję gdyż nie ma ona najmniejszego sensu.
O proszę a ty skąd się wzięłaś? A no tak! Kompletnie zapomniałem. Kolejne konto założone przez tą samą osobę i to jeszcze w jednym i tym samym dniu <zieeeeeeeeew>
PS. dawaj dawaj jeszcze się pośmieje.
Po prostu nie sądziłam, aby ktoś w tak obcesowy sposób mógł wyrazić swoją opinię na temat tego filmu.
Ale mniejsza z tym. Masz rację. :)
I popatrz kolejne konto założone w tym samym dniu. Matko ten portal schodzi na psy.
Widzę, widzę. Ale właśnie mi udowodniłeś, że może jeszcze jest jakaś nadzieja. ;)
Ale ja nie mam nic przeciwko zakładaniu kont. Broń Boże. Szkoda tylko, że JEDNA I TA SAMA OSOBA (w tym przypadku ty) zakłada ich ponad 3 albo nawet i 4 w przeciągu 3 dni i do tego próbuje wmówić innym użytkownikom, że to niby w obronie koleżanki/ek (wyimaginowanych zaznaczam). Takie postępowanie to czysty trolling.
Ej wesi ty się odwal odemnie bo każdy może sobie zakładać konto w tym samym dniu i się zemną nie kłuć bo ja to nie JadeRamsey777 ani KateWinslet25 i przestań już pisać że to jesna i ta sama osoba/
Oj dziecko dziecko, wróć ty lepiej do szkoły. Za każdym razem zdradza cię jedna i ta sama rzecz. A tak na marginesie, to przestań obstawiać przy swoim bo to głupio wręcz wygląda.
PS. do tego jeszcze, niby dziwnym trafem, wypowiadasz się w tych samych tematach co ona.
I co z tego a ty przestań do karzdego mówić żeby wrucił do szkoły albo się uczył.
Oj Matko, dziecko tupnęło nóżką. Przestań już robić sobie wstyd i przyznaj się do założenia 3 kont jednocześnie. Każdy będzie zadowolony. Te same błędy aż się dwoją i troją. Jedna osoba rozumiem, dwie jeszcze nawet. Czysty przypadek ale 3? I to jeszcze odnoszące się do tego samego użytkownika czyli KateWinslet25, która/który/które usunęło konto dzień przed nimi? Za długo żyje na tym świecie, aby łapać się na takie brednie. Zapamiętaj. Nie zawsze masz do czynienia ze swoimi wyimaginowanymi znajomymi.
Dziecko klasyk klasyk????? Ty to nazywasz klasyką hahahaha. Klasyką to jest Titanic a nie to żal.
HE Titanic klasyką, jak patrzę na małolaty oczarowane zmierzchem i titaniciem wymiotuję
Titanic klasykiem jest i nic tego nie zmieni. Tak samo jak cała trylogia LOTR. To są takie filmy, na których wzoruje się wiele młodych twórców, a ponadto do tych tytułów wraca się wiele razy. Podaj choć jedną produkcję, która by przewyższała jeden albo drugi film. Gloryfikowania LOTR umniejszając przy tym Titanicowi to głupie ograniczenie zagorzałych fanów. Ja osobiście za Władcą nie przepadam ale cenię za ogólną estetykę oraz odwzorowanie książki. Czasami z gorszym, czasami z lepszym skutkiem
W sumie racja zapędziłem się , ale ostatnio spotkałem się z opinią że Zmierzch to klasyk u jednej nastolatki
"Titanic" z pewnością klasykiem nazwać można , swoje miejsce z historii kina zajmuje. Zmierzch - ciekawe kto będzie o tym za parę lat pamiętał ?
Na pewno pamiętać o nim będą osoby, które dostały urazu psychicznego po tym jakże "niesamowitym" seansie.
Na moje nieszczęście, ja do tego grona niestety należę. Takiego "dna" chyba w życiu nie widziałem.
Ja niestety też do tego grona należę ... trzecia część ... oj tak , to zapamiętam - nie wiedziałam, co mam robić w kinie , to była zgroza. Chodziło mi jednak o szerszą publiczność, np. za parę lat , czy ludzie będą wracać do WP czy do Zmierzchu. Odpowiedź zbędna.