PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31451}

Władca Pierścieni: Dwie wieże

The Lord of the Rings: The Two Towers
2002
8,3 519 tys. ocen
8,3 10 1 519070
7,9 89 krytyków
Władca Pierścieni: Dwie wieże
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Dwie wieże

Nie wiem czy ktoś o tym już pisał, 450 tematów to trochę dużo więc mogło mi umknąć:P, ale w trailerze jest urzyta muzyka z filmu Requiem for a Dream:D Mianowicie Lux Aeterna, motyw przewodni wspomnianego filmu. Cóż, widać, że panowie mają gust co do muzyki. Nie stworzyli nic nowego ale wiedzieli co przerobić - wyszło świetnie:) Taka ciekawostka

Quidy

użyta nie urzyta, wybaczcie błąd ale umknęło mi:P

ocenił(a) film na 10
Quidy

Dzięki za przypomnienie. Dodam, że w trailerze użyto zmodyfikowanej wersji tego utworu a mianowicie Requiem for a Dream, The Remix Project, Lux Aeterna (Full Orchestral Remix). Ta wersja jest o wiele potężniejsza od podstawowej.

Eh, przypomniały mi się tamte czasy... zwiastun TTT po prostu zwalił mnie z fotela. Musiałem dosłownie dotlenić się przy oknie po pierwszym obejrzeniu :)

ocenił(a) film na 10
Not_Anyway

ale trzeba przyznac ze ani nie zostala zepsuta ani nie stracila swojego uroku i naprawde swietnie pasowala do tego trailera

Not_Anyway

Widać, że jednak za mało tlenu przyjąłeś.

Quidy

a moglby ktos rzucic link do tego trailera? jakos mi to umknelo, a to bardzo interesujace ;)

ocenił(a) film na 10
____16

jest to drugi zwiatsun obejrzyj sobie kawalek ten slychac dopiero tak gdzies od polowy trailera po napisie this christmas