Film jest nudny dla ludzi nudnych!!!!!!!!!!!!!Dla takich, którzy w sobie nie mają ani krzty wyobraźni, dla takich,ktorym sprawiaja radosc takie głupie komedie typu straszny film itp
Dumme Leute, ale z ciebie frajerowaty fajfus. opinie na temat filmu możesz sobie mieć jaką chcesz. ale komętarz o ludziach go oglądających to jest już obrarzanie na maksa. Więc stul morde śmieciu bo nawet fani najwiękrzych tandet stoją wyżej od takich chłystków jak ty.
człowieku chyba z tobą jest cos nie tak jak nie umiesz kulturalnie powiedziec kolezance ze jej wypowiedz jest nie na kmiejscu!!!!tępolu!!!!
straszny film moze i jest glupia komedia-nie wiem, bo nie ogladalam, ale kazdy ma prawo wyboru ogladania tego, co mu sie podoba, sluchania, czytania...
wladca jest bardzo dobrym filmem-nie wspominajac o ksiazce!!!
skoro uwazasz, ze jest nudny, to czemu cale masy ludnosci czytaja tolkiena??? czemu uwazaja go za swietnego pisarza??? czemu lotr jest tak chetnie ogladany i mial tak dobre recenzje???
Ciebie moze nudzic, wiec go nie ogladaj, ale nie pisz takich krzywdzacych opinii o ludziach, ktorych nie znasz-juz jest jeden "znawca ekranow", ktory king-konga uwaza za arcydzielo...
haha po pierwsze to sie naucz czytac dziewczyno!!!!!!!! ja nie pisze ze film jest nudny wrecz przeciwnie uwazam go za arcydzieło!!! Tylko wypowiadam sie troche nie na miejscu o ludziach dla ktorych ten film jest nudny!
Lunie się cos pochrzaniło, owszem. ale wystąpię jako arbiter pokoju i stanę za autorem tego tematu: niektórzy przeciwnicy WP też nieraz doprowadzili mnie do białej gorączki. tyle razy spotkałam ludzi, którzy gardłują przeciw temu filmowi, nie podając konkretów, że badziwie i już, że zeżarła mnie komercha, nie znam się i mam spadać oglądać teletubisie. więc wytrącona z równowagi pojechałam im powiedzmy, od łajz. wiem, ze nie powinno tak wyglądać kulturalne forum i staram się hamować, stop chamstwu oczywiście. ale trzeba zrozumiec mniej opanowanych, trzeba.
ludzie najczesciej krytykuja film i nie podaja przy tym zadnych konkretow nie dlatego ze chce tylko ot tak sobie zgnoic jakis film ale dlatego ze wg nich nie warto tego robic i ja tez tak czesto mam a pozniej jestem posadzany ze nie wiem o czym mowie. jak ogladam film ktory mi sie bardzo nie podobal (np. zejscie) to pisze na FW ze film jest kicha i tyle a nie podaje zadnych argumentow z czystej niechceci do wracania do tego filmu...
a kto powiedzial ze film w gruncie rzeczy jest dobry... dlaczego gdy ktos pisze ze film byl super i wg niego to najlepszy film wszechczasow, przełomowy itp ale niepodaje przy tym zadnych powodow swojej decyzji to nikt sie go nie czepia a gdy ktos napisze ze syf to odrazy DLACZEGO piszesz fakie bzdury bez podania powodow?!!!!