PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31451}

Władca Pierścieni: Dwie wieże

The Lord of the Rings: The Two Towers
2002
8,3 519 tys. ocen
8,3 10 1 519049
7,9 89 krytyków
Władca Pierścieni: Dwie wieże
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Dwie wieże

Film jest nudny dla ludzi nudnych!!!!!!!!!!!!!Dla takich, którzy w sobie nie mają ani krzty wyobraźni, dla takich,ktorym sprawiaja radosc takie głupie komedie typu straszny film itp

Tallis

Ha ha ha.... co? Nie nakarmili TROLLA!!??

Tallis

Dumme Leute, ale z ciebie frajerowaty fajfus. opinie na temat filmu możesz sobie mieć jaką chcesz. ale komętarz o ludziach go oglądających to jest już obrarzanie na maksa. Więc stul morde śmieciu bo nawet fani najwiękrzych tandet stoją wyżej od takich chłystków jak ty.

AlanoR

człowieku chyba z tobą jest cos nie tak jak nie umiesz kulturalnie powiedziec kolezance ze jej wypowiedz jest nie na kmiejscu!!!!tępolu!!!!

ocenił(a) film na 10
Tallis

straszny film moze i jest glupia komedia-nie wiem, bo nie ogladalam, ale kazdy ma prawo wyboru ogladania tego, co mu sie podoba, sluchania, czytania...
wladca jest bardzo dobrym filmem-nie wspominajac o ksiazce!!!
skoro uwazasz, ze jest nudny, to czemu cale masy ludnosci czytaja tolkiena??? czemu uwazaja go za swietnego pisarza??? czemu lotr jest tak chetnie ogladany i mial tak dobre recenzje???
Ciebie moze nudzic, wiec go nie ogladaj, ale nie pisz takich krzywdzacych opinii o ludziach, ktorych nie znasz-juz jest jeden "znawca ekranow", ktory king-konga uwaza za arcydzielo...

luna_12

haha po pierwsze to sie naucz czytac dziewczyno!!!!!!!! ja nie pisze ze film jest nudny wrecz przeciwnie uwazam go za arcydzieło!!! Tylko wypowiadam sie troche nie na miejscu o ludziach dla ktorych ten film jest nudny!

ocenił(a) film na 10
Tallis

Lunie się cos pochrzaniło, owszem. ale wystąpię jako arbiter pokoju i stanę za autorem tego tematu: niektórzy przeciwnicy WP też nieraz doprowadzili mnie do białej gorączki. tyle razy spotkałam ludzi, którzy gardłują przeciw temu filmowi, nie podając konkretów, że badziwie i już, że zeżarła mnie komercha, nie znam się i mam spadać oglądać teletubisie. więc wytrącona z równowagi pojechałam im powiedzmy, od łajz. wiem, ze nie powinno tak wyglądać kulturalne forum i staram się hamować, stop chamstwu oczywiście. ale trzeba zrozumiec mniej opanowanych, trzeba.

Ronemund

ludzie najczesciej krytykuja film i nie podaja przy tym zadnych konkretow nie dlatego ze chce tylko ot tak sobie zgnoic jakis film ale dlatego ze wg nich nie warto tego robic i ja tez tak czesto mam a pozniej jestem posadzany ze nie wiem o czym mowie. jak ogladam film ktory mi sie bardzo nie podobal (np. zejscie) to pisze na FW ze film jest kicha i tyle a nie podaje zadnych argumentow z czystej niechceci do wracania do tego filmu...
a kto powiedzial ze film w gruncie rzeczy jest dobry... dlaczego gdy ktos pisze ze film byl super i wg niego to najlepszy film wszechczasow, przełomowy itp ale niepodaje przy tym zadnych powodow swojej decyzji to nikt sie go nie czepia a gdy ktos napisze ze syf to odrazy DLACZEGO piszesz fakie bzdury bez podania powodow?!!!!

ocenił(a) film na 10
Tallis

napisalam, ze sorki, ale widocznie admin tego nie uwzglednil :(

luna_12

Jezeli kogos uraziłam tym "Dumme Leute" to przepraszam naprawdę!!! poniosło mnie!!!!!!!:)))

Tallis

...wez daj wiecej tych wykrzyknikow .