To jest film FANTASY więc nie wiem czego się spodziewałeś oglądając go,a w filmie Władca Pierścieni chodzi właśnie o to by oderwać się choć na chwilę od szarej rzeczywistości i zagłębić się w wspaniałym świecie Śródziemia,który nie musi być realny ale ma swój urok i klimat.
Wiec niewiem jak można nie polecać tego filmu przez to że jest nierealny,chcesz realnego filmu to oglądnij sobie pierwszy lepszy badziewny dramat z serii Okruchy Życia tam masz wszystko to co realne alkoholicy,rozpadające się rodziny,narkomani itp.Miłego oglądania a z Władcą Pierścieni daj sobie spokój.
Jak można wymagać realności od fantasy. Drogi autorze tematu wiesz co to w
ogóle jest fantasy ?!! Ta nierealność jest właśnie w fantasy taka piękna.
Widzę niezłe braki w rozumieniu pojęć i gatunków filmów u autora, radził
bym je szybko nadrobić żeby potem nie było problemów.
i po co się tak wściekać ;) trzeba człowiekowi na spokojnie wytłumaczyć co znaczy pojęcie fantasy... ale jakoś mi się nie chce.
znam ten film i książkę na pamięć i mimo to nie mogłam się wczoraj oprzeć by zobaczyć go po raz kolejny ;) według mnie najlepsza część
Dokładnie... druga część jeśli chodzi o filmy jest zdecydowanie najlepsza... jeźdźcy Rohanu i sekwencja marszu Entów na Isengard sa rewelacyjne poprostu. i ścieżka dżwiękowa... najlepsza moim zdaniem z całej trylogii :) pozdrawiam
Zgadzam się z Alfa !
Człek nie ma pojęcia co to fantasy i tyle ...
A ta część jest cudowna
a wojna w filmie szczególnie ;>
<333
idź się poucz polskiego, bo polonistka może Ci w poniedziałek dać bańkę za nierozumienie czym jest literatura fantasy.
hahahaah jeezeu ludzie, ale mam z was ubaw. ;) Te wasze teksty , te oburzenie, hahahaha. ze też istnieją ludzie dający się nabrać na takie prowokacje ;)
A skąd mamy wiedzieć, że to prowokacja? Przecież wiemy, że na filmwebie konta posiada duża liczba prowokatorów, ale chyba jeszcze większa zwyczajnych idiotów :D
Czy to by była zwyczajna prowokacja, a może nieświadomość własnej wypowiedzi nie można pozostać obojętnym na to wyznanie, iż "film fantasy jest nierealny".
Pozdrawiam
Gościu który to napisał nie rozumie filmów fantasy pewnie ciekawią go niekończące się odcinki głupich telenowel.Cóż życzę niepowodzenia w dalszej krytyce tego typu filmów bo chyba jesteś jednym z nielicznych który się tego podejmuje.