Witam,
Czemu jak w TV leci jakakolwiek z części ''Władcy Pierścieni''to jest to wersja kinowa a nie rozszerzona?
Uważam że te dodatki są wspaniałe i dodają ''świeżości''. Wiadomo że ludzie z TVN muszą się liczyć z czasem trwania, więc pokazanie pełnej wersji jest raczej niemożliwe, a szkoda.
Czy może mają wykupiony film bez dodatków i tylko taki mogą wyświetlać?
Pozdrawiam.
Oglądałam nie dawno wersje reżyserską (5 godzin trwała ok) dodając reklamy może w 7 by się uwinęli ;D (na TVN bo na Polsacie...)
No cóż, puszczali go już tyle razy, to rzeczywiście mogliby puścić coś nowego - znaczy wersję rozszerzoną. Problem w tym, że jak puszczali "Powrót Króla" to łącznie z reklamami zapełnili cały czas antenowy między 20tą a 24tą. Dłuższa o godzinę edycja rozszerzona w wersji TVN'u trwałaby jakieś 5h z hakiem, a to już stanowczo za dużo jak na jeden film. Pamiętajcie, że po*ierdolony na punkcie reklam Polsat Ilekroć puszczał "Titanica" to dzielił go na 2 części, co było już po prostu chamstwem najwyższej próby.
Mogłaby inna stacja go (film) wykupić i puścić wersje rozszerzona. Chociażby takie TVP żeby każdy mógł oglądnąć :P
Kiedyś na TVP1 raz dali zwykłą Drużynę i na tym się skończyło. Mogliby dać rozszerzoną, tylko dzielić każdą część na dwie dla skrócenia.
Ja ma dobry sposób na Polsat po prostu od 5 lat go nie oglądam ewentualnie TVN, i gdyby więcej osób zaprzestała oglądać ten kanał, to mieliby dwa wyjścia, albo skrócić swoje głupawe reklamidła, albo pójść z torbami, bardzo przyjemnie ogląda mi się TVP 1 lub TVP 2, i widać że się rozwija coraz bardziej, bo coraz częściej można tam zobaczyć ciekawe produkcje.
Czas wersji rozszerzonych:
Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia 3:22:35
Władca Pierścieni Dwie Wieże 3:44:06
Władca Pierścieni Powrót Króla 4:10:09
łacznie Trylogia trwa w rozszerzonej 11:16:50
nie ma szans aby TV puścił go w rozszerzonej gdyz z reklamami to czlowiek by umarł przed telewizorem
Zawsze mogliby to pociąć na godzinne kawałki i puścić jak serial :) Wiadomo, że nie byłoby to to samo, ale z przerwami na reklamę to też nie jest to samo.