W zyciu nie ogladalem gorszego filmu. Jest to totalna tandeta. Dam wam dobra rade NIE OGLADAJCIE TAGO FILMU!!!!!!!!!!!!!!!! (CHYBA ZE LUBICIE CHORE FILMY)
Dlaczego idioto marnujesz swój cenny czas na wypisywanie durnot na forum?????/
To w jaki sposób niektórzy wypowiadają się na temat filmów jest mocno dołujący patrząc przez pryzmat życia w społeczeństwie idiotów sadystów i naczelnycz
S @R@
Ten film jest arcydziełem kina. Nie można go ominąć i nie można powiedzieć że jest kiepski czy zły. No ale jak tacy filmwebowcy jak shrekman który se napisze:-"Lubie dobre kino" a w jego ulubionych filmach znajdują się "Spider-man"(jea),"Spider-man 2")(jea jea) czy trylogia matrixa a obok nich same kreskówki-to mi się śmiać chce że psioczy na "Władce". YYYYYYHHHHH.......no nie moge wysiedzieć jak patrze na takich "(nie)znawców kina".
Pozdrowienia dla fanów Władcy (tak samo filmu jak i książki)
zgadzam się z tobą Władca Pierścieni jest filmem dol powaznych osób a nie dla przedszkolaków to ze nie ma wnim kubusia puchatak nie oznacza ze jest to głupi film go po prostu trzeba obejrzeć i wczuc się w atmosfere a nie potrzeć na humor i kreskówkowość!!!!!
Ja po prostu KOCHAM chore filmy. ;PPPPP. Pewnie dlatego tak lubię "Seksmisję" ;).
w takim razie lubie chore filmy poniewarzjest to jeden z najlepszych filmój jakie widziałem ! wracaj do królika Bugsa.