PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31451}

Władca Pierścieni: Dwie wieże

The Lord of the Rings: The Two Towers
2002
8,3 519 tys. ocen
8,3 10 1 519070
7,9 89 krytyków
Władca Pierścieni: Dwie wieże
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Dwie wieże

Najgorszy film

ocenił(a) film na 9

W zyciu nie ogladalem gorszego filmu. Jest to totalna tandeta. Dam wam dobra rade NIE OGLADAJCIE TAGO FILMU!!!!!!!!!!!!!!!! (CHYBA ZE LUBICIE CHORE FILMY)

ocenił(a) film na 6
Shrekman

Zgadzam się. To jeden z najnudniejszych filmów.

użytkownik usunięty
Shrekman

Dlaczego idioto marnujesz swój cenny czas na wypisywanie durnot na forum?????/
To w jaki sposób niektórzy wypowiadają się na temat filmów jest mocno dołujący patrząc przez pryzmat życia w społeczeństwie idiotów sadystów i naczelnycz
S @R@

ocenił(a) film na 10
Shrekman

Ten film jest arcydziełem kina. Nie można go ominąć i nie można powiedzieć że jest kiepski czy zły. No ale jak tacy filmwebowcy jak shrekman który se napisze:-"Lubie dobre kino" a w jego ulubionych filmach znajdują się "Spider-man"(jea),"Spider-man 2")(jea jea) czy trylogia matrixa a obok nich same kreskówki-to mi się śmiać chce że psioczy na "Władce". YYYYYYHHHHH.......no nie moge wysiedzieć jak patrze na takich "(nie)znawców kina".
Pozdrowienia dla fanów Władcy (tak samo filmu jak i książki)

Kowalblebleble

zgadzam się z tobą Władca Pierścieni jest filmem dol powaznych osób a nie dla przedszkolaków to ze nie ma wnim kubusia puchatak nie oznacza ze jest to głupi film go po prostu trzeba obejrzeć i wczuc się w atmosfere a nie potrzeć na humor i kreskówkowość!!!!!

użytkownik usunięty
Shrekman

Ja po prostu KOCHAM chore filmy. ;PPPPP. Pewnie dlatego tak lubię "Seksmisję" ;).

Shrekman

w takim razie lubie chore filmy poniewarzjest to jeden z najlepszych filmój jakie widziałem ! wracaj do królika Bugsa.

Shrekman

Gdybym słuchała takich rad, niewiele filmów bym obejrzała w życiu, ale na szczęście mam własny rozum i takie marudzenie nie robi na mnie wrażenia. Film jest bardzo dobry, a jak ktoś woli Harry'ego Pottera, czy coś takiego, to jego problem.