Malo nie zasnelam, najlepszy moment dla mnie to ten moment, w ktorym pokazuja sie nareszcie napisy koncowe !!!
bennyblanco no z tym to ja się nie zgodzę... mi się właśnie najbardziej końcówka podobała, ta koronacja [chociaż cały film był świetny]
Chyba ty migotka jestes nudna;/;/;/ nie rozumiem ludzi ktorzy nie potrafia uszanowac innych jesli ci sie to nie podobało to zachowaj to dla siebie... Pewnie jestes nie dojrzała i nie rozumiesz wymowy Dwóch Wież i nie rozumiesz pojecia : szacunek;/
Dlaczego od razu tak ostro? ;)
Jestem ogromną fanką LOTR'a, zarówno książki, jak i filmu. Kiedy byłam pierwszy raz w kinie to nie zasypiałam w fotelu, ale czekałam w napięciu "co będzie dalej". Jackson doskonale przelał tę książkę na papier i nie mam do tego żadnych zastrzeżń.
Końcówka w Powrocie Króla... nic dodać nic ująć - zaczęłam ryczeć jak bóbr xD Ach... ta muzyka.
No nie...sama jestes nudno glupia dziewczyno!Jak tu wyczytalam to pokazujesz sie na prawie wszytkich stronach i wieszco powiem?Jestes zalosna!LOTR to moj ukochany film i ukochana ksiazka wiec jak ci sie nie podoba to tu nie zagladaj tylko trzymaj to dla siebie.Tak apropo HP do tego tez nic nie mam i jest spko wiec splywaj z najblizszym pradem *Migotko*(widac ze ogladasz Muminki<naprawde na poziomie twojego rozumowania>)Pozdrawiam bardzo goraco wszystkich fanow LOTR!Fani LOTR laczcie sie!;)
Do autora: co za babsztyl!!! Nie no wynoch mi stąd już!!! Sama jesteś nudna i głupia i dlaczego nie podasz nawet jednego argumentu!?? Niedorozwojowata baba
najnudniejsze to są filmy jakie autorka tego tematu uwarza za ulubione,większośc z tych filmów to totalne gówno,sami sprawdzcie i napiszcie czy się z tym zgadzacie.
każde ma swoje zdanie na temat filmu, ale wjeżdżanie na nieulubiony film a co gorzej jego fanów to juz duża przesada! Ludzie piszecie że wam się film nie podoba a nie potraficie uzasadnic swojej decyzji i piszecie tylko jedno zdanie, takie osoby są skończonymi krytykami za dychę, no i jak ktos nie wiem: krytyka to nie obrażanie!