PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31451}

Władca Pierścieni: Dwie wieże

The Lord of the Rings: The Two Towers
2002
8,3 519 tys. ocen
8,3 10 1 519032
7,9 89 krytyków
Władca Pierścieni: Dwie wieże
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Dwie wieże

Witam!

Ten temat jest zaadresowany do osób które chciałyby powrócić do starej wersji Filmwebu
więc osoby chętne proszę o złożenie swojej deklaracji która zostanie wysłana w linku razem
z listem do redakcji

Ja od razu oddam swój głos wyrażający chęć powrotu do starej wersji

Pozdrawiam.

Gotrek09

Ja też

ocenił(a) film na 10
Nimfadora01

Ja też

Wikusia1995

Ja też

ocenił(a) film na 8
Ivalor

a mi się ta wersja podoba bardziej jest bardziej przejrzysta i wszystko co potrzeba pod ręka

gruja

Więc proszę nie pisać ten temat jest tematem który ma za zadanie zebranie podpisów do petycji a nie dyskusji na temat upodobań co do skórki portalu

pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
Gotrek09

Ja też.

bones_778

Też popieram.

ocenił(a) film na 10
Agnieszka24

Popieram. Wie ktoś czemu zlikwidowano taki sam temat na Ojcu Chrzestnym.

użytkownik usunięty
Gotrek09

Ja popierałem takie coś już wcześniej w innym miejscu, a teraz jak najbardziej POPIERAM tutaj.

ocenił(a) film na 10

popieram

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

Jestem Za !!!

Gotrek09

WIERZE IŻ DZIĘKI SILE PIERŚCIENIA RZECZ OWA SIĘ UDA I STARYMI CZASAMI RACZYĆ SIĘ ZNÓW BĘDZIEMY JAK ONEGDAJ

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

Ja się pod tym podpisuję! Chce stary FW. Tam przynajmniej na forum było przejrzysto i klarownie, bez tych z boku, no nie wiem.... kreseczek ?

Nimfadora_2

Popieram

użytkownik usunięty
Amoros

mnie tez podoba się nowa, trzeba się rozwijać i przyzwyczajać do nowych rzeczy, takie jest życie, you either accept the new or be erased by the new

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

Ja już zapomniałem jak wyglądał, ma ktoś jakiś zrzut z ekranu ?

New_World_Order

wszyscy juz zapomnieli. zawsze pod odswiezeniu designu na wszelkich portalach jest placz, a po kilku miesiacach nikt juz nawet nie pamieta jak bylo kiedys.

jak chcecie przejrzec stary filmweb i ogolnie rzecz biorac zobaczyc jak wasze ulubione strony wygladaly x lat temu, to polecam web archive.

parasol_ty_luju

ja osobiście się przyzwyczaiłem, no ale prawda jest taka, że początkowo słabo to funkcjonowało, teraz jest znacznie lepiej.

ocenił(a) film na 10
New_World_Order

http://bi.gazeta.pl/im/9/7672/z7672769X.jpg :)