Witam!
Ten temat jest zaadresowany do osób które chciałyby powrócić do starej wersji Filmwebu
więc osoby chętne proszę o złożenie swojej deklaracji która zostanie wysłana w linku razem
z listem do redakcji
Ja od razu oddam swój głos wyrażający chęć powrotu do starej wersji
Pozdrawiam.
a mi się ta wersja podoba bardziej jest bardziej przejrzysta i wszystko co potrzeba pod ręka
Więc proszę nie pisać ten temat jest tematem który ma za zadanie zebranie podpisów do petycji a nie dyskusji na temat upodobań co do skórki portalu
pozdrawiam.
Ja popierałem takie coś już wcześniej w innym miejscu, a teraz jak najbardziej POPIERAM tutaj.
WIERZE IŻ DZIĘKI SILE PIERŚCIENIA RZECZ OWA SIĘ UDA I STARYMI CZASAMI RACZYĆ SIĘ ZNÓW BĘDZIEMY JAK ONEGDAJ
Ja się pod tym podpisuję! Chce stary FW. Tam przynajmniej na forum było przejrzysto i klarownie, bez tych z boku, no nie wiem.... kreseczek ?
mnie tez podoba się nowa, trzeba się rozwijać i przyzwyczajać do nowych rzeczy, takie jest życie, you either accept the new or be erased by the new
wszyscy juz zapomnieli. zawsze pod odswiezeniu designu na wszelkich portalach jest placz, a po kilku miesiacach nikt juz nawet nie pamieta jak bylo kiedys.
jak chcecie przejrzec stary filmweb i ogolnie rzecz biorac zobaczyc jak wasze ulubione strony wygladaly x lat temu, to polecam web archive.
ja osobiście się przyzwyczaiłem, no ale prawda jest taka, że początkowo słabo to funkcjonowało, teraz jest znacznie lepiej.