Chociaż Złotego Pierścionka nic nie pobije, to jest reklama Dwóch Wież:
http://www.youtube.com/watch?v=37y5E8BT97c
Ciekawe, co będzie w 3 części ;P
Gdybym nie znał Władcy Pierścieni to po tym zwiastunie na pewno bym go nie obejrzał.... cały tvn...
W trzeciej stawiam na CO TY KRÓLU ZŁOTY (jesteś mój numerek one)- choć to chyba nie jest aż tak znane.
Zauważyliście, że w tych reklamach, pokazali Froda i Sama w takim świetle jakby byli pedałami?
Zauważyłam, a wg mnie te reklamy są denne... Klimat filmu i piosenki z reklamy nijak pasują do siebie, to tak samo, gdyby w reklamie do jakiegoś np. familijnego filmu dali muzykę rodem z horroru.
Te reklamy są denne i głupie.Mogli by puscic jakies pożadne ,klimatyczne, chociazby trailery kinowe ,a nie złoty pierscionek,ładne oczy masz kumu je dasz...
Moim zdaniem są ok. Nie umiałabym słuchać przez miesiąc "historia hobbita, ble ble ble...". Tak jest ciekawiej ;) Choć złoty pierścionek jest the best ;)
Wydaje mi się że Władcę Pierścieni raczej każdy zna, więc nie muszą dodatkowo tłumaczyć o czym to ;)
oj tam, z przymrużeniem oka te reklamy trzeba potraktować ;) ubóstwiam W.P, ale tak jak już zauważono, słuchać przez miesiąc tekstów o zbawieniu świata, w kółko i w kółko to samo, może być nudne i męczące. A tak mam uśmiech od ucha do ucha, jak tylko zobaczę ową reklamę ładnych oczętek :D
Dobra pośmiać się zdrowa rzecz, ale dlaczego TVN musiało zrobić z Froda i Sama pedałków? Dlatego ta reklama mnie nie bawi ;/ TVN myśli że jest zabawne, ale tak naprawdę jest chamskie, a ludzie niestety lubią się śmiać z chamstwa, nie znając tego konsekwencji.
Dajcie spokój, ludzie. Poczucia humoru chyba wam trochę brakuje. TVN właśnie się trochę bardziej wysilił niż zazwyczaj i stworzył zabawną reklamę [TAK, ZABAWNĄ], a wy od razu zarzucacie, że jest "chamska". W którym miejscu? Że jest nawiązanie do Frodo x Sam? Chamskie było by wtedy, gdyby były tam jakieś obsceniczne treści, wulgaryzmy itp.
I jakie są konsekwencje śmiania się z tej reklamy, co? Ból brzucha? ;)
Już tyle razy TVN puszczał WP, że wszyscy na pewno to obejrzeli, a przynajmniej wiedzą o czym jest. I po raz n-ty słuchanie zwiastunów do tej trylogii byłoby...nudne. A tak to - przynajmniej jest wesoła reklama. W każdym razie ja się uśmiechałam jak ją widziałam ;) Czekam na reklamę 3 części :D
Jak chce się pośmiać, oglądam komedie albo kabarety w tv, a nie reklamy. Reklamy są po to żeby przełączyć kanał w tv, a nie żeby na nie patrzeć :P
Właśnie chodzi o to, że wszystkie reklamy są zazwyczaj nudne i irytujące, a ostatnia reklama WP [ta pierwsza, bo druga i trzecia nie dorównywały poziomem] była oryginalna i nawet zabawna. Widziałam ją dwa razy i teraz jak nawet widzę napis 'złoty pierścionek' to poprawia mi się humor :D TVN zrobił jakąś ciekawszą reklamówkę wreszcie, a nie wtórne gówno, po którym ma się ochotę wyrzucić tv za okno i trzeba uciekać na czas reklam z pokoju, a wszyscy tutaj muszą się do czegoś przypierdalać, jak zawsze.
Zrozumienie nie bolało, prawda? ;]
Ech, o ile złoty pierścionek był jeszcze znośny, o tyle ładne oczy już nie. Szkoda, że Sowińskiej już nie ma, pewnie zrobiłaby niezły szum koło tej reklamy. Aż nie chcę myśleć, jak "nasze koffane TVN zareklamuje Powrót Króla...
Ja obstawiam, że piosenką zapowiadającą część 3 będzie: Monika Borys "Co Ty Królu Złoty"
a tak na przyszłość dla ekipy TVN-u do filmu "Siedem" piosenka zespołu Lombard "Przeżyj to Sam" :)
łee tam chrzanić złoty pierścionek... ta te łoczy ładne to Froda czy Golluma w końcu, bo są dwie wersje.
Czyżby koniec ery nudnych reklam nadszedł?????
Ale fajnie,właczyłem tvn,było zapraszamy do superkina,juz myslałem ,że ładne oczy masz, a tu na szczęscie pożądna reklama dwóch wież.Tak trzymac.
przeżywacie jak mrówka okres. Przecież to tylko reklama, nasłuchacie się ''klimatycznej''muzyki przez bite 3,5godz.
Żal, po stukroć żal, że ludzie lgną do tandety i kiczu jak muchy do gówna... Aż nie mogę uwierzyć, że tyle osób złapało się na taki denny komercyjny chwyt:(
Komerycjny chwyt? A czym ma być zapowiedź/reklama jak nie komercyjnym chwytem? Chyba dobrze, ze skoro już jest, doprawiono go dawką humoru. Reklamy i zapowiedzi są na tyle nudne i głupie, że nie mam nic przeciwko "zlotemu pierścionkowi" (chociaż dwa następne są beznadziejne ze wzgledu na to, że nie dorównują pierwszemu pomysłowi). Zapowiedź z fragmentami filmu i najbardziej głupio/patetycznie brzmiącymi (ze względu na dobór oraz wyjęcie z kontekstu) tekstami była by lepsza?
Wielkie brawa dla TVN za ORYGINALNY pomysł i podejście do sprawy z humorem. Tak trzymac!
Mi się zupełnie nie podoba to co robi tvn wokół władcy pierścieni. JA rozumie że te zwiastuny są w jakiś tam sposób orginalne - ale albo ludzie pacujący nad tym projektem w tvn są ślepi albo są skończonymi idiotami.
pozdrawiam