PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31451}

Władca Pierścieni: Dwie wieże

The Lord of the Rings: The Two Towers
2002
8,3 519 tys. ocen
8,3 10 1 519032
7,9 89 krytyków
Władca Pierścieni: Dwie wieże
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Dwie wieże

Takiego króla jak Król Theoden potrzebuje Polska...

ralera

My za to mamy Komora i Tuska, którzy w cwaniactwie i nigdy niespełnianych obiecankach pokonają każdego.

Ivalor

Szkoda że nie wymieniłeś ich Championa, Jarka.

ocenił(a) film na 9
Gotrek09

Widzę, że wojna polsko-polsko dotarła również do Środziemia...

kuosu

PiS jest żałosny, PO zresztą też, ja już przestałem się tym przejmować, bo jak słyszę to wszystko to mnie szlag trafia.

ocenił(a) film na 9
Gotrek09

Jestem za PiS, ale Kaczyński mnie wnerwia, bo to głupi cham:( Tylko narzeka potrafi.

szymon0018

Gdyby w Pisie nie było kaczki i tego ziobry, który według mnie jest niepoważny,było by lepiej

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

Program gospodarczy PiS-u był o 100% lepszy od tego co prezentuje PO...Czyli totalnego marazmu&propagandy sukcesu na całego. Tusk porównuje nas do takich graczy jak Szwecja czy Niemcy...A przecież my nawet porządnych dróg nie mamy...Więc z czym do najpotężniejszych państw w Europie? Pokazywał nas razem z Grecją jako tzw zielone wyspy rzekomej stabilizacji itd. Co z tego wyszło? Ano to że Grecja jest obecnie na skraju bankructwa a my - jeśli dalej nie będziemy reformować państwa + na grande się zadłużać - mamy duże szanse w niedalekiej przyszłości do nich dołączyć. Taka jest prawda o Tusku i jego ekipie. Od Prezydenta również można byłoby wymagać aby wiedział iż rozpoczęcie przemówienia od słów "zebraliśmy się tu na pamiątkę" to nie najlepszy pomysł. Nie chodzi tu o osobowość itd ale o elementarną wiedzę. Mi również nie wszystko w PiS się podoba ale bez dwóch zdań rządzili lepiej i to za ich rządów żyło się lepiej.

ocenił(a) film na 6
szymon0018

może ale podatków nie podnosił tak jak Rudy Szczur

użytkownik usunięty
rock1979

Polsce niestety często trafia się Denethor ;)

ocenił(a) film na 10

10/10 xD i Gadzie Języki :D

Maly_debil

i jeszcze Palikota

użytkownik usunięty
Ivalor

no i oczywiście Gollum - "sssskarb jest mój" - najlepiej oddaje motywacje polityków :D