My za to mamy Komora i Tuska, którzy w cwaniactwie i nigdy niespełnianych obiecankach pokonają każdego.
PiS jest żałosny, PO zresztą też, ja już przestałem się tym przejmować, bo jak słyszę to wszystko to mnie szlag trafia.
Jestem za PiS, ale Kaczyński mnie wnerwia, bo to głupi cham:( Tylko narzeka potrafi.
Program gospodarczy PiS-u był o 100% lepszy od tego co prezentuje PO...Czyli totalnego marazmu&propagandy sukcesu na całego. Tusk porównuje nas do takich graczy jak Szwecja czy Niemcy...A przecież my nawet porządnych dróg nie mamy...Więc z czym do najpotężniejszych państw w Europie? Pokazywał nas razem z Grecją jako tzw zielone wyspy rzekomej stabilizacji itd. Co z tego wyszło? Ano to że Grecja jest obecnie na skraju bankructwa a my - jeśli dalej nie będziemy reformować państwa + na grande się zadłużać - mamy duże szanse w niedalekiej przyszłości do nich dołączyć. Taka jest prawda o Tusku i jego ekipie. Od Prezydenta również można byłoby wymagać aby wiedział iż rozpoczęcie przemówienia od słów "zebraliśmy się tu na pamiątkę" to nie najlepszy pomysł. Nie chodzi tu o osobowość itd ale o elementarną wiedzę. Mi również nie wszystko w PiS się podoba ale bez dwóch zdań rządzili lepiej i to za ich rządów żyło się lepiej.