PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31451}

Władca Pierścieni: Dwie wieże

The Lord of the Rings: The Two Towers
2002
8,3 519 tys. ocen
8,3 10 1 519070
7,9 89 krytyków
Władca Pierścieni: Dwie wieże
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Dwie wieże

Film ten jest najlepszą produkcją jaką widziałem. Mam nadzieje że Powrót Króla będzie jeszcze lepszy.

ocenił(a) film na 6

???/
No to chyba oglądałeś mało filmów. Wybacz, ale nie mogę się z Tobą zgodzić. Może film jest fajny, ale bez przesady

użytkownik usunięty
SoyeR

mhm...
A jakie znasz lepsze produkcje fantasy? Moim zdaniem jedna z najlepszych produkcji... pod kazdym wzgledem... Film przygotowany z bardzo duza dokladnosci ... Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 6

Masz rację...
Masz rację, ale było w filmie dużo przekłamań, o których pisałem wcześniej. Dzięki za pozdrowionka. Pozdrawiam również :)

ocenił(a) film na 10
SoyeR

No dobra
no bylo troche :) zgadzam sie..., ale byc moze filmowi wyszlo to na dobre... Mysle ze i w "Powrocie krola" przeklaman nie zabraknie... trzeba jakos skrocic tresc. Powiem tak... Uwielbiam ta ksiazke i chcialabym zeby ktos nakrecil film ktory wiernie ja odzwierciedla, ale zdaje sobie sprawe tez z tego ze wowczas bylby to pewnie serial... no a serialu to juz za bardzo ogladac bym nie chciala. Zreszta film jako sam film jest dla mnie genialny i jakos trudno mi sobie wyobrazic na dzien dzisiejszy ze ktos inny zrobilby to lepiej.
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 6
MerryM

Masz rację
Zgodzę się z Tobą by móglby ktoś odzwierciedlić książkę na ekranie. Jackson jest blisko i miejmy nadzieję, że jak powychodzą wszystkie wersje reżyserskie to właśnie będzie to na co oboje czekamy :)
Pozdrawiam :)