PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31451}

Władca Pierścieni: Dwie wieże

The Lord of the Rings: The Two Towers
2002
8,3 519 tys. ocen
8,3 10 1 519049
7,9 89 krytyków
Władca Pierścieni: Dwie wieże
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Dwie wieże

Tak tvn to najlepsza stacja na świecie a dlaczego bo właśnie oni emitowac będa władce od początku, poprzednio puszczono tylko 2 częsci teraz tvn zaczyna od początku i puszczają wszystkie 3 części zacząwszy od druzyny skączywszy na powrocie króla. Jest!!!!!!!!!!!!
A kiedy jeszcze nie wiadomo ale jak sie dowiem to migusiem napisze!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
szogi1989

ta najlepsza stacja wyemituje nam dzieło Jacksona w wersji kinowej okrojonej: z niedopowiedzianymi dialogami i urwanymi scenami; z lektorem, który nie pozwala posłuchac głosu aktorów oraz reklamami przed najlepszymi scenami. Co za rozkosz.
Wolę zainwestować w bilety do kina, Multi ma zacząć maratony od października. Przynajmniej dwa filmy rozszerzone.

ocenił(a) film na 10
szogi1989

ale fajnie, że poleci, bo teraz można zobaczyć w tvn długie zapowiedzi. to jest fajne!

ocenił(a) film na 10
Ronemund

Ja na swoim blogu (zapraszam) wyraziłam opinię na temat Trylogii w tv nie będę pisać jeszcze raz bo po prostu szkoda słów. Oglądanie tego arcydzieła w tv to po prostu istny koszmar i tyle!!!!!!!! Aż mi sie nie chce tego znów opisywać!!!!!!! Nie wiem czy się odważę oglądnąć II i III część. Ledwie przeżyłam I. To było straszne!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Karola

Ja nie mam wyjscia. Musze obejrzec trylogie w TV. W pewnym sensie mam filmy, ale wideo nam sie zepsulo od dobrych 3 miesiecy :/ DVD nie chca kupic, do fachowca nie dzwonia, horror...

szogi1989

nie jaraj sie tak tvn puscil ci jeden glosny film to ju znajlepszy

ocenił(a) film na 8
kinoman85

Sam sie nie jaraj. Jaki jeden?? Jak tylko jakis hit w ogolnodostepnej to tylko na tvn, wedlug ciebie jaka jest najlepsza, moze polshit. Nawet jak puszczaja jakis ciekawy film to go nie ogladam za sprawa pólgodzinnych reklam, tak pozatym co ostatnio puscil polsat nowego oprocz x mena i spidermana? Atak pajakaow i inne szmiry.

Pucin

Te reklamy w TV to potrafia człowieka dobić :-) Nie ma jak swoje DVD :-)

szogi1989

nie bede kłamac do tej pory niezbyt orientowałam sie w władcy.....ale po zapoznaniu sie(niestety nie do końca:( ) z filmem na tvn (chyba jeszcze trwa:P)stwierdzam,ze musze to zmienic-jak dla mnie cos fantastycznego i totalnie wciagajacego!!!!!!!!!!!:)))))) )))))))))))))) Pozdrawiam