PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31451}

Władca Pierścieni: Dwie wieże

The Lord of the Rings: The Two Towers
2002
8,3 519 tys. ocen
8,3 10 1 519070
7,9 89 krytyków
Władca Pierścieni: Dwie wieże
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Dwie wieże

ble..

użytkownik usunięty

nic nie powiem.... a jednak, pozatym ze to cos popchnelo mnie zeby to z siebie wyrzucic np tu. i tego krasnoluda niedorajde, froda ktory wygladal momentami jakby mu pierscien robil dobrze, dretwych hobbitow, elfiego teensa i sceny batalistyczne zapierajace dech w piersiach.... z rozczarowania i cala ta reszte, ktora moznaby wyciac i zrobic krotka bajke o gollumie...

użytkownik usunięty

ty glupku, po chu...sie wypowiadasz ciekawe jak ty wygladasz pewnie nie lepiej, niz opisani przez ciebie bohaterowie wspanialego, fantastycznego filmu, nie znasz sie wiec sie nie wypowiadaj, zostaw to dla tych ktorzy maja o tym jakie kolwiek pojecie i uwielbiaja ten film tak jak ja,bo to wlasnie dla nich powstaja takie strony i dla nich sa te wypowiedzi, a ty jestes nikim skoro tak cudowny film tak krytykujesz zaszyj sie pod ziemia, wachaj kwiatki od spodu bo nie wiem po co tacy jak ty zyja i gdzie sie legna...hehehe myslales ze zaimponujesz swoja wypowiedzia innym :):):) hehhe...ale po co ja to pisze ty i tak zaglupi na to jestes:P:P:P:P:P:P