nic nie powiem.... a jednak, pozatym ze to cos popchnelo mnie zeby to z siebie wyrzucic np tu. i tego krasnoluda niedorajde, froda ktory wygladal momentami jakby mu pierscien robil dobrze, dretwych hobbitow, elfiego teensa i sceny batalistyczne zapierajace dech w piersiach.... z rozczarowania i cala ta reszte, ktora moznaby wyciac i zrobic krotka bajke o gollumie...
ty glupku, po chu...sie wypowiadasz ciekawe jak ty wygladasz pewnie nie lepiej, niz opisani przez ciebie bohaterowie wspanialego, fantastycznego filmu, nie znasz sie wiec sie nie wypowiadaj, zostaw to dla tych ktorzy maja o tym jakie kolwiek pojecie i uwielbiaja ten film tak jak ja,bo to wlasnie dla nich powstaja takie strony i dla nich sa te wypowiedzi, a ty jestes nikim skoro tak cudowny film tak krytykujesz zaszyj sie pod ziemia, wachaj kwiatki od spodu bo nie wiem po co tacy jak ty zyja i gdzie sie legna...hehehe myslales ze zaimponujesz swoja wypowiedzia innym :):):) hehhe...ale po co ja to pisze ty i tak zaglupi na to jestes:P:P:P:P:P:P