dóóm widzę w avku konia.. albo jesteś fanem j.rutowicz albo cierpisz na natrętną i wstydliwą chorobę, na którą chorują frajerzy - marszczycę konną :D
jak bys nie wiedział głąbie to w moim avku jest logo Colta, jak nie wiesz co to Colt to sobie poczytaj i nie pi3rdol jak nie wiesz o co chodzi frajerski dzwonku, marszczyce konna to masz ty zamiast ch*ja w gaciach
Proszę bardzo :), kozaku Internetowy, ale pamiętaj, że nie wiesz kogo masz z drugiej strony monitora, więc nie kozacz, bo to śmieszne i żałosne, a co do sparingu, to już jeden chciał się ze mną tłuc, proszę bardzo, jestem otwarty na nowe talenty.
k*rwa jak sie posrałem, a ty co niby robisz jak nie kozaczysz, ile myslales nad tym komentarzem zebym sie przestraszyl. zgadza sie co powiedziales na początku "nie wiesz kogo masz z drugiej strony monitora" wiec sie sam sie zastanów e-napinaczu. druga rzecz: znalezc kogos jest mega łatwo,
trzecia rzecz: najlepiej daj mi swoj adres kozaczku
Daleko mi do straszenia kogoś :), stwierdziłem tylko, że że grożenie komuś w internecie jest żałosne, i nawet gdybyś mi pod dom podjechał, to specjalnie bym się ciebie nie zląkł, zresztą tu nie chodziło o jakieś uliczne chamskie bicie, widać że jesteś durnym dresidłem, może ci jeszcze mój numer komórki zostawić Pedałku? :P
""nie wiesz kogo masz z drugiej strony monitora" wiec sie sam sie zastanów e-napinaczu. druga rzecz: znalezc kogos jest mega łatwo," - No więc drugi raz już ci powtórzę, że nie wiesz kto jest po drugiej stronie, rodzice cię tego nie nauczyli, a może miałeś jakieś przygody z 13 letnim Pedobearem, w dzieciństwie, hehe :). E-napinaczu? :P bynajmniej, bo to ty się tutaj napinasz, ja się z ciebie tylko śmieję, Mało ci siur z gatek nie wyskoczy, a ty mi mówisz że ja się napinam? żałosny jesteś :), jak tak łatwo mnie znaleźć to szukaj, wiesz że groźby w internecie są karalne, a potem co zaczniesz opowiadać kumplom z pod celi jaki z ciebie to nie jest Pan Internet?, wież mi że szybko nabawisz się przeciągu w dupie.
Podsumowując: Mentalność, mojej Percepcji nie obliguję do dalszej konwersacji z tobą, idź i umrzyj, tak jak to uznasz za stosowne :)
Najpierw zobacz kto tu do kogo pierwszy wyskoczył na poczatku tego forum, potem przeanalizuj kto do kogo kozaczy "zasrany kalafior, down itp".
Nastepnie: poraz kolejny "nie wiesz kogo masz z drugiej strony monitora" wiec wiejski bacie lepiej zachowaj troche pokory i nie pi3rdol zebyś sie nie zląkł bo gwarantuje ci jednak tak. Żałosny to jestes ty przytaczając "jakieś przygody z 13 letnim Pedobearem" bo to pewnie twój problem skoro o tym wspomniałeś, pewnie ci to starzy non stop puszczali do poduszki.
Nie widze twojej przyszłości na FW i w życiu wieć lepiej módl się żeby spotkało cię coś lepszego niż spotkanie ze mną.
Kontynuuj albo nie, tutaj z tobą skończyłem, reszta kiedy indziej...
Forum władcy zeszło na psy odkąd już powstało, ponieważ tylko dzieci się na nim wypowiedały
'kule mózgowe' - AA HAHAHAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAAHA !!!!!! HAHAHAHAHAHHAaaaaaaaaaaaaaaaa~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!HAHAHA
CO ZA GAMOŃ