PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31451}

Władca Pierścieni: Dwie wieże

The Lord of the Rings: The Two Towers
2002
8,3 519 tys. ocen
8,3 10 1 519032
7,9 89 krytyków
Władca Pierścieni: Dwie wieże
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Dwie wieże
FastSmith7

HAHAHAHAHAHA!!!

dooom

Ty masz Downa? xD

Gotrek09

nie a ty?

użytkownik usunięty
dooom

Gotrek , on choruje na parkinsona ;)

a ty sie cofasz w rozwoju

ocenił(a) film na 10
dooom

daruj sobie...

użytkownik usunięty
Joecrou

dóóm widzę w avku konia.. albo jesteś fanem j.rutowicz albo cierpisz na natrętną i wstydliwą chorobę, na którą chorują frajerzy - marszczycę konną :D

jak bys nie wiedział głąbie to w moim avku jest logo Colta, jak nie wiesz co to Colt to sobie poczytaj i nie pi3rdol jak nie wiesz o co chodzi frajerski dzwonku, marszczyce konna to masz ty zamiast ch*ja w gaciach

dooom

Jest za to pewna zasada która ciebie dotyczy, mianowicie downom nie staje :)

dooom

weź tego zasranego kalafiora, i spróbuj sobie potrzepać na red tube, a to forum zostaw w spokoju.

Gotrek09

uwazaj dziecko neo zeby ten moj kalafior nie j3bnal ci kiedys w tą twoją szkatułe.

dooom

Proszę bardzo :), kozaku Internetowy, ale pamiętaj, że nie wiesz kogo masz z drugiej strony monitora, więc nie kozacz, bo to śmieszne i żałosne, a co do sparingu, to już jeden chciał się ze mną tłuc, proszę bardzo, jestem otwarty na nowe talenty.

Gotrek09

k*rwa jak sie posrałem, a ty co niby robisz jak nie kozaczysz, ile myslales nad tym komentarzem zebym sie przestraszyl. zgadza sie co powiedziales na początku "nie wiesz kogo masz z drugiej strony monitora" wiec sie sam sie zastanów e-napinaczu. druga rzecz: znalezc kogos jest mega łatwo,
trzecia rzecz: najlepiej daj mi swoj adres kozaczku

dooom

Daleko mi do straszenia kogoś :), stwierdziłem tylko, że że grożenie komuś w internecie jest żałosne, i nawet gdybyś mi pod dom podjechał, to specjalnie bym się ciebie nie zląkł, zresztą tu nie chodziło o jakieś uliczne chamskie bicie, widać że jesteś durnym dresidłem, może ci jeszcze mój numer komórki zostawić Pedałku? :P

dooom

""nie wiesz kogo masz z drugiej strony monitora" wiec sie sam sie zastanów e-napinaczu. druga rzecz: znalezc kogos jest mega łatwo," - No więc drugi raz już ci powtórzę, że nie wiesz kto jest po drugiej stronie, rodzice cię tego nie nauczyli, a może miałeś jakieś przygody z 13 letnim Pedobearem, w dzieciństwie, hehe :). E-napinaczu? :P bynajmniej, bo to ty się tutaj napinasz, ja się z ciebie tylko śmieję, Mało ci siur z gatek nie wyskoczy, a ty mi mówisz że ja się napinam? żałosny jesteś :), jak tak łatwo mnie znaleźć to szukaj, wiesz że groźby w internecie są karalne, a potem co zaczniesz opowiadać kumplom z pod celi jaki z ciebie to nie jest Pan Internet?, wież mi że szybko nabawisz się przeciągu w dupie.

Podsumowując: Mentalność, mojej Percepcji nie obliguję do dalszej konwersacji z tobą, idź i umrzyj, tak jak to uznasz za stosowne :)

Gotrek09

powodzenia Pedałku

Gotrek09

Najpierw zobacz kto tu do kogo pierwszy wyskoczył na poczatku tego forum, potem przeanalizuj kto do kogo kozaczy "zasrany kalafior, down itp".
Nastepnie: poraz kolejny "nie wiesz kogo masz z drugiej strony monitora" wiec wiejski bacie lepiej zachowaj troche pokory i nie pi3rdol zebyś sie nie zląkł bo gwarantuje ci jednak tak. Żałosny to jestes ty przytaczając "jakieś przygody z 13 letnim Pedobearem" bo to pewnie twój problem skoro o tym wspomniałeś, pewnie ci to starzy non stop puszczali do poduszki.
Nie widze twojej przyszłości na FW i w życiu wieć lepiej módl się żeby spotkało cię coś lepszego niż spotkanie ze mną.
Kontynuuj albo nie, tutaj z tobą skończyłem, reszta kiedy indziej...

dooom

Aż drżę xD.

Nom Pozdro ciotko.

Gotrek09

..już wiem, z zaskoczenia...

dooom

Baaaardzo mili jesteście dla siebie. Ale skoro wam się chce pisać...

użytkownik usunięty
dooom

Forum władcy zeszło na psy odkąd już powstało, ponieważ tylko dzieci się na nim wypowiedały

ocenił(a) film na 10

tak a do tych dzieci należysz ty....

użytkownik usunięty
SiewcaWiatru_22

ja od niedawna tu jestem więc mnie to nie dotyczy

użytkownik usunięty
SiewcaWiatru_22

'kule mózgowe' - AA HAHAHAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAAHA !!!!!! HAHAHAHAHAHHAaaaaaaaaaaaaaaaa~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!HAHAHA
CO ZA GAMOŃ

Człowieku ty chyba nie wiesz jak sie przyjemnie czyta twoje odpowiedzi :)

użytkownik usunięty
FastSmith7

natomiast twoich bzdur w ogóle się da.

użytkownik usunięty
FastSmith7

Może powiesz na wszystkim dlaczego Przekręt oceniłeś na 1/10

ocenił(a) film na 10
FastSmith7

No nie,? z kolesia wszyscy mają niezłą polewę, a ten dalej, hahaha no no,

ocenił(a) film na 9
FastSmith7

Zgadzam się co do oceny. Film na nią zasługuje, gdyż jest arcydziełem kina wszechczasów. Ogólnie każda część mi się podobała i każdą się świetnie ogląda. Nie chce mi się natomiast komentować wypowiedzi osób, które wypowiadają się w tym temacie.