też tak uważam, Władca Pierścieni żądzi, nie wiem czy to możliwe, ale książka jeszcze lepsza
Zobaczymy jaki będzie Hobbit.. czy będzie trzymał poziom i klimat WP , który jest jednym z najlepszych filmów na świecie
Hobbit z tego co wiem ma być bardzo szczegółowy, i ma tam zagrać ta aktorka z Nostalgii Anioła, przyboczną Thranduila, i możliwy będzie wątek miłosny tzn, ona będzie skrycie kochać Legolasa, który także się tam pojawi :P, w książce Legolasa nie było, lecz Tolkien tak naprawdę pisząc Hobbita nie planował jeszcze Legolasa, więc Pidżej postanowił że Legolas powinien się ukazać, przynajmniej migając na dworze Thranduila, a żeby urozmaicić wymyślił wątek miłosny, co mi się bardzo podoba zresztą.
''NIGDY NIE BEDZIE LEPSZEGO FILMU NIZ WLADCA PIERSCIENI'' - idiotyczna wypowiedz fana Władcy pierścieni - jakoś mnie to nie dziwi
No i z czym ty masz taki wielki problem, bo czasem zupełnie cię nie rozumiem, nawet jeśli ktoś jest psychopatycznym fanem Władcy Pierścieni, to co boli cię to?.
Problem jest w tym że tylko fan Władcy pierścieni mógłby napisać tak idiotyczny komentarz
No i dobrze i nawet jeżeli to co cię tak boli, może to po prostu dziecko, albo ktoś kto jest tym filmem głęboko zafascynowany, a ty robisz z igły widły.
Dla Nas - fanów WP, ekranizacja trylogii może być zaliczana jako najlepsze filmy ( chociaż w moim mniemaniu książki i tak są lepsze :D ), według Ciebie na miano najlepszego filmu zasługuję inny tytuł. I to jest zrozumiałe, dlaczego? Ponieważ ludzie mają różne gusta! Dlatego też jeżeli wiesz, że swoimi postami wywołasz oburzenie, to nie rozumiem czemu je prowokujesz. (chyba że robisz to celowo, a takie postępowanie uważasz za coś w rodzaju osobliwego hobby... ale to już inna bajka). Owszem masz prawo do własnego zdania, każdy je ma, ale nie musisz pisać w każdym temacie o tym "jaki ten film jest beznadziejny, a jego fani - głupi...". To tyle z mojej strony.
Tu nie chodzi o oburzenie już nawet, ale o hipokryzję, twierdzi że nie jest Trollem...ok!, ale jak Troll się zachowuje, zakłada tematy i prowokuję, by się pośmiać, istnie Trollowe zachowanie.
Jednak na to już chyba nic nie można poradzić, nie wiem, czy to brak tolerancji, czy coś innego... To tylko świadczy na niekorzyść danej osoby.