PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31451}

Władca Pierścieni: Dwie wieże

The Lord of the Rings: The Two Towers
2002
8,3 519 tys. ocen
8,3 10 1 519049
7,9 89 krytyków
Władca Pierścieni: Dwie wieże
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Dwie wieże

NIGDY NIE BEDZIE LEPSZEGO FILMU NIZ WLADCA PIERSCIENI

ocenił(a) film na 10
legolas_13

oglądam przynajmniej raz w miesiącu, szczególnie polecam wersję rozszerzoną :)

ocenił(a) film na 10
legolas_13

Już za niecałe 2 lata Hobbit :D

ocenił(a) film na 10
legolas_13

film jest świetny!!!

ocenił(a) film na 8
legolas_13

każdy ma swój gust i dla mnie najlepszy film to inny

ocenił(a) film na 10
legolas_13

też tak uważam, Władca Pierścieni żądzi, nie wiem czy to możliwe, ale książka jeszcze lepsza

użytkownik usunięty
HollywoodDirector

Zobaczymy jaki będzie Hobbit.. czy będzie trzymał poziom i klimat WP , który jest jednym z najlepszych filmów na świecie

Hobbit z tego co wiem ma być bardzo szczegółowy, i ma tam zagrać ta aktorka z Nostalgii Anioła, przyboczną Thranduila, i możliwy będzie wątek miłosny tzn, ona będzie skrycie kochać Legolasa, który także się tam pojawi :P, w książce Legolasa nie było, lecz Tolkien tak naprawdę pisząc Hobbita nie planował jeszcze Legolasa, więc Pidżej postanowił że Legolas powinien się ukazać, przynajmniej migając na dworze Thranduila, a żeby urozmaicić wymyślił wątek miłosny, co mi się bardzo podoba zresztą.

użytkownik usunięty
legolas_13

''NIGDY NIE BEDZIE LEPSZEGO FILMU NIZ WLADCA PIERSCIENI'' - idiotyczna wypowiedz fana Władcy pierścieni - jakoś mnie to nie dziwi

No i z czym ty masz taki wielki problem, bo czasem zupełnie cię nie rozumiem, nawet jeśli ktoś jest psychopatycznym fanem Władcy Pierścieni, to co boli cię to?.

użytkownik usunięty
Gotrek09

Problem jest w tym że tylko fan Władcy pierścieni mógłby napisać tak idiotyczny komentarz

No i dobrze i nawet jeżeli to co cię tak boli, może to po prostu dziecko, albo ktoś kto jest tym filmem głęboko zafascynowany, a ty robisz z igły widły.

użytkownik usunięty
Gotrek09

boli? niby co? raczej bym powiedział że śmieszy

Dla Nas - fanów WP, ekranizacja trylogii może być zaliczana jako najlepsze filmy ( chociaż w moim mniemaniu książki i tak są lepsze :D ), według Ciebie na miano najlepszego filmu zasługuję inny tytuł. I to jest zrozumiałe, dlaczego? Ponieważ ludzie mają różne gusta! Dlatego też jeżeli wiesz, że swoimi postami wywołasz oburzenie, to nie rozumiem czemu je prowokujesz. (chyba że robisz to celowo, a takie postępowanie uważasz za coś w rodzaju osobliwego hobby... ale to już inna bajka). Owszem masz prawo do własnego zdania, każdy je ma, ale nie musisz pisać w każdym temacie o tym "jaki ten film jest beznadziejny, a jego fani - głupi...". To tyle z mojej strony.

xxxArashix

Tu nie chodzi o oburzenie już nawet, ale o hipokryzję, twierdzi że nie jest Trollem...ok!, ale jak Troll się zachowuje, zakłada tematy i prowokuję, by się pośmiać, istnie Trollowe zachowanie.

Gotrek09

Jednak na to już chyba nic nie można poradzić, nie wiem, czy to brak tolerancji, czy coś innego... To tylko świadczy na niekorzyść danej osoby.

xxxArashix

Można coś poradzić. po prostu NIE KARMIĆ TROLLA!! ;)

użytkownik usunięty
xxxArashix

Po co tak dużo piszesz i tak tego nie przeczyta, bo nic ciekawe się nie dowiem